Salgsafdelingen

70 33 88 33 Mandag-fredag 08:00-16:00
Gratis konsulentbesøg

Uanset om du har et forsikringskrav eller ej, kan G4S hjælpe dig med at beskytte din virksomhed effektivt. Vi har konsulenter, der er eksperter i netop din branche.

Bestil konsulentbesøg

Securing Your World

Print

Alarm til håndværksvirksomhed

Når du driver en mindre håndværksvirksomhed, har du måske ikke umiddelbart de store værdier på kontoret. Men det kan godt være en god ide at beskytte computere og værktøj effektivt mod indbrud.

Tyverialarm til kontor og værksted

Med en tyverialarm fra G4S får du effektiv sikring mod indbrud. Det er altid en god ide at passe godt på både computere og værktøj, der opbevares på kontoret eller i værkstedet. For selvom forsikringen sikkert dækker i forbindelse med indbrud, dækker den oftest ikke den tabte fortjeneste, hvis du ikke kan udføre dit arbejde eller bliver forsinket af et indbrud.

Ved at vælge en af vores forsikringsgodkendte tyverialarmer, som er tilpasset specielt mindre virksomheders behov, kan du på en nem og sikker måde beskytte din virksomhed effektivt. Du kan vælge at beskytte både kontor og værksted efter behov.

Tilbud på tyverialarm

Lige nu kan du få en tyverialarm standardpakke fra G4S installeret for 0 kr. Du betaler kun fra 499 kr. i månedlig serviceydelse og får en lang række fordele. Blandt andet den præventive effekt af G4S skiltet. Standardpakken kan udvides efter behov.

Har du ingen krav fra dit forsikringsselskab kan du med fordel bestille standardpakken online.

Hvis du har et krav fra dit forsikringsselskab, skal du ringe til os først på telefon 70 26 95 26. Så hjælper vi dig med at udvide standardpakken, så den passer til kravene fra dit forsikringsselskab.

Sikkerhed på byggepladsen

Byggepladser er ofte udsat for både tyveri og indbrud, og det kan være meget svært at passe godt på byggematerialer, skurvogne og værktøj. Hos G4S har vi eksperter, der kan hjælpe dig med at sikre byggepladsen, mens byggeriet er i gang. Vi kan hjælpe med forskellige mobile tekniske løsninger, videoovervågning og vagtordninger, der kan være med til at minimere risikoen på byggepladsen. Ring og hør mere om, hvordan vi kan sikre din byggeplads.

Vi anbefaler

Alarmskilt på glasdør

Alarmsystemer

Med et alarmsystem fra G4S får I effektivt sikret virksomhedens værdier.
Læs mere

Videoovervågning til din virksomhed

499,- /md.

Med videoovervågning beskytter du dine værdier og skaber tryghed.
Læs mere
DNA-mærkningskit

DNA-mærkning til erhverv

fra 600,-

Med et DNA-mærkningskit fra G4S kan I mærke virksomhedens særlige ejendele med unik DNA-kode.
Læs mere