G4S Academy Consulting

Vi tilbyder professionel sikkerhedsrådgivning, og har specialister der kan hjælper jer med at få mest ud af investeringer i sikkerhed. Vi har specialister til enhver sikkerhedsfaglig opgave og håndterer alt fra gennemgang af arbejdsgange og Security Awareness til foretagelse af risikovurderinger.

Kontakt os

Et netværk af specialister

I G4S har vi samlet en række af vores bedste kompetencer under titlen G4S Academy Specialist.

Academy specialister er personer, som er uddannet til at arbejde med risici i et overordnet perspektiv, og samtidig har unikke kompetencer inden for en lang række specialområder.

 

Academy specialister hjælper jer med at skabe en klar synergi mellem sikkerhed og forretningsbehov - og rådgiver om alt fra teknisk setup af løsninger til udvikling og implementering af Risk Management strategier.

Mød specialisterne

ISO certificeret leverandørrådgivning

Alle vores specialister er ISO certificeret efter kravspecifikationen for Sikkerhedsbranchens ISO certificering på leverandørrådgivning, og eksamineret i deres respektive kompetenceområder.

Udover viden om specifikke sikringstyper har flere af specialisterne ligeledes ekspertviden om en lang række brancher, der gør dem i stand til at yde specialiseret sikringsrådgivning indenfor netop disse brancher.

Skab det bedst mulige beslutningsgrundlag

Eksempler på opgaver vi håndterer:

  • Trussels- og risikovurderinger
  • Udarbejdelse/gennemgang af sikkerhedsstrategier
  • Security Awareness træning/uddannelse

Læs mere om specialistnetværket

Hør mere om, hvilke rådgivningsopgaver vi kan løse

ja tak, jeg ønsker at høre mere

CASE: ALK-Abelló

 

“Ved at få foretaget en gennemgang med udgangspunkt i en dybdegående trusselsvurdering, har vi sparet både tid og penge."

- Jacob Kastrup, Facility Manager, ALK-Abelló

 

læs casen