“Ved at få foretaget en gennemgang med udgangspunkt i en dybdegående trusselsvurdering, har vi sparet både tid og penge. Vi har desuden fået et langt bedre overblik over, hvilke trusler vi som virksomhed bør forholde os til”

- Jacob Kastrup, Facility Manager, ALK

G4S TrusselsRadar

Mangel på grundlæggende viden om trusler koster organisationer dyrt

Facebook LinkedIn Twitter

Hos ALK har man, efter en gennemgang af virksomhedens trusselsbillede, sparet tid og ressourcer samt og optimeret sit nuværende sikkerhedssetup. 


ALK, der er verdensledende inden for allergivaccination har et bredspektret trusselsbillede. Derfor prioriterer de også deres sikkerhed højt, og der laves blandt andet løbende evalueringer af sikkerheden.

Facility Manager i ALK, Jacob Kastrup kontaktede sidste år G4S Academy for at få en grundig gennemgang af deres sikring. 

“Vi ønskede en gennemgang at vores samlede løsning (fra technology til awareness) for at sikre, at vi ikke havde nogen huller i sikkerheden” - Jacob Kastrup, Facility Manager, ALK

En 360 graders trusselsvurdering 
For at skabe en optimal vurdering af ALK, aftalte G4S i samarbejde med ALK, en 360 graders trusselsvurdering. 

Ved at samle interessenter fra de forskellige afdelinger i ALK, gennemgik specialister fra G4S i samarbejde med ALK, aktuelle trusler med trusselsvurderingværktøjet G4S Trusselsradar. Meningen var at identificere truslerne, og derefter rangere dem i forhold til den konsekvens hver potentiel trussel ville have for ALK.


Det nuværende setup var tilstrækkeligt
Trusselsvurdering viste, at ALK’s nuværende løsninger, dækkede de aktuelle trusler i tilstrækkeligt grad, og at ALK i stedet for investeringer i et nyt dyrt setup, med blot få justeringer, kunne optimere værdien af nuværende løsninger. 

Jacob Kastrup er glad for den analyse G4S Academy har lavet for ALK:

“Ved at få foretaget en gennemgang med udgangspunkt i en dybdegående trusselsvurdering, har vi sparet både tid og penge. Vi har desuden fået et langt bedre overblik over, hvilke trusler vi som virksomhed bør forholde os til” - Jacob Kastrup, Facility Manager, ALK

Organisationer får ikke nok ud af investeringer i sikkerhed
Ifølge Steen Brahe Bonke, der er Director for Strategic Solutions i G4S, får mange organisationer simpelthen ikke nok ud af deres investeringer i sikkerhed på grund af manglende viden om aktuelle trusler.

“Mange sikkerhedschefer oplever ofte et pres på at fokusere på nogle specifikke trusler, og derefter koncentrere sig om bestemte foranstaltninger mod disse trusler. Det betyder, at mange organisationer ofte bruger en masse ressourcer på sikringsløsninger, der reelt ikke skaber nogen forretningsmæssig værdi.” Steen Brahe Bonke, Director Strategic Solutions, G4S


Ikke nogen nem opgave
Steen Bonke fra G4S erkender, at det ikke nødvendigvis er nogen helt nem opgave for virksomheder at foretage trusselsvurderinger. Og ifølge Steen Bonke kan virksomheder med fordel bruge mange af de åbne kilder, der er tilgængelige på nettet eller konsultere specialister i arbejdet med trusselsvurderinger. 

Reelle sikkerhedsbehov i fokus
Uanset virksomhedstype eller branche kan det være en fordel som virksomhed, at få skabt et overblik over aktuelle trusler. Fordi øget sikkerhed ikke nødvendigvis opnås ved at installere  nye sikringsløsninger, men gennem en grundlæggende forståelse af de reelle sikkerhedsmæssige behov for virksomheden. 

Er du  bevidst om aktuelle trusler mod din virksomhed, kan det bidrage til, at du får maksimalt udbytte af dine investeringer i sikkerhed, i stedet for at bruge ressourcer uden reel forretningsmæssig værdi.

Facebook LinkedIn Twitter

Vejledninger

Vejledninger skrevet af vores Academy sikringsspecialister ud fra specialiseret sikringsviden og unik markedsindsigt

Se alle vejledninger