Hvorfor vælge G4S?

Ved at vælge G4S får du en effektiv sikkerhedsløsning, der overholder alle forsikrings- og compliancekrav, og du er samtidigt sikret et minimum af administration. Vi er totalleverandør og leverer alle typer sikkerhedsløsninger. Ved at samle jeres løsninger et sted, er I sikret et enklere, sikrere og mere kosteffektiv sikkerhedssetup.

En samlet løsning

Selvom hvert sikringsområde enkeltstående kan bidrage til øget sikkerhed, er der forretningsmæssige fordele ved at samle de enkelte løsninger et sted. Det kalder vi integrerede løsninger.

 

Fordele ved en integreret løsning:

  • Én sikkerhedsleverandør
  • Én kontaktperson
  • Én samlet faktura
  • Et samlet overblik over sikkerheden

Totalleverandør

I rollen som totalleverandør imødekommer vi vores kunders ønske om kun at have én leverandør. Vi har egen installation- og serviceafdeling, og håndterer alt fra projektering og design, til installation og løbende service af sikkerhedsløsninger.

Et netværk af specialister

Når du vælger G4S som leverandør, får du adgang til et professionelt netværk af ISO-certificerede sikringsspecialister, der hver især er eksamineret i deres respektive kompetenceområder.

Ingen opgave er for stor eller lille - og I er sikret professionel rådgivning gennem hele forløbet.

En skræddersyet løsning

Vi har konstant fokus på at analysere og forstå vores kunders behov og ønsker således, at den endelige løsning udvikles, tilpasses og optimeres specifikt til disse behov.


Vi har egen udviklingsafdeling, så du altid er sikret markedets bedste produkter og løsninger.


Kontakt salgsafdelingen

Ring 43 86 50 00

Bliv ringet op