Køb gør det selv produkter
i G4Sshoppen

I vores webshop finder du sikkerhedsløsninger til din bolig, som du selv kan installere i din bolig - samt tilbehør til din SMARTalarm, anti-tyveri-tasker, batterier m.m. 

Arlo videoovervågning

Hold øje med din bolig med Arlo videoovervågning i HD kvalitet. Du installerer selv overvågningen på under en time, og kan til hver en tid udvide systemet med flere kameraer. Arlo kameraerne tåler vind og vejr og du kan betjene løsningen med app.

Køb Arlo i G4Sshoppen

Tilbehør til SMARTalarmen

Du kan udvide din SMARTalarm med ekstra tilbehør i shoppen. Du kan købe fjernbetjeninger og alarmchip til nem betjening, samt SMARTpære og SMARTswitch til at nem styring af lyset i dit hjem.

Køb tilbehør i G4Sshoppen

DNA mærkning

Mærk de ting, der betyder meget for dig, med DNA. Når politiet lyser på DNA mærkede tyvekoster, lyser de blåt og de kan se den unikke DNA kode (mikroprikker blandet med UV-væske). Politiet kan se, at tyvekosterne tilhører dig, og du får dem retur.

Køb DNA mærkning i G4Sshoppen

Anti-tyveri-tasker

Beskyt dig mod lommetyve når du er på farten. Bobby er anti-tyveri-tasker med et enkelt design, materialer af høj kvalitet og smarte features, og så er de tyverisikrede. Se vores store udvalg i Bobby tasker.

 

Køb Bobby tasker i G4Sshoppen

Køb gør-det-selv produkter i G4Sshoppen.

G4SSHOPPEN.DK