”Jeg er glad for samarbejdet med G4S, som løser en lang række vagt- og serviceopgaver for KU. G4S patruljevagterne er KUs forlængede arm som ressource for myndighederne ved beredskabshændelser.”

- Tommy Sillemann
Sikkerheds- og Beredskabschef, Københavns Universitet

CASE

Københavns Universitet

Københavns Universitet er en 500 år gammel institution og Danmarks ældste universitet. KU’s infrastruktur er kompleks, og med seks forskellige fakulteter fordelt på seks lokationer, kan forvaltningen af sikkerheden være en udfordring. 

Et koncept, der giver besparelser
Vi har udarbejdet et koncept, som har givet en besparelse på alarmkørsler, forkortet reponstiden væsentligt og reduceret antallet af årlige fakturaer betydeligt.

"KU-bilen giver KU værdi"
Sikkerheden hos KU bliver håndteret af vores vagthold, der kører ud til over 30 adresser for KU. Vagtholdet har fast base på KU’s kontrolcentral, hvor de overvåger og foretager runderinger af KU’s lokationer. Derfor har vi oprettet 'KU bilen'. Det er en vagtbil dedikeret til KU's lokationer, som giver fleksibilitet, hurtig reponstid og tryghed. Går en alarm, rykker bilen ud og finder frem til, hvad der udløste alarmen, og gensikrer området.

KU's forlængede arm
Vores vagthold sørger også for at lukke vinduer, døre, slukke lys og for elektronisk udstyr, der kan være glemt i farten. Og at uvedkommende ikke overnatter eller på anden måde opholder sig på fakulteterne. Vagtholdet fungerer også som KU’s forlængede arm for myndighederne ved beredskabshændelser. Og vi har også ansvar for udlevering og aflevering af adgangskort til gæster og håndværkere. Vagtholdet guider også gæster og håndværkere rundt på KU’s områder, og overvåger gennem kontrolcenteret forhold som vand, el, fugt, varme osv.

Få mere at vide om patruljevagt

Ring 70 27 73 62

 
Kontakt os