Alt det får du for pengene

I G4S har vi styr på alle dele af din alarmløsning og alle services er samlet ét sted. Derfor er et G4S alarmsystem ikke alene effektivt, men også nemt og trygt for dig.

Når du slår din alarm til, holder vi øje med din bolig. Kontrolcentralen har kontakt til over 900 vagter samt 400 servicemontører, som er klar til at reagere. 

En sikkerhedsleverandør, der kan det hele

Når du vælger en G4S SMARTalarm er det os, der rådgiver om, og installerer alarmen. Det er os, der holder øje med din bolig fra vores kontrolcentral. Det er os, der servicerer og reparerer din alarm, hvis der sker noget. Det er os, som er klar til at rykke ud 24/7/365. På den måde er du aldrig i tvivl om, hvor du skal henvende dig, og hvor ansvaret ligger.  

Overvågning og support

Din SMARTalarm bliver overvåget af G4S kontrolcentral – Danmarks største døgnbemandede og Rigspolitigodkendte kontrolcentral.

Her får du adgang til Danmarks største vagt- og servicemontørberedskab. 

Visuel bekræftelse

Ved alarm- eller røgsignal fra din SMARTalarm modtager kontrolcentralen video fra alarmens videodetektorer. Hvis vi kan se, at der er tale om indbrud, giver vi politiet besked og kan sende nærmeste G4S vagt.

Ved røgudvikling eller brand får du besked, og vi kontakter brandvæsenet. 

Installation, service og support

Med et alarm system fra G4S, ved du at det er os, der installerer alarmen samt servicerer og supporterer dig.

Her er der ikke forskellige leverandører. Derfor er du aldrig i tvivl om, hvor du skal henvende dig, hvis der sker noget og hvem der har ansvaret. Det er din sikkerhed.

Fri udrykning og indvendigt tjek

Hvis alarmen går, kan vi hurtigt sende nærmeste vagt. Vagten gennemgår din bolig grundigt og afdækker eventuelt ødelagte døre og vinduer.

Vagten sikrer, at der ikke er nogen i huset, inden alarmen igen bliver slået til. Det betyder, at du og din familie altid trygt kan vende hjem. Og det er en ekstra fordel, hvis du fx er på ferie, at vi slår alarmen til igen. 

Tryghedsgaranti

Skulle det usandsynlige ske, at du oplever et indbrud, selvom du har en SMARTalarm, dækker vi din selvrisiko på helt op til 3.000 kr.

Vi sørger også for, at du og din familie får tilbudt psykologisk krisehjælp, så I kan få oplevelsen bearbejdet og komme godt videre.

Nøgleservice

Har du mistet din nøgle? Eller låst dig ude?

Så kan vi sende nærmeste vagt, som kan låse dig ind med nøglen fra den nøgleboks, vi sætter op med SMARTalarmen.

Det betyder, at du slipper for at vente på en dyr låsesmed. 

Sikkerhed frem for alt

Alle medarbejdere i G4S er godkendt af Politiet. Og alle vagtassistenter og vagter har gennemført et udvidet sikkerhedskursus og førstehjælp kursus. Det betyder, at de ved, hvordan de håndterer sikkerheden og kan redde liv der, hvor de er på job. Vores servicemontører er uddannede elektrikere og certificerede til at servicere netop din alarm. 

Vi holder øje med Danmark

SMARTalarmen er koblet til vores kontrolcentral. Her overvåget vi signaler, bekræfter alarmer og er klar til at sende nærmeste vagt eller montør. Sker der noget, er kontrolcentralen bindeled mellem vagt og politi.

Vores vagter gennemgår din bolig indvendigt og udvendigt og slår alarmen til igen. Det betyder at du altid trygt kan vende hjem, og er en fordel, hvis du er rejst på ferie.


Prøv vores prisberegner