“Ved at få foretaget en gennemgang med udgangspunkt i en dybdegående trusselsvurdering, har vi sparet både tid og penge."

- Jacob Kastrup, Facility Manager, ALK Abelló

CASE

ALK-Abelló

ALK Abello er verdensledende inden for allergivaccination, og har et bredspektret trusselsbillede. Derfor prioriterer de også deres sikkerhed højt, og foretager løbende evalueringer af sikkerheden. Facility Manager i ALK, Jacob Kastrup, kontaktede sidste år G4S Academy for en grundig gennemgang af deres sikring.

En 360 graders trusselsvurdering
Ved at samle interessenter fra de forskellige afdelinger i ALK, gennemgik specialister fra G4S sammen med ALK, virksomhedens aktuelle trusler. Ved at anvende G4S Trusselsradar fik Academy Specialisterne skabt et overblik over aktuelle trusler, og rangeret dem i forhold til konsekvens og sandsynlighed for hændelse. 

Det nuværende setup var tilstrækkeligt
Trusselsvurdering viste, at ALK’s nuværende løsninger, dækkede de aktuelle trusler i tilstrækkeligt grad, og at ALK i stedet for investeringer i et nyt dyrt sikkerhedssetup, med blot få justeringer, kunne optimere værdien af, deres nuværende løsninger.

Sparet tid og penge
Hos ALK har man således efter en gennemgang af virksomhedens trusselsbillede, sparet både tid og ressourcer samt optimeret sit nuværende sikkerhedssetup. Ved at konsultere Academy Specialister har ALK ikke blot optimeret værdien af det nuværende setup, men også fået skabt et solidt fundament for foretagelsen af kosteffektive sikkerhedsinvesteringer fremadrettet

Hør mere om, hvilke rådgivningsopgaver vi kan løse

ja tak, jeg ønsker at høre mere