Mere om alarmsystemet

SMARTalarmen er en overvåget tyverialarm til private boliger. Alarmsystemet kan sikre dig mod indbrud, brand, vandudslip og utryghed.

Du får styr på boligen og besked, hvis der sker noget. Alarmen er nem at betjene af alle i familien.

Se hvordan SMARTalarmen virker

Sådan virker SMARTalarmen

Du behøver ikke være teknisk anlagt for, at få glæde af alarmen og føle dig mere sikker og tryg. Alarmen er nem at bruge med alarmchip, fjernbetjening eller app. Når du slår den til, så holder vi øje.

Brug 2 minutter på at se SMARTalarm videoen.

Kæledyr-venlig sensor

Der skal selvfølgelig være plads til dit kæledyr. Derfor tilbyder vi en særlig slags sensor, hvis du har et kæledyr, der vejer max. 37 kg.

Med dem kan dit kæledyr frit bevæge sig rundt i boligen, uden at aktivere tyverialarmen. Så du kan passe på hele familien.

Sammen finder vi den bedste alarm

Når du henvender dig til os, tilbyder vi dig et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af din bolig.

Her ser vi på, hvordan din bolig er indrettet og lytter til dine ønsker. Du får et tilbud på den bedste alarm til dig, din familie og din bolig.

Få et uforpligtende tilbud

Læs om alarmenheder

Hold musen over billederne herunder, eller klik på dem og læs mere.

Alarmchip

Alarmchip

Du slår alarmen til på betjeningspanelet, og bruger alarmchippen til nemt at slå alarmen fra igen. Du kan selv navngive hver alarmchip, så du i appen kan se, hvem der slår alarmen fra. 

Nøgleboks

Nøgleboks

Vi går ikke på kompromis med din sikkerhed. Derfor er nøgleboksen en meget vigtig del af G4S SMARTalarmen. Nøgleboksen indeholder en reservenøgle til din bolig, så vores vagt kan komme ind og sikre dit hjem, og afdække eventuelt ødelagte døre og vinduer, hvis alarmen er gået i gang hos dig.

Nøgleboksen betyder ekstra tryghed for dig og din familie, fordi I ved, at I altid kommer hjem til et trygt hjem. 

Betjeningspanel

Betjeningspanel

Betjeningspanelet bliver placeret ved indgangen til dit hus. Du slår alarmen til på en knap på panelet og kan bruge talkode og alarmchippen på panelet til, at slå alarmen fra igen. Føler du dig utryg, kan du aktivere panelets SOS tryk.

 

Central

Central

Centralen er "hjernen" bag alarmen. Den holder styr på alle alarmenheder og forbinder dem til kontrolcentralen. Der er internetforbindelse og batteri backup indbygget i centralen. 

 

Sirene

Sirene

Alarmens sirene går i gang, hvis alarmenhederne registrerer et brud eller bevægelse i et rum. Når sirenen går i gang kan det stresse selv de mest garvede indbrudstyve. De ved, at G4S ved at de har brudt ind, og hurtigt kan sende nærmeste vagt til boligen. 

G4S alarmskilt

Alarmskilte

G4S alarmskilte fortæller, at boligen er sikret og at Danmarks største sikkerhedsvirksomhed og vagtberedskab reagerer, hvis alarmen bliver aktiveret. Det kan skræmme selv de mest garvede indbrudstyve.

 

Bevægelsessensor

Bevægelsessensor

Bevægelsessensoren aktiverer alarmen ved bevægelse, og giver kontrolcentralen besked. Har du en hund eller kat, kan du vælge særlige bevægelsessensorer til kæledyr op til 30 kg.

 

Røgalarm

Røgalarm

Røgalarmen er en vigtig alarmenhed, fordi den kan redde liv. Får du installeret en videodetektor i de samme rum, som dine røgalarmer, kan vores kontrolcentral foretage en visuel bekræftelse i dit hjem, hvis røgalarmen bliver aktiveret.

