Print

G4S’ere får dusør af politidirektør

Michael Frölich Toft og Sigfrid Jönsson, begge patruljevagter i G4S, ydede i efteråret 2014 en stor indsats efter et trafikuheld, hvor de slukkede motorbrand, ydede førstehjælp og sørgede for løbende at informere 112 om situationen indtil politi, brandvæsen og ambulance nåede frem. Indsatsen fik Vestegnenes Politi til at indstille dem til en dusør.

Kim Christiansen, politidirektør hos Vestegnens Politi, var vært for et arrangement lige før påskeferien i 2015, hvor en række borgere fik en dusør for at have ydet en ekstra indsats, fx ved at spotte en røver i en guldsmed, forhindre et overfald - eller som for Michael Frölich Toft og Sigfrid Jönssons vedkommende, yde førstehjælp i forbindelse med det meget voldsomme trafikuheld i efteråret 2014.

"Når vi holder disse arrangementer, hører jeg ofte sætningen: Jeg har ikke gjort noget særligt. Men det har I alle sammen og tryghed i samfundet skabes bedst ved, at vi hjælper hinanden", sagde Kim Christiansen under overrækkelsen af dusør og diplomer.

Sigfrid kunne godt genkende, hvad politidirektøren sagde, men var samtidig glad for anerkendelsen:

"Det er egentlig ikke nødvendigt med en anerkendelse, bare fordi man har hjulpet andre. Men det er da rart både at vide, at indsatsen hjalp de tilskadekomne og at andre mener, man har ydet en god indsats", siger Sigfrid Jönsson til højre på billedet sammen med Michael Frölich Toft.

Dusør til G4S patruljevagter

 

Find flere nyheder fra os her