Print

Kultur og værdier

Hos G4S er vi stolte af vores mere end 100 års historie. En historie der har skabt en stærk virksomhedskultur, som blandt andet kommer til udtryk i vores 6 kerneværdier, der går igen igennem hele G4S koncernen.

Fokus på kunden
Vi har altid fokus på vores kunders krav og behov og har et åbent samarbejde med vores kunder for at sikre deres værdier og forretning.

Ekspertise
Vi er eksperter i sikkerhedsløsninger og viser vores ekspertise ved at omsætte innovative ideer og høj teknologisk knowhow til praktiske løsninger. Vi optræder kompetente og professionelle i enhver situation.

Bedste medarbejdere
Vi ansætter de bedste medarbejdere og udvikler deres kompetencer. Vi optræder proaktivt og forandringsvillige og respekterer trufne beslutninger, hinanden og hinandens forskelligheder og arbejder målrettet for at leve op til vores værdier.
                                  
Holdånd og samarbejde 
Vi udviser holdånd og samarbejder på tværs af organisationen til fordel for såvel kunder som medarbejdere og virksomhedens resultat.

Integritet
Vi er ansvarlige og sikrer, at vores omgivelser har tillid til os.

Indsats og resultater                                   
Vi er resultatorienterede, markedsorienterede og yder en ekstra indsats for at yde effektiv kundeservice og opnå stærke økonomiske resultater.

Sikkerhed først
Vi prioriterer altid den personlige sikkerhed og tryghed for vores kolleger og folk omkring os.