Mere om SMARTalarmen

Her får du mere information om G4S tyverialarmen, som vi kalder SMARTalarm fordi du, i én og samme løsning, får en tyverialarm, en røgalarm, en vandalarm og muligheden for at slå alarmen til, når du vil føle dig tryg. Derudover kan du selv se live video direkte i appen der følger med.   

Beregn din pris

Se hvordan SMARTalarmen virker

Introduktion til SMARTalarmen

Du kan sammensætte SMARTalarmen, så den passer til netop din bolig og dine behov. Alarmsystemet er koblet til Danmarks største politigodkendte kontrolcentral med flest vagter. Når du slår alarmen til, holder vi øje med din bolig.

På kun 2 minutter får du en hurtig introduktion til, hvad du får med en G4S SMARTalarmen. 

7 ting, du kan med vores app

  1. Se live video, når du vil
  2. Betjene alarmen
  3. Se om alarmen er slået til, eller fra 
  4. Få besked, når alarmen bliver slået fra fx efter skole
  5. Slå dele af alarmen til med dag/natfunktion
  6. Oprette og fjerne brugeres adgange
  7. Se temperaturer i forskellige rum

Få et tilbud på alarm til din bolig

Sådan sikrer vi dit hjem

Hos G4S kan du sammensætte dit alarmsystem, så du får den tryghed og de funktioner, som passer til netop din bolig og dine behov.
Systemet tager altid udgangspunkt i vores grundpakke med central, sirene, betjeningspanel med en alarmchip, en nøgleboks og G4S alarmskilte.

Læs om alarmenhederne nedenunder, eller bestil et skræddersyet tilbud. 

Få et tilbud på alarm til din bolig

Læs om alarmenhederne

Hold musen over billederne eller klik på dem, for at læse om hver enhed:

Alarmchip

Alarmchip

Du slår alarmen til på betjeningspanelet, og bruger alarmchippen til nemt at slå alarmen fra igen. Du kan selv navngive hver alarmchip, så du i appen kan se, hvem der slår alarmen fra. 

Nøgleboks

Nøgleboks

Vi går ikke på kompromis med din sikkerhed. Derfor er nøgleboksen en meget vigtig del af G4S SMARTalarmen. Nøgleboksen indeholder en reservenøgle til din bolig, så vores vagt kan komme ind og sikre dit hjem, og afdække eventuelt ødelagte døre og vinduer, hvis alarmen er gået i gang hos dig.

Nøgleboksen betyder ekstra tryghed for dig og din familie, fordi I ved, at I altid kommer hjem til et trygt hjem. 

Betjeningspanel

Betjeningspanel

Betjeningspanelet bliver placeret ved indgangen til dit hus. Du slår alarmen til på en knap på panelet og kan bruge talkode og alarmchippen på panelet til, at slå alarmen fra igen. Føler du dig utryg, kan du aktivere panelets SOS tryk.

 

Central

Central

Centralen er "hjernen" bag alarmen. Den holder styr på alle alarmenheder og forbinder dem til kontrolcentralen. Der er internetforbindelse og batteri backup indbygget i centralen. 

 

Sirene

Sirene

Alarmens sirene går i gang, hvis alarmenhederne registrerer et brud eller bevægelse i et rum. Når sirenen går i gang kan det stresse selv de mest garvede indbrudstyve. De ved, at G4S ved at de har brudt ind, og hurtigt kan sende nærmeste vagt til boligen. 

G4S alarmskilt

Alarmskilte

G4S alarmskilte fortæller, at boligen er sikret og at Danmarks største sikkerhedsvirksomhed og vagtberedskab reagerer, hvis alarmen bliver aktiveret. Det kan skræmme selv de mest garvede indbrudstyve.

 

Bevægelsessensor

Bevægelsessensor

Bevægelsessensoren aktiverer alarmen ved bevægelse, og giver kontrolcentralen besked. Har du en hund eller kat, kan du vælge særlige bevægelsessensorer til kæledyr op til 30 kg.

 

Røgalarm

Røgalarm

Røgalarmen er en vigtig alarmenhed, fordi den kan redde liv. Får du installeret en videodetektor i de samme rum, som dine røgalarmer, kan vores kontrolcentral foretage en visuel bekræftelse i dit hjem, hvis røgalarmen bliver aktiveret.

Vi kontakter brandvæsenet, hvis vi kan se røgudvikling eller brand i dit hjem. Røgalarmen er altid aktiv, selv når I er hjemme og alarmen er slået fra. 

Vanddetektor

Vandalarm

Med en vandalarm koblet til din SMARTalarm kan du få besked i tide og dermed undgå dyre vandskader. Vandalarmen bliver typisk placeret i en kælder eller et bryggers.

 

Fjernbetjening

Fjernbetjening

Med fjernbetjeningen kan du nemt betjene alarmen. Flere af vores kunder vælger at have en fjernbetjening på natbordet, så de kan slå alarmen delvist til om natten og tilkalde hjælp, hvis de føler sig utrygge. 

