Case: Biogen

G4S har sammen med Biogen skabt et intelligent sikringsmiljø

Biogen er førende i kampen mod multipel sklerose, og har ekspertise i produktion af medikamenter til nogle af de mest udfordrende hjernesygdomme. Biogen har en kompleks produktion og en lang række industristandarder, og derfor har sikkerhed høj prioritet.

Professionnel sparring
G4S har gennem flere år været global hovedleverandør for Biogen’s fastvagtløsninger, og G4S Academy Consulting team har siden 2016 hjulpet Biogen med at implementere omkostningseffektive
sikkerhedsforanstaltninger, og foretage værdiskabende investeringer indenfor sikkerhed.

G4S personale byder velkommen
Når man besøger Biogen, bliver du modtaget af G4S’ sikkerhedspersonale i lobby’en, der gennem et kontrolsystem monitorerer de besøgendes adfærd. Adgang til resten af Biogen’s område er styret gennem et intelligent adgangskontrolsystem, installeret af os.

Et integreret sikringssetup
Videoovervågning på Biogen’s lokation er forbundet på en samlet ledelsesplatform, der sikrer, at medarbejdere har korrekt adgang til udførelse af deres arbejdsopgaver. Og gør, at Biogen imødekommer de påkrævede industristandarder. Systemet sikrer også, at processen ved ansættelse eller afskedigelse af medarbejdere automatiseres og omkostninger minimeres.

G4S skaber øget sikkerhed globalt
Vi administrerer Biogen’s kontrolcentral, og holder øje med driften af de forskellige tekniske løsninger på Biogen’s lokation. Vores kontrolcentral overvåger og supporterer også Biogen’s adgangskontrolsystem globalt og varetager videoovervågning og alarmrespons for yderligere syv europæiske lokationer.

Få mere at vide om integrerede løsninger

Bliv ringet op