Få et sikkerhedstjek af dit hjem

Et sikkerhedstjek varer typisk 30 minutter. Her får du udpeget svage områder i og omkring dit hjem. Du får gode råd til, hvordan du kan nedsætte risikoen for indbrud og brand. Og du får et skræddersyet tilbud på en G4S SMARTalarm, der passer til dine ønsker og dit hjem.

Få et sikkerhedstjek

G4S vurderede vores bolig

"Vi fik et gratis sikkerhedstjek og så gennemgik vi huset og G4S vurderede, hvor vores bolig var mest udsat, og hvad vores behov var."

"Jeg er simpelthen så glad for, at jeg med ro maven kan tage på sommerferie i år og vide, at vi har en G4S-alarm med kamera og med en kontrolcentral, der rykker ud, hvis en tyv stikker næsen forbi, mens vi ikke er hjemme.”

Udtaler Sofie Lindquist

Hvor kan indbrudstyven gemme sig?

Få svar på hvordan udsynet er til din bolig fra vejen og fra dine naboer og hvor gemmestederne er.  

Få tjekket låse og find flugtveje

Sikkerhedskonsulenten gennemgår låsene på døre, vinduer, garage m.fl. og du får svar på hvor nemt/svært det er at bryde ind i din bolig samt hvilke potentielle flugtveje en tyv kan vælge. 

Red liv med røgalarmer i din bolig

Få rådgivning om, hvor du bedst placerer røgalarmer, så husstanden bliver advaret i tide, og hvordan du laver en evakueringsplan, så alle i husstanden kommer sikkert ud, i tilfælde af brand. 

5 stjerner til Roxane

Josephine fra Aalborg skriver “Jeg har haft en virkelig god oplevelse med jer, og ikke mindst en af jeres ansatte, Roxane. Jeg havde brug for et alarmsystem, og ringer for en aftale. Roxane kom dagen efter og udøvede virkelig en seriøs og god service og var enormt dygtig til at sætte os ind i tingene. Jeg er ovenud meget tilfreds med hele min oplevelse, og det kan jeg virkelig takke Roxane for. Der er ingen tvivl om, at hun brænder for det, og hun er dygtig til sit arbejde. Jamen alt i alt, en virkelig god oplevelse og super god service. Jeg er en MEGET tilfreds kunde.”