S8A

Tilbage

Symbolforklaring

I G4S' betjeningsvejledninger og andet teknisk materiale anvendes visuelle vink/symboler, standard tekstformater og speciel terminologi konsekvent, hvilket gør det lettere at finde og forstå bestemte oplysninger.

Du kan se forklaringer i nedenstående punkter. Du kan trykke på knapperne under hvert punkt for at se eksempler eller uddybelser.

Skrift

Fed skrift Kursiv skrift Skrift i ramme Kapitæler

Close

Fed skrift:
Ikoner, menuer og menupunkter markeres med fed skrift. F.eks.: menuen Filer.

Close

Kursiv skrift:
Navne i dialoger og vinduer vises med kursiv skrift. F.eks.: I vinduet Kontrolpanel kan uret stilles ved at dobbeltklikke på Dato og klokkeslæt.

Close

Skrift i ramme:

Definitioner skrives i en farvet ramme. F.eks.:

En dialogboks er et vindue, hvor du kan indtaste oplysninger om en operation, du er ved at udføre, eller hvor du får oplysninger, som du har brug for.

Close

KAPITÆLER:
Kapitæler anvendes til tastnavne. F.eks.: Tast CTRL + ALT + DEL for at logge ind.

Tastaturkombinationer

Når en funktion kræver, at tastaturet betjenes på en speciel måde for at få det til at fungere, angives det sådan her:

ALT + ESC ALT, F
Close

ALT + ESC:
Et plustegn (+) mellem tastenavnene betyder, at den første tast skal holdes nede, mens der trykkes på den anden tast. Eksemplet betyder altså, at ALT-tasten trykkes ned og holdes nede, samtidig med at ESC-tasten trykkes ned.

Close

ALT, F:
Et komma (,) mellem tastenavnene betyder, at tasterne skal trykkes ned og slippes en ad gangen. Eksemplet betyder altså, at først trykes ALT-tasten ned og slippes. Derefter trykkes F-tasten ned og slippes.

Symboler

Informativ tekst

Close

Informativ tekst markeres med en knap med symbolet "i". Når man trykker på knappen, kan man læse noget informativ tekst.