Sikkerhedstjek af din bolig

Overvejer du at få en alarm, så er det en god ide, at få et sikkerhedstjek af din bolig. Her får du udpeget stærke og svage områder af sikkerheden i din bolig. Du får råd, vejledning samt et skræddersyet tilbud på netop det alarmsystem, der passer bedst til dig og din bolig.  

Få et sikkerhedstjek

Du får tjekket dine låse

På et sikkerhedstjek får du gennemgået låsene i din bolig. Har du døre med indvendige vridere, er nemme at slippe ud af ved brand, men låsen beskytter ikke boligen optimalt ved indbrud.

Har du døre, du skal låse indefra med nøgle, beskytter de boligen bedre mod indbrud, men i tilfælde af brand, er det vigtigt at have en plan for, hvordan I slipper sikkert ud. 

Evakueringsplan ved brand

På et sikkerhedstjek får du gennemgået dine røgalarmer og deres placering. Har du ikke røgalarmer taler vi om, hvor du bedst kan placere dem.

Vi taler også om en brand-evakueringsplan. Har du ikke en plan for, hvordan I slipper sikkert ud af boligen, hvis der udbryder brand, hjælper vi dig med gode råd.

Er boligen sikret med lys?

På sikkerhedstjekket taler vi om tyverisikring med lys. Med automatisk lystænding kan du gøre det svært for indbrudstyven, da han foretrækker, at arbejde ubemærket.

Vi kan hjælpe dig med, hvor du placerer lyssensorer, så en mulig indbrudstyv ikke kan arbejde ubemærket udenfor din bolig.

Fordele med SMARTalarm

Med en G4S SMARTalarm får du styr på sikkerheden i din bolig. Sker der noget i din bolig, får du straks besked og kan se live video. På vores kontrolcentral er op til 100 vagtassistenter klar til, at sende reagere, nærmeste vagt, kontakte politiet og brandvæsenet.

Læs mere om alarmen