Nu virker alarmen også udendørs

G4S SHIELDalarmen opdager tyvene tidligere end nogen anden alarm og skræmmer tyvene væk. Det reducerer risikoen for skader på din bolig og for at du mister udendørs værdigenstande.

Netop nu får du oprettelsen til 0 kr.*

Beregn din pris på alarm

NYHED: Nu virker alarmen også udendørs

Vores alarm opdager tyvene tidligere end nogen anden tyverialarm. Vi har flyttet alarmens vigtigste egenskaber udenfor, så den også kan overvåge udendørs og skræmme tyvene væk, hvis alarmen bliver aktiveret. 

Beregn din pris på en alarm

Fik trygheden tilbage

"Efter et indbrud hos vores nabo, følte vores børn sig meget utrygge. Vi valgte at få en alarm fra G4S, som sikrer os, når vi sover, og når vi ikke er her. Alarmen skaber meget mere tryghed for os alle sammen."

Annemette Voss

Beregn din pris på en alarm

En alarm kan redde liv

SHIELDalarmens overvågede røgalarmer giver dig og din familie en tryggere hverdag. Røgalarmerne bliver placeret så de hurtigst muligt advarer dig og din familie ved røgudvikling i boligen - så I kan nå i sikkerhed.

Opstår der røgudvikling eller brand i løbet af dagen, så kan vi tilkalde brandvæsenet for Jer. 

Læs mere om alarmen

DET SIGER VORES KUNDER OM OS

5 fordele med G4S alarm

 1. Alarmen opdager indbrudstyve, før de kommer ind
 2. Høj præventiv effekt med G4S alarmskilte på huset
 3. Slå alarmen til om natten, for ekstra tryghed
 4. Betjen G4S alarmen med app, uanset hvor du er
 5. Vend altid trygt hjem - vi tjekker dit hus ude og inde

Læs mere om alarmsystemet

Unikke services hos G4S

 • Vi er klar til at hjælpe 24/7 fra DKs største vagtberedskab
 • G4S vagten tjekker også indenfor - det er mest sikkert
 • Nøgleservice - vi kan låse op for dig, hvis du har tabt nøglen 
 • Ved et indbrud dækker vi din selvrisiko op til 3.000 kr. 
 • Er familien utryg efter et evt. indbrud, kan I alle få krisehjælp

Læs om alle services

Bliv sikret af Danmarks største vagtberedskab

Alarmen kan opdage indbrud, røg, vandlækage og styre elektriske apparater. Er du utryg, kan du også aktivere alarmens tilkaldetryk (SOS). Din tyverialarm er overvåget 24/7/365 af Danmarks største vagtberedskab. På kontrolcentralen er vi op til 100 vagtassistenter med kontakt til 900 vagter og 400 special-uddannede servicemontører - alle godkendt af Rigspolitiet og klar til at hjælpe dig. 

Få et tilbud på alarm

* Gælder kun ved ny installation af alarmpakkerne Small eller Medium | Gælder t.o.m. 31. januar 2022 | Oprettelse fra: 0 kr. | Installation fra: 3.000 kr. | Abonnement fra: 299 kr./md. | Min. pris 6 mdr. fra: 4.804 kr. | Kan ikke kombineres med andre rabatter og lignende. 

Få op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag

Politikerne har sat fokus på at nedbringe antallet af indbrud. Derfor er arbejdsløn i forbindelse med installation af alarmanlæg også omfattet af håndværkerfradraget. Det betyder, at du - frem til 1. april 2022 - får håndværkerfradrag på op til 7.200 kroner, når du får installeret en G4S alarm. 

Så nemt er det

 • Ring 70 200 300, eller skriv til os - vi er klar til at hjælpe
 • Modtag et gratis og uforpligtende tilbud til netop dit hjem
 • Få alarmen installeret og koblet til G4S kontrolcentralen
 • Slå alarmen til, når du vil føle dig tryg - dag og nat
 • Danmarks største vagtberedskab er klar til at rykke ud

Ring mig op

Nedsæt risikoen for indbrud

Med G4S alarmskiltet på dit hjem, fortæller du eventuelle indbrudstyve, at dit hjem er sikret af G4S. Vi er Danmarks- og verdens største sikkerhedsfirma. Indbrudstyve fra hele verden kender alarmskiltet og ved at der er en hurtig og professionel reaktion, hvis de bryder ind i et hjem sikret af G4S. Det har en høj præventiv effekt på indbrud.    

