Normalt plejer vi at have meget travlt på Storebælt i juledagene

Af Betina Bruun Fassbender

Joan Bækhave er ansat i G4S, og arbejder som trafikassistent på Storebæltsforbindelsen. Som trafikassistent er det Joans job at hjælpe kunderne igennem betalingsanlægget.
 
De kunder, som har problemer med fx deres Brobizz, PayByPlate eller andet, får fat i Joan, når de trykker på hjælpeknappen. Joan kommer og hjælper kunden, først og fremmest ved at finde ud af, hvorfor de ikke kan komme igennem.
 
Joan fortæller: "De fleste gange, hvor folk ikke kan komme igennem anlægget, er det fordi, de har fået et nyt betalingskort, som ikke er tilknyttet deres Brobizz eller PayByPlate".
 
Joans opgaver består først og fremmest i at hjælpe kunderne på Storebælt, men hun klarer også en række andre opgaver i løbet af dagen.
 
Joan fortæller bl.a.: "Når der er brug for det, hjælper jeg også med at pakke Brobizzer og sende dem til Storebælts kunder. Jeg samler også brugte Brobizzer ind og sender dem til deres hovedkontor. De gamle Brobizzer er ofte dem, som er løbet tør for strøm - og så er der selvfølgelig dem, som kommer retur fra kunder. Indimellem tager jeg også imod kunder og gæster i receptionen. Sker der noget ude på banerne, hjælper jeg også gerne til derude." 

Storebælt set fra siden hvor man kan se alle kørebanerne

"Nu hvor det snart er jul, er jeg spændt på at se, hvor travlt vi får. 2. juledag, som plejer at være den helt store rejsedag."  

 Joan fortæller, at det bliver spændende at se, hvad der kommer til at ske efter d. 1/1 2021, hvor Storebælt går over til at være et bemandingsfrit anlæg.

"Jeg brænder meget for at yde god kundeservice og jeg holder meget af den menneskelige kontakt, som er forbundet med mit job. Selvom Storebælt har valgt at gøre anlægget bemandingsfrit til næste år, så beholder vi vores job og kan stadig servicere kunder, men det bliver nu via remote funktionen - og så får vi en mere sikker arbejdsplads. Efter 8 år på Storebælt skal jeg lige vænne mig til alt det nye, som sker, men jeg er sikker på, at det nok skal blive godt.”

Tak til Joan for at give os et indblik i dagligdagen for en G4S-medarbejder på Storebælt.


G4S vagter er klar til at hjælpe

Skab tryghed og sikkerhed i din virksomhed med G4S. Du får adgang til Danmarks største vagtberedskab og vi kan hjælpe dig med alt fra traditionelle til de mere specialiserede vagtopgaver. 

Læs om vores vagtløsninger