Care

Vi kan hjælpe jer med at løse en lang række opgaver der skaber øget sikkerhed på ældreområdet. Og vi kan også bidrage at sikre et trygt og sundt arbejdsmiljø for medarbejdere på psykiatriske hospitaler og bosteder.

Kontakt os

Tryghed til ældre i eget hjem

Forestil dig en ældre kvinde, der er faldet i sit hjem og ikke kan komme op. Nødkaldet er uden for rækkevidde inde i soveværelset. Men hun skal blot råbe om hjælp, for nødkaldet reagerer på hendes stemme, og sætter hende direkte forbindelse med vores Care-central eller hjemmeplejen.

Sensorer kan også hjælpe med at tjekke borgernes helbred og ændringer i vaner. Er fru Jensen stået op? Bliver køleskabet åbnet? Hvis ikke, at det være, at hun glemmer at spise og drikke eller har behov for hjælp.

Øget fleksibilitet og mere tryghed med G4S Care

  • Giv ældre borgere mulighed for at blive længere tid i eget hjem
  • Slip for selv at opretholde et dyrt døgnberedskab
  • Kobl dine egne produkter til vores Care-central eller brug vores Care-produkter

Få øget fleksibilitet

Nu behøver I ikke længere selv have et døgnberedskab til at modtage opkald og køre ud til borgerne. Vores kontrolcentral er klar til at hjælpe. Vi kan tage over, helt eller delvist, fx ifm. sygdom, nattevagter eller ferier. 

Med vores Care-løsning, nyder du og dine kolleger i hjemmeplejen eller sundhedssektoren godt af vores eksisterende infrastruktur og personale. Vi kan fx reagere på nødkald pr. telefon og køre fysisk ud på adressen.

Care er også...

Under Care finder du også vores specialuddannede sikkerhedspersonale, der sikrer tryghed og godt arbejdsmiljø for ansatte i psykiatriske bosteder og på behandlingssteder.

Læs om vores psykiatri-vagter

Få mere at vide om Care

Ring 43 86 50 00

Kontakt os