Historier fra hverdagen

Vi holder øje med Danmark 24 timer døgnet, 365 dage om året. G4S er Danmarks største sikkerhedsvirksomhed med landets største vagtberedskab. Alle medarbejdere arbejder for at skabe tryghed og sikkerhed for dig, din familie, din virksomhed, dine medarbejder, dine patienter og dine kunder med flere. Læs nogle af deres historier her. 

Tak! - fordi du reddede vores hus

Af Betina Bruun Fassbender

Kontrolcentralen modtog en eftermiddag flere alarmer, fra den samme detektor, hos en af vores kunder.

Da vagten var på vej hjem til kunden, modtog kontrolcentralen et opkald fra kunden. Han var i tvivl om vagten overhovedet behøvede at køre ud på alarmen, i og med alt så fredeligt ud, da kunden tjekkede optagelser fra sin udendørs videoovervågning.

Kontrolcentralen opfordrede kunden til at lade vagten fortsætte, da det er en del af abonnementer og fordi antallet af alarmer fortalte os, at der kunne være noget galt.

Da vagten nåede frem, gik han en tur rundt om huset og bemærkede straks, at næsten alle vinduer i huset var helt duggede.

I det vagten trådte ind i huset, kunne han se at der strømmede vand ned fra loftet i det meste af huset. Vagten ringede til kunden, for at høre hvor stophanen til vandet var placeret. Han slukkede for vandet, kontaktede kunden igen og ringede til Skadeservice. 

Kontrolcentralen opfordrede den drivvåde G4S vagt til at køre hjem og skifte til noget tørt tøj, men vagten ønskede ikke at komme for sent til næste kunde, så et tøjskifte måtte vente.

Selvom der var store skader i det meste af huset, blev skaden og det store vandspild begrænset af vagtens indsats. Kunden var på ferie og vandet ville være løbet længe, før kunden selv kunne komme hjem og opdage det.

”De mange liter vand fik aktiveret rumføleren i det ene rum og det var den alarm vi reagerede på” fortæller kontrolcentralen.
Senere ringede kunden til os for at takke for indsatsen.

Kunden ville sige tak for indsatsen og for at vi havde reddet hans hus og begrænset skaderne væsentligt. 

Han fortalte, at det var en frostskade på et genvindingsanlæg der afgav vand. Da det var fjernvarmevand der fossede ud, ville det givetvis aldrig stoppe, førend familien lang tid efter, var kommet retur fra deres ferie i København. 

Pas ekstra godt på dit hjem

Bliv sikret mod indbrud, vandskade og brand i dit hjem og få en tryggere hverdag.
Sker der noget, er vi klar til at reagere på Danmarks største kontrolcentral med landets største vagtberedskab. 

Læs mere om alarmen

Flere historier fra Danmarks største vagtberedskab

Vagtassistent smiler foran sine skærme

Du reddede mit liv!

Det var den besked Jesper fik, da han havde hjulpet en kunde i nød ved, at reagere hurtigt, da kunden havde brug for hjælp. 

Læs Jespers historie
Vagt Flemming lyset med lommelygte ind i et mørkt rum

Fanget af politihund

Under 2 minutter efter, vi modtog et alarmsignal fra en kunde, var G4S vagt og politi allerede på vej mod adressen.  

Læs om jagten
Vagt står foran sin vagtbil

Hjalp forfrossen kvinde

Christian var på patruljevagt og opdagede ved et tilfælde en kvinde, som var faldet vandet, og hjalp hende med førstehjælp.

Læs hvad der skete
Mange skærme foran vagtassistent på kontrolcentralen

Du har indbrud lige nu

"Der er indbrud i dit hjem, bliv i soveværelset til hjælpen når frem". Der var indledningen på en intens samtale, vi havde med en kunde.  

Læs hvad der skete
Kontrolcentral og skærme

Fik dement i sikkerhed

En nat opdagede vi en person, der virkede fuld, som flakkede rundt på en industrihavn. Det var en farlig situation. 

Dement ved havn
Patruljevægter Christian foran sin vagtbil

Tyve smed pengeskab

På en nattevagt fik vagt Christian et alarmopkald fra en skole. Da han ankommer var tyvene allerede i gang.

Læs om pengeskabet
Joan arbejder på Storebælt

Hjælp over Storebælt

Følg Joan, som er trafikassistent på Storebælt, og få indblik i den service du kan få af hende og hendes kolleger, når du passerer Storebælt. 

Service over broen
Vagtassistent Søren en ældre og vellidt kollega på kontrolcentralen

Sørens vagthistorier

Alle på vores kontrolcentral kender vagtassistent Søren, og hans mange historier fra dengang han var patruljerende vagt.

Læs Sørens historier
Nisser og G4S vagter

Nisser på loftet

På en dagvagt kørte to G4S vagter ud på en alarm fra et rådhus. Da de nåede frem, fandt de to nisser, som havde sat alarmen i gang.

Læs hele historien