Andre løsninger

Her finder du alt det, du har brug for, hvis du ønsker at føle dig ekstra tryg. Du kan bestille flere forskellige sikkerhedsprodukter i vores shop, eller få udskiftet låsene på dine døre og vinduer. Du kan også bestille en overfaldsalarm, hvis du er utryg. 

Låse til din bolig

Med godkendte låse på dine døre og vinduer, gør du det svært for en indbrudstyv, at bryde ind i din bolig og slippe væk med tyvekoster. 

Vores special-uddannede låsesmede hjælper dig med, at få monteret og serviceret alle låsetype. Og de sørger for, at du får stor faglig grundighed, høj ekspertise og sikkerhed.

Bestil et låsetjek

Overfaldsalarm

En overfaldsalarm er en lille sporingsenhed, som du kan tage med dig. Trykker du på overfalds-knappen, er du i direkte kontakt med vores kontrolcentral - som kan hjælpe dig, 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

I G4S er vi uddannede til, at håndtere nødsituationer. Hvis du aktiverer din overfaldsalarm, kan vi se hvor du er, lytte med, tale med dig og sørge for at du får hjælp.

Hør mere om en overfaldsalarm

Køb sikkerhedsprodukter

I vores webshop finder du sikkerhedsløsninger til din bolig, som du selv kan installere i din bolig - samt tilbehør til din SMARTalarm, anti-tyveri-tasker, batterier m.m. (Du bliver sendt videre til vores shop.)

Til G4Sshoppen.dk

Gode råd om at undgå indbrud

Med et par enkelte foranstaltninger kan du gøre det svært for indbrudstyven, at komme ind i din bolig. 

Læs de gode råd