Print

Nøglefri løsning til Årets Byggeri

G4S Byens Låse har leveret elektronisk adgang til boliger, fællesområder og p-kælder til beboerne i 189 boliger på havnen i Aarhus.

For nylig blev Havnehusene i den nye Aarhus-bydel, Aarhus Ø, kåret til Årets Byggeri 2015. G4S Byens Låseservice i Aarhus har været med helt fra de første streger blev sat, så adgang for beboerne blev så fleksibel og nem som muligt.

"Vi er glade for at have bidraget til et præmieret byggeri, hvor vi fik lov til at sætte vores præg på projektet fra starten, så alle installationer er skjult og integreret", forklarer Steen Deleuran, driftsleder i G4S Byens Låse i Aarhus.

Nemmere for beboere og kunder

Den elektroniske adgang betyder, at det er nemt for boligadministrationen at slette og oprette nye beboere med de rigtige adgangstilladelser. For beboerne er det også nemt, hvis uheldet er ude og adgangsbrikken bliver væk – det kræver kun få klik på pc’en.

"Det er mere smidigt end traditionelle nøgler, , og der er ingen tvivl om, at vi kommer til at levere flere af den type løsninger i fremtiden", siger Steen Deleuran.

G4S Byens Låse - Årets byggeri 2015

Find flere nyheder fra os her