Vi kontakter brandvæsenet, hvis vi kan se røgudvikling eller brand i dit hjem. Røgalarmen er altid aktiv, selv når I er hjemme og alarmen er slået fra. 

Vanddetektor

Vandalarm

Med en vandalarm koblet til din SMARTalarm kan du få besked i tide og dermed undgå dyre vandskader. Vandalarmen bliver typisk placeret i en kælder eller et bryggers.

 

Fjernbetjening

Fjernbetjening

Med fjernbetjeningen kan du nemt betjene alarmen. Flere af vores kunder vælger at have en fjernbetjening på natbordet, så de kan slå alarmen delvist til om natten og tilkalde hjælp, hvis de føler sig utrygge. 

Videodetektor

Videodetektor

Videodetektoren er en bevægelsessensor og et kamera i én samlet enhed. Når videodetektoren registrerer bevægelse fx ved indbrud, sætter den alarmen i gang og begynder at optage video, .

Er den forbundet til en røgalarm, kan røgalarmen ligeledes aktivere videodetektoren. Da videomaterialet straks sendes til vores kontrolcentral, kan vi hurtigt se, hvorvidt der er tale om et indbrud eller røgudvikling.

Som en bonus, kan du selv se video fra din bolig, når du vil i G4S appen. 

Vindue og dørkontakt

Vindue- og dørkontakt

Med vindue- og dørkontakter på alle dine døre og vinduer kan du frit opholde dig i dit hjem, med alarmen slået til i hele huset (skalsikring). Hvis døren eller vinduet bliver åbnet, går alarmen i gang og kontrolcentralen får besked.

 


7 ting, du kan med vores app

  1. Se live video, når du vil
  2. Betjene alarmen
  3. Se om alarmen er slået til, eller fra 
  4. Få besked, når alarmen bliver slået fra fx efter skole
  5. Slå dele af alarmen til med dag/natfunktion
  6. Oprette og fjerne brugeres adgange
  7. Se temperaturer i forskellige rum

Fjernbetjening på natbordet

Når du får installeret alarmsystemet, kan du slå alarmen til på op til 3 forskellige måder. Du kan slå hele alarmen til, når du forlader boligen, slå dele af alarmen til, når du er hjemme, eller slå alarmen til på dine døre og vinduer.

Flere af vores kunder har en fjernbetjening på natbordet. På den måde kan de fx slå alarmen til i hele underetagen, når de sover på 1. salen. Og flere har valgt en skalsikring, hvor de kan slå alarmen til på alle døre og vinduer i boligen, og selv frit bevæge sig rundt i boligen, med alarmen slået til. 

Sådan placerer vi dine røgalarmer

Røgalarmer kan redde liv. Derfor er de en del af vores alarmsystem. Vi kobler røgalarm og videodetektor sammen, så vi kan se, hvorfor røgalarmen er aktiveret. Det sikrer en hurtig, sikker og effektiv reaktion. Kan vi se røgudvikling, kontakter vi brandvæsenet. 

Vi sørger for, at røgalarmerne bliver placeret, så du og din familie er bedst muligt sikret, hvis der udbryder brand.

Mere om bevægelsessensorer

En bevægelsessensor er en vigtig del af en SMARTalarm. Den findes i forskellige varianter. Til vores alarm kan du vælge dør- og vinduesensorer, bevægelsessensorer samt videodetektorer.

Sensorens fornemmeste opgave er, at aktivere en bestemt hændelse fx aktivere sirenen samt alarmere kontrolcentralen, hvis den opdager bevægelse. 

Læs mere om bevægelsessensorer

Vi holder øje med Danmark

SMARTalarmen er koblet til vores kontrolcentral. Her overvåger vi signaler, bekræfter alarmer og er klar til at sende nærmeste vagt eller montør. Sker der noget, er kontrolcentralen bindeled mellem vagt og politi.

Vores vagter gennemgår din bolig indvendigt og udvendigt og slår alarmen til igen. Det betyder at du altid trygt kan vende hjem, og er en fordel, hvis du er rejst på ferie.


Læs mere om alarmen