Fjern lugt fra brand med desinficering

Har du eller din nabo haft en brand? Og oplever du fortsat lugtgener?
Så lad os hjælpe dig tilbage til hverdagen med effektivt desinficering.
Vi benytter avanceret robotteknologi, og i samarbejde med Climates vurderer vi skaden og tilbyder dig en effektiv behandling.

Kontakt os

Sammen med Climates tilbyder vi dig effektiv desinficering

Climates er eksperter i desinficering, og sammen tilbyder vi dig desinficering af alle typer rum. Vi har et landsdækkende beredskab klar til at hjælpe dig - og med avanceret robotteknologi nulstiller vi dine rum og fjerner alle bakterier og sporer. Det gør, at du kommer hurtigt tilbage til hverdagen, og igen kan drifte din virksomhed.

Hvordan fungerer det?

Det fungerer således, at vi ved hjælp af desinficerings-robotter sætter rummet under tryk med en tørdamp af en mild brintoverilte opløsning - det dræber alle mikroorganismer.

Med desinficeringen nulstilles rum for bakterier og sporer i luften og på alle overflader. Det sikrer, at alt bliver dræbt på én gang, og når bakterier og sporer fjernes, fjernes også lugtgener og allergiske reaktioner.

Kun 5 timers behandlingstid ✔️

Alt inventar kan blive i rummet under behandlingen, der kun varer 5 timer. Behandlingen skader intet, hverken møbler, tekstiler eller elektronik. Desinficeringen er derfor også en miljøvenlig løsning, uden brug af skadelige kemikalier - og efter kun 30 minutters udluftning kan rummet igen bruges.

Kontrolleret behandling med kvalitetssikring
Behandlingen udføres af certificerede operatører og processen overvåges direkte fra vores kontrolcentral. Det gør, at du altid er sikret en behandling af højeste kvalitet.

Maskinens interne sensorer måler også forholdene under behandlingen, og ved afvigelser gives automatisk alarm til operatøren.
Ved afsluttet behandling kvitteres med en kvalitetskontrolrapport direkte fra maskinen.

Case: Georg Jensen

Dagen efter brand i Illums Bolighus kunne Georg Jensen åbne – uden røggener

I Georg Jensens butik på Strøget i København havde en brand i naboejendommen Illums Bolighus givet store lugtgener på grund af røgskade. På kun 5 timer efterlod en desinficering butikkens etager fuldstændigt lugtfri. Takket være behandlingen kunne butikken åbne igen allerede dagen efter branden, uden at hverken varer, butik eller inventar havde taget skade af lugten fra branden.

Læs udtalelser fra Georg Jensen

Alle rum i alle typer ejendomme

En nulstilling med desinficering er velegnet til alle typer rum i alle typer ejendomme som:

  • Erhvervsejendomme
  • Institutioner, skoler og plejehjem
  • Hospitaler
  • Fødevareproduktion
  • Butikker
  • Hoteller
  • Private hjem

Forsker i teknologiens muligheder

Vi forsker fortsat i teknologiens muligheder og vi har på nuværende tidspunkt nogle spændende projekter i gang.

Sidder du derfor med specifikke udfordringer med bakterier, sporer, lugt eller andre desinficeringsopgaver, som vi muligvis kan være behjælpelig med, så hører vi gerne fra jer.

Læs mere om teknologien her

Bestil desinficering nu

Vi har åbent 24/7

Ring 43 86 51 00


Udfyld formularen, hvis du ønsker at høre mere om desinficering af dine rum

Kontakt os

DET SIGER VORES KUNDER OM OS