Beregn din pris

3 indbrud i timen

I Danmark bliver der i gennemsnit begået over 3 indbrud hver time. Det er højere end i andre europæiske lande.

Kilde: Det kriminalpræventive råd

Bryder ind om dagen

Over 50% af alle indbrud sker i dagtimerne og mere end 25% sker mellem klokken 18-24. 

Kilde: Det kriminalpræventive råd

Weekender og ferier

Fredage og lørdage er indbrudstyvens foretrukne dage, udover ferier – især juleferien.

Kilde: Det kriminalpræventive råd


Ofte stillede spørgsmål om alarmen

Hvorfor skal jeg vælge en G4S alarm?

Med en G4S alarm er du sikret en hurtig og effektiv reaktion fra Danmarks største vagtberedskab, hvis der sker noget. Modsat andre alarmselskaber, så er en nøgleboks en fast del af alarmsystemet. I den er der en nøgle til dit hjem, som vores vagt kan bruge, hvis vi modtager en alarm fra dit hjem. Vagten gennemgår dit hjem, så vi ved at der ikke er nogen fx en indbrudstyv, der overrasker Jer, når I kommer hjem. Du skal ikke udsætte dig selv, dine naboer eller kære for at skulle gå ind, hvis der har været indbrud. Det er for farligt. Med en G4S alarm får du derfor ekstra sikkerhed og tryghed til dig og din familie. Læs mere om den service du får hos G4S.

Hos G4S har vi alle dele af din service samlet hos os. Det betyder, at vi bruger vores egne sikkerhedskonsulenter til at installere alarmen og rådgive dig, vores egen kontrolcentral med op til 100 vagter døgnet rundt, året rundt. Vi har op til 900 vagter. Og en stor kundeservice afdeling, som er klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Sker der noget, eller skal vi foretage service på din alarm, sender vi vores egne servicemontører. Ved alarm har vi vores egne vagter. Kort sagt, du er aldrig i tvivl om, hvem der har ansvaret for din alarm. 

Beregn din pris på en alarm, der passer til dig, dit hjem og dine behov for sikkerhed. 

 

Kan jeg slå alarmen til, når jeg er hjemme?

Ja, du kan godt slå alarmen til, når du vil føle dig tryg. Vi hjælper dig med at indstillet alarmen, så du kan slå dele af alarmen til fx i hele underetagen, når du sover med familien på 1. sal. Ønsker du, at kunne bevæge dig frit fx fordi du har to store hunde, som ville aktivere alarmen, eller fordi du gerne vil kunne bevæge dig rundt i hele huset med alarmen slået til på alle døre og vinduer, så kan vi også hjælpe med dette. Det kalder vi for en "Skalsikring". Du kan slå alarmen helt, eller delvist, til på din betjeningspanelet, din fjernbetjening eller i din app.

Hør mere om muligheder med nat-tilkobling

Hvad er en nøgleboks?

Nøgleboksen er vigtig for dig og din families sikkerhed og tryghed. Den indeholder en reservenøgle til dit hjem. Hvis vi modtager et alarmsignal, kan vagten få adgang til at sikre dit hjem indvendigt, afdække en ødelagt dør eller vindue og slå alarmen til igen. Det er den mest sikre alarmløsning for dig. Det betyder, at du altid trygt kan vende hjem, også hvis din alarm har været aktiveret af en tyv.

Din sikkerhed og tryghed er vigtig for os. Nøgleboksen er meget kostbar, men du får den med som standard hos os.

Få et tilbud på alarm til dit hjem

Kan jeg have alarm sammen med mit kæledyr?

Har du et kæledyr derhjemme, indstiller vi vores kamera- og bevægelsesdetektorer, så du kan have alarmen slået til, selvom dit kæledyr bevæger sig frit rundt i hele, eller dele af, dit hjem. Har du flere store kæledyr finder vi en løsning, der passer. Det er vigtigt, at du fortæller os at du har, eller planlægger, at få kæledyr. Det samme gælder også for en robotstøvsuger.

Kan jeg få rabat på min indboforsikring?

De fleste forsikringsselskaber anerkender den præventive effekt som en SHIELDalarm fra Danmarks største sikkerhedsfirma har på indbrud. Derfor kan du ofte spare op til 20% på din indboforsikring med en tyverialarm, der er koblet til en døgnbemandet kontrolcentral. Du skal blot bede os om en installations-erklæring efter alarmen er installeret. 

