Book et gratis sikkerhedstjek

Som kunde hos Alm. Brand får du et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af en G4S sikkerhedskonsulent. Vi tilbyder dig også særlige rabatter på G4S SMARTalarm, så dit hjem er beskyttet på bedste vis.

 

Tryghedsgaranti

Vi tilbyder dig og din familie psykologisk krisehjælp - skulle I få brug for det. 

Hvis det usandsynlige skulle ske, at du oplever et indbrud, så dækker vi tilmed også din selvrisiko op til 3.000 kr. 

Nøgleboks

Vi installerer en nøgleboks, som standard, i alle vores alarmpakker. 

Det giver G4S vagten mulighed for at tjekke din bolig både ind- og udvendigt, hvis alarmen går.

Video og røgalarmer

Hos G4S er røgalarmerne linket til videoenhederne. 

Dermed kan G4S' kontrolcentral reagere hurtigt i tilfælde af brand eller røgudvikling - det kan redde liv.

Læs om alarmenheder

Hold musen over billederne herunder, eller klik på dem og læs mere.

Alarmchip

Alarmchip

Du slår alarmen til på betjeningspanelet, og bruger alarmchippen til nemt at slå alarmen fra igen. Du kan selv navngive hver alarmchip, så du i appen kan se, hvem der slår alarmen fra. 

Nøgleboks

Nøgleboks

Vi går ikke på kompromis med din sikkerhed. Derfor er nøgleboksen en meget vigtig del af G4S SMARTalarmen. Nøgleboksen indeholder en reservenøgle til din bolig, så vores vagt kan komme ind og sikre dit hjem, og afdække eventuelt ødelagte døre og vinduer, hvis alarmen er gået i gang hos dig.

Nøgleboksen betyder ekstra tryghed for dig og din familie, fordi I ved, at I altid kommer hjem til et trygt hjem. 

Betjeningspanel

Betjeningspanel

Betjeningspanelet bliver placeret ved indgangen til dit hus. Du slår alarmen til på en knap på panelet og kan bruge talkode og alarmchippen på panelet til, at slå alarmen fra igen. Føler du dig utryg, kan du aktivere panelets SOS tryk.

 

Central

Central

Centralen er "hjernen" bag alarmen. Den holder styr på alle alarmenheder og forbinder dem til kontrolcentralen. Der er internetforbindelse og batteri backup indbygget i centralen. 

 

Sirene

Sirene

Alarmens sirene går i gang, hvis alarmenhederne registrerer et brud eller bevægelse i et rum. Når sirenen går i gang kan det stresse selv de mest garvede indbrudstyve. De ved, at G4S ved at de har brudt ind, og hurtigt kan sende nærmeste vagt til boligen. 

G4S alarmskilt

Alarmskilte

G4S alarmskilte fortæller, at boligen er sikret og at Danmarks største sikkerhedsvirksomhed og vagtberedskab reagerer, hvis alarmen bliver aktiveret. Det kan skræmme selv de mest garvede indbrudstyve.

 

Bevægelsessensor

Bevægelsessensor

Bevægelsessensoren aktiverer alarmen ved bevægelse, og giver kontrolcentralen besked. Har du en hund eller kat, kan du vælge særlige bevægelsessensorer til kæledyr op til 30 kg.

 

Røgalarm

Røgalarm

Røgalarmen er en vigtig alarmenhed, fordi den kan redde liv. Får du installeret en videodetektor i de samme rum, som dine røgalarmer, kan vores kontrolcentral foretage en visuel bekræftelse i dit hjem, hvis røgalarmen bliver aktiveret.

Vi kontakter brandvæsenet, hvis vi kan se røgudvikling eller brand i dit hjem. Røgalarmen er altid aktiv, selv når I er hjemme og alarmen er slået fra. 

Vanddetektor

Vandalarm

Med en vandalarm koblet til din SMARTalarm kan du få besked i tide og dermed undgå dyre vandskader. Vandalarmen bliver typisk placeret i en kælder eller et bryggers.

 

Fjernbetjening

Fjernbetjening

Med fjernbetjeningen kan du nemt betjene alarmen. Flere af vores kunder vælger at have en fjernbetjening på natbordet, så de kan slå alarmen delvist til om natten og tilkalde hjælp, hvis de føler sig utrygge. 

Videodetektor

Videodetektor

Videodetektoren er en bevægelsessensor og et kamera i én samlet enhed. Når videodetektoren registrerer bevægelse fx ved indbrud, sætter den alarmen i gang og begynder at optage video, .

Er den forbundet til en røgalarm, kan røgalarmen ligeledes aktivere videodetektoren. Da videomaterialet straks sendes til vores kontrolcentral, kan vi hurtigt se, hvorvidt der er tale om et indbrud eller røgudvikling.

Som en bonus, kan du selv se video fra din bolig, når du vil i G4S appen. 

Vindue og dørkontakt

Vindue- og dørkontakt

Med vindue- og dørkontakter på alle dine døre og vinduer kan du frit opholde dig i dit hjem, med alarmen slået til i hele huset (skalsikring). Hvis døren eller vinduet bliver åbnet, går alarmen i gang og kontrolcentralen får besked.

 

Alarmpakker til alle typer af boliger

Prisen på alarmen og rabatten deraf afhænger af dit hjem (størrelse og antal indgange/vinduer) samt dine personlige ønsker til indbruds- og brandsikring. 

SMALL PAKKE

Til lejligheder og små rækkehuse

MEDIUM PAKKE

Til rækkehuse og mindre villaer

LARGE PAKKE

Til større rækkehuse og villaer