S8A

Tilbage

Optimér din sikkerhed

1. Fotodetektor

Fotodetektor

Opgrader din tyverialarm med den nye fotodetektor. Ingen tyv ønsker at blive kameraovervåget, og de nye fotoovervågningsskilte, som følger med fotodetektoren, har derfor en ekstra høj præventiv effekt. Fotodetektoren tager 3 billeder af tyven, når den registrer bevægelse. Hvis du henter App’en, som omtalt i punkt 2, kan du få billeder direkte på din smartphone. Du kan gennemse alarmens log og du kan tage et billede direkte fra detektoren og se det på din mobil

Hvis du er interesseret i en fotodetektor, så skriv til Sikring@dk.g4s.comSikring@dk.g4s.com

2. App

App App

Din S8A tyverialarm kan betjenes via en smartphone. Udnyt den tryghed det giver, når du er på farten, at vide om du huskede at tilkoble alarmen, eller hjælp en kollega eller håndværker med at frakoble alarmen.

Skriv til Sikring@dk.g4s.com så finder vi ud af, hvad der skal til for, at du kan bruge app'en sammen med din alarm.

Du kan finde app'en "G4S Erhvervsalarm S8A" i App Store (iTunes) og Google Play.

3. Tågesikring

Tågesikring

Tyven kan ikke stjæle, hvad han ikke kan se. Udvid dit alarmsystem med en G4S tågekanon og behold værdierne - selv hvis indbrudstyven trænger ind. En G4S tågekanon kan lynhurtigt stoppe selv den mest ihærdige tyv. Når tågekanonen bliver udløst, fylder den på meget kort tid lokalet med tåge. Tågekanonen fortsætter med at lukke tåge ud i intervaller. Det sikrer, at tyven aldrig får god sigtbarhed. Tågen er uskadelig for mennesker og dyr og beskadiger heller ikke inventaret.

Du kan læse mere om tågesikring på G4S' hjemmeside: G4S tågesikring

4. DNA-spray

DNA-sikring er en ny type tyveri- og røverisikring. Hver DNA-væske indeholder en unik kode. Væsken kan ses, når man holder en UV-lampe over.

Der findes to typer DNA-sikring:

DNA-mærkning
Close

DNA-mærkning er beregnet til at mærke særligt værdifulde genstande med, fx designermøbler, computere og lignende. Det er denne type DNA-mærkning, der har været vist i tv og i aviser. Fordelen ved væsken er, at den stort set ikke kan vaskes eller kradses af.

DNA-spray
Close

DNA-Spray er beregnet til at stoppe røverier i banker og butikker. Det er en skjult spray, der som regel placeres ved indgangen. Når røveren flygter sprøjtes DNA-væsken automatisk på røveren. Væsken kan ikke vaskes af og er aktiv i op til 2 måneder. På den måde kan politiet let knytte gerningsmand og gerningssted til hinanden.


  • Illustration af DNA-spray
  • 1. Røveri

  • 2. Flugt

  • 3. DNA-spray udløses

  • 4. Røver fanges

Du kan læse mere om DNA på G4S' hjemmeside: G4S DNA

5. Kortlæser

Kortlæser

Betjen dit alarmsystem med et kort. Hvis betjeningspanelet har en indbygget kortlæser, kan du bestille kort til dig og dine medarbejdere, så er du og dine medarbejdere fri for at huske koder.

Kortlæser

Hvis dit betjeningspanel ser ud som på billedet ovenfor, kan det let skiftes ud med et, der har indbygget kortlæser.

Læs mere på G4S' hjemmeside: Kortlæser