Danmarks største beredskab

Når du vælger G4S, får du adgang til Danmarks største beredskab med op til 100 vagtassistenter på kontrolcentralen, 900 vagter og 400 servicemontører. 

På kontrolcentralen er vi bindeleddet imellem vagt og politi. Vi holder øje med Danmark og er klar til at hjælpe dig 24/7/365.

Hør mere om beredskabet

OVERVÅGNING OG REAKTION 24/7/365 

DANMARKS STØRSTE KONTROLCENTRAL

900 VAGTER TIL AT REAGERE PÅ ALARMSIGNALER M.M

400 SPECIAL-UDDANNEDE SERVICEMONTØRER 

Vi holder øje med Danmark

Få Danmarks største kontrolcentral til at modtage og håndtere alle typer signaler for dig og din virksomhed. 

Du kan få overvåget signaler fra din tyverialarm, videoovervågning (TVO), brandalarmeringsanlæg, adgangskontrol og andre tekniske installationer.

Sker der noget, er vi klar til at bekræfte indbrud mv. og er klar til at sende nærmeste vagt eller montør. Har du brug for, at vi giver besked til en anden virksomhed, så kan vi også hjælpe med det. 

Sikkerheden er i top

Vælger du G4S, får du Danmarks største og mest avancerede politigodkendte kontrolcentral. Bygningerne er særligt sikrede og levere op til krav stillet af rigspolitiet.

Alle systemer har det nyeste teknologi med backup og nødstrøm - så du også er sikret overvågning i tilfælde af en national strømafbrydelse. 

Dit beredskab

Kontrolcentralen er bemandet døgnet rundt af politi-sikkerhedsgodkendte vagtassistenter. 

Du får god service. Vi uddanner og træner vores vagtassistenter så de ved, hvordan de giver dig den bedste service. Uanset om det er over telefonen, eller hvis der sker noget, som betyder, at skal kunne træde til og agere hurtigt og professionelt på en situation.

Læs historier fra hverdagen

På vagt for dig

G4S vagter er uddannede til, at hjælpe dig og din virksomhed med det du har brug for i forbindelse med din sikkerhedsløsning. Alle vagter har alle gennemført et udvidet sikkerheds- og førstehjælpskursus. Det betyder, at de ved, hvordan de håndterer sikkerheden og kan redde liv der, hvor de er på job.

Alle vores montører er uddannede elektrikere og certificerede til, at installere og servicere netop din sikkerhedsløsning.