Ofte stillede spørgsmål om reaktion

Hvor hurtigt kan I installere alarmen?

Når du har haft besøg af din lokale G4S sikkerhedskonsulent og takket ja til alarmtilbuddet, kan vi typisk installere alarmen, når det passer dig. Har du tid med det samme, så kan vi som regel installere alarmen med det samme. 

Hvor hurtigt rykker I ud?

Vi oplyser ikke vores udrykningstider. Årsagen er, at en indbrudstyv ikke skal vide, hvor længe han har i dit hjem, inden vi når frem. Indbrudstyven må dog gerne vide, at vi har op til 300 alarmpatrulje-vagter, som er geografisk placeret i Danmark. Alle i direkte kontakt med vores kontrolcentral 24/7/365, og den nærmeste er klar til, at rykke ud til din bolig, ved indbrud. Det stresser en indbrudstyv, som ikke kan bryde ubemærket ind hos dig. Når sirenen lyder, kan G4S vagten være lige rundt om hjørnet. 

Hvorfor skal jeg betale et abonnement med alarmen?

Det er service-abonnementet, der sikrer, at der altid er en reaktion, hvis der sker noget i dit hjem. Du får adgang til Danmarks største vagtberedskab med omkring 2.000 dedikerede og politigodkendte medarbejdere i Danmark. Alle klar til at hjælpe dig, døgnet rundt og året rundt. Det store vagtberedskab, det høje serviceniveau og G4S alarmskiltene på din bolig er årsagen til alarmens præventive effekt. Det er det, du betaler over dit abonnement.

Er kontrolcentralen godkendt af politiet?

Vores kontrolcentral er godkendt at Rigspolitiet. Det betyder, at vi må videregive alle bekræftede alarmer til politiet, fra de alarmsystemer, som vi holder øje med på. Hvert år fører Rigspolitiet tilsyn med, at vores kontrolcentral fortsat lever op til kravene. 

Hvad sker der hvis alarmen går i gang?

Kontrolcentralen får besked om alarmen. Du får besked i appen. Er der indbrud, kan vi sende nærmeste vagt. Vagten laver et en udvendig og indvendig gennemgang af dit hjem. Her konstaterer vagten hvad årsagen er til, at alarmen er gået i gang og undersøger om boligen er tom og at alle vinduer og døre er intakte. Vagten giver kontrolcentralen besked. Vagtassistenten på kontrolcentralen kontakter dig, så du bliver informeret. Eventuelle skader på døre eller vinduer bliver afdækket, og din alarm bliver slået til igen.

Vi passer godt på vores vagter. Det er ikke deres opgave at fange tyven, det er politiets opgave. G4S vagtens sørger derimod for, at dit hjem er trygt at vende hjem til. Derfor bliver politiet tilkaldt, hvis der er sket et indbrud. 

Overvejer du en tyverialarm til hjemmet?

En G4S tyverialarm passer godt til private hjem og er overvåget af Danmarks største sikkerhedsfirma. Vores alarmskilte nedsætter din risiko for at få indbrud i dit hus. Bryder en tyv ind i hjemmet, så går tyverialarm anlægget i gang.

Tyverialarmen har en nøgleboks. Med nøgleboksen, kan vores vagt sikre, at der ikke er nogen i din bolig. Så du trygt kan vende hjem. Det er en fordel, når børnene kommer hjem fra skole. Og en fordel, hvis du og din familie er på ferie.

Vi råder vores private kunder til at lade tyverialarmen sikre de mest udsatte rum. Det er ofte stue, værelser, gang, kælder og første sal i dit hus.  

De fleste får tyverialarmen til at sikre døre og vinduer i deres private huse. Det er ofte hoveddør, terrassedør og kælderdør. Samt udsatte vinduer i en villa. Bor du i lejlighed, sikrer vi også en dør til en privat køkkentrappe.

Flere af vores private kunder får sikret alle døre og vinduer i hjemmet. Det kalder vi en ’skal-sikring’. På den måde kan hele familien frit gå rundt i hele huset eller hjemmet, med tyverialarmen slået til.  

Smart GSM alarm sæt

Få en tyverialarm med overvågning. Du får en smart app, som er nem at bruge. I appen kan du slå alarmen til og fra. Sker der noget, kan kontrolcentralen se live video, som er en slags video-overvågning. Det er overvågning fra de rum, hvor du har kameraer. I appen kan du give andre lov til at bruge alarmen. Med hjælp fra sikkerhedskonsulenten kan du også få lys til at tænde, når en sensor ser noget bevæge sig. Med den smarte app, får du kontrol. Du får kontrol over, hvad der sker i dit hus og hvem der er der. Det er da smart.

