Få et sikkerhedstjek

På et sikkerhedstjek ser vi på din bolig med indbrudstyvens øjne. Vi ser på dine naboers og forbipasserendes udsyn til din bolig og udpeger indbrudstyvens mulige indgange, flugtveje og gemmesteder. Vi ser også på dine låse, lys, røgalarmer og mere.

Få et sikkerhedstjek

Du får tjekket dine låse

På et sikkerhedstjek får du gennemgået låsene i din bolig. Har du døre med indvendige vridere, er nemme at slippe ud af ved brand, men låsen beskytter ikke boligen optimalt ved indbrud.

Har du døre, du skal låse indefra med nøgle, beskytter de boligen bedre mod indbrud, men i tilfælde af brand, er det vigtigt at have en plan for, hvordan I slipper sikkert ud. 

Evakueringsplan ved brand

På et sikkerhedstjek får du gennemgået dine røgalarmer og deres placering. Har du ikke røgalarmer taler vi om, hvor du bedst kan placere dem.

Vi taler også om en brand-evakueringsplan. Har du ikke en plan for, hvordan I slipper sikkert ud af boligen, hvis der udbryder brand, hjælper vi dig med gode råd.

Er boligen sikret med lys?

På sikkerhedstjekket taler vi om tyverisikring med lys. Med automatisk lystænding kan du gøre det svært for indbrudstyven, da han foretrækker, at arbejde ubemærket.

Vi kan hjælpe dig med, hvor du placerer lyssensorer, så en mulig indbrudstyv ikke kan arbejde ubemærket udenfor din bolig.

Få en tryggere hverdag

Du får et uforpligtende tilbud på, hvordan du kan beskytte din bolig mod indbrud og bliver advaret ved brand, med en SMARTalarm fra G4S. 

Få styr på sikkerheden og få en tryggere hverdag.

Få et sikkerhedstjek

Fordele med SMARTalarm

Med en G4S SMARTalarm får du styr på sikkerheden i din bolig. Sker der noget i din bolig, får du straks besked og kan se live video. På vores kontrolcentral er op til 100 vagtassistenter klar til, at sende reagere, nærmeste vagt, kontakte politiet og brandvæsenet.

Læs mere om alarmen