En sikkerhedskonsulent sætter alarmen op, så overvågningen er, som den skal være. Alarmen sikrer husets mest udsatte rum. Selve G4S alarm sættet består af smarte trådløse enheder, så du slipper for at have ledninger i hjemmet.

Alarmens overvågnings-beskeder bliver sendt til vores kontrolcentral over wifi. Hvis internettet går ned i dit hus, så virker alarmen stadig, fordi den også har et gsm modul.

Sikring af indkørsel og udendørs arealer

Det er en god ide at få sikret dine udendørs arealer mod tyveri. Når en garage, en carport og et skur ikke er sikret mod tyveri, har tyve nemt ved at stjæle fra dig. Tyve kan finde på at stjæle cykler, værktøj, grill, havemøbler, hynder og andet.

Den mest effektive måde at sikre mod tyveri er med låse. Vælg en tyverialarm, hvis det er muligt. Og med sensorer, der tænder lys. Få opsat en sensor ved din bolig og din indkørsel. Når en sensor ser noget bevæge sig, så tænder lyset. Tyve vil ikke kunne arbejde uden at blive opdaget. De fleste vil vælge at gå igen, hvis en sensor tænder lys. Gode låse, en alarm og en eller flere lys sensorer gør det svært for tyve.

Har du en opvarmet garage, kan vores tyverialarm sikre den mod tyveri. Og når dit hus er sikret af os, sætter vi gerne også alarmskilte på din carport, garage eller skur.

Det er aldrig for sent at blive sikret mod tyveri.

Alarm med abonnement

Når du vælger en G4S alarm med abonnement, får du alarmen installeret af os. Alarmen har overvågningskamea med sensor og en smart røgalarm. Sker der noget med alarmen, sender vi en af vores 400 montører. Vi har op til 100 vagt assistenter. De holder øje, når du slår alarmen til, døgnet rundt og året rundt. Sker der noget, kan vi sende nærmeste vagt til dit hus. Det betaler du for med abonnementet.

Har du købt en alarm uden abonnement, så skal du være på vagt. Ofte skal du selv sætte den op. Husk at følge vejledningen nøje. Alarmen skal dække de mest udsatte områder. Sørg for at sætte alt rigtigt, så alarmen ikke går i gang i tide og utide. Går din alarm uden abonnement i gang, så pas godt på dig selv og dine nærmeste. Det kan være farligt at gå ind i et hus, efter alarmen har været i gang. Der kan være en indbrudstyv.

Få et tilbud på en alarm med abonnement

Få op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag

Når du sikrer dit hus med en alarm, kan du få håndværkerfradrag. Beløbet, du kan få håndværkerfradrag af, står på din faktura. Det er på din pris på installation. Det eneste, du skal, er at oplyse det i din årsopgørelse. Fradraget er på op til 7.200 kr.

Det kan blive billigere endnu at købe en alarm. De fleste forsikringsselskaber giver dig rabat på din indboforsikring, når du får en alarm.

Får du indbrud, selvom du har en SHIELD-alarm, dækker G4S din selvrisiko på op til 3.000 kr. Vi sørger også for, at du og din familie får tilbudt psykologisk krisehjælp, så I kan få oplevelsen bearbejdet og komme godt videre.

På den måde kan du få en billig alarm til dig og dit hjem. 

Vores montører foretager service og installationer i hele Danmark

Når du har en alarm fra G4S, holder vi øje med den. Er der noget i vejen med din alarm, sender vi en montør. Uanset om du bor i København, Odense, Aarhus eller Aalborg, så har vi en montør tæt på dig. Vi har i alt 400 montører. Vores montører er alle elektrikere. De har stor erfaring med at servicere din alarm. Det er også vores montører, som står for installationen, hvis du ønsker en nyere alarm.

Vi er der hele vejen. Det er os, der hjælper dig med installation. Det er os, der holder øje med din bolig fra vores kontrolcentral. Det er os, der ordner alarmen, hvis den er i stykker. Det er os, som er klar til at rykke ud til dit hjem.

Når vi hjælper dig med alt, er du aldrig i tvivl om, hvor du skal henvende dig. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi er verdens største sikkerheds / security firma.