Videodetektor

Videodetektor

Videodetektoren er en bevægelsessensor og et kamera i én samlet enhed. Når videodetektoren registrerer bevægelse fx ved indbrud, sætter den alarmen i gang og begynder at optage video, .

Er den forbundet til en røgalarm, kan røgalarmen ligeledes aktivere videodetektoren. Da videomaterialet straks sendes til vores kontrolcentral, kan vi hurtigt se, hvorvidt der er tale om et indbrud eller røgudvikling.

Som en bonus, kan du selv se video fra din bolig, når du vil i G4S appen. 

Vindue og dørkontakt

Vindue- og dørkontakt

Med vindue- og dørkontakter på alle dine døre og vinduer kan du frit opholde dig i dit hjem, med alarmen slået til i hele huset (skalsikring). Hvis døren eller vinduet bliver åbnet, går alarmen i gang og kontrolcentralen får besked.

 

G4S services

Herunder kan du se, hvad du får inkluderet i et Total abonnement:

24 timers overvågning

Alarmen bliver overvåget af G4S, som har Danmarks største døgnbemandede og rigspolitigodkendte kontrolcentral og vagtberedskab, der er klar til at reagere. 

Visuel bekræftelse

Ved modtagelse af alarmsignal og video fra videodetektorerne, vurderer vi situationen og du får besked. Vi kontakter politi ved behov. 

Én leverandør til det hele

G4S installerer alarmen og overvåger den fra kontrolcentralen. Vi supporterer dig, servicerer og reparerer din alarm og er klar til at rykke ud 24/7/365.


Krisehjælp

Indbrud kan være en voldsom oplevelse for hele familien. Oplever I indbrud med vores alarm, kan vi sørge for, at I får tilbudt psykologisk krisehjælp. 

 

Tjekker ude og inde

Med nøglen fra nøgleboksen tjekker vagten din bolig - både udvendigt og indvendigt ved alarm, så det er trygt for dig at komme hjem. 

Nøgleservice

Med nøgleboksen kan vi låse dig ind, hvis du har låst dig ude. Det betyder, at du slipper for at vente på en dyr låsesmed. 

Generelle spørgsmål om alarmen

Hvordan betjener jeg SMARTalarmen?

Du kan betjene din SMARTalarm på flere forskellige måder. Langt de fleste af vores kunder vælger at betjene alarmen med app, men du kan også betjene alarmen med alarmchip på betjeningspanelet og med fjernbetjening. 

Kan jeg slå alarmen til, når jeg er hjemme?

Ja, det kan du godt. Vi kan hjælpe dig med at få indstillet op til 3 alarmindstillinger - fuldt tilkoblet, delvist tilkoblet og skalsikring. Det betyder, at du kan slå hele alarmen helt eller delvist til og slå alarmen til på alle de døre og vinduer du har valgt at sikre. Du vælger alarmens indstillinger på alarmen og med alarmens fjernbetjening.

Hvorfor opsætter I en nøgleboks?

Nøgleboksen er vigtig for dig og din families sikkerhed og tryghed. Den indeholder en reservenøgle til din bolig. Modtager vi et alarmsignal, kan vagten få adgang til, at sikre dit hjem indvendigt, afdække en ødelagt dør eller vindue og slå alarmen til igen. Det betyder, at I altid trygt kan vende hjem. 

Kan jeg få en tyverialarm, når jeg har kæledyr?

Du kan få vores særlige detektorer, der kan sikre et rum, selvom et kæledyr bevæger sig rundt i rummet. Har du flere kæledyr er det ikke sikkert, at vores særlige detektor er den rigtigt løsning. I de tilfælde, finder vi en anden løsning fx dørkontakter. Det er vigtigt, at du fortæller os at du har, eller planlægger, at få kæledyr. 

Kan jeg få rabat på min indboforsikring?

De fleste forsikringsselskaber anerkender den præventive effekt som en SMARTalarm har på indbrud. Derfor kan du ofte spare op til 20% på din indboforsikring med en tyverialarm, der er koblet til en døgnbemandet kontrolcentral. Du skal blot bede os om en installations-erklæring. 

Generelle spørgsmål om reaktion

Hvor hurtigt kan I installere alarmen i mit hjem?

Når du får besøg af din lokale G4S sikkerhedskonsulent og takker ja til alarmløsningen, så kan vi typisk installere alarmen, når det passer dig. Har du tid med det samme, så installerer vi SMARTalarmen med det samme. 

Hvor hurtigt rykker I ud?

Vi oplyser ikke vores udrykningstider. Årsagen er, at en indbrudstyv ikke skal vide, hvor længe han har i dit hjem, inden vi når frem. Indbrudstyven må dog gerne vide, at vi har op til 300 alarmpatrulje-vagter, som er geografisk placeret i Danmark. Alle i direkte kontakt med vores kontrolcentral 24/7/365, og den nærmeste er klar til, at rykke ud til din bolig, ved indbrud.

Hvorfor er der et abonnement?

Det er abonnementet, der sikrer, at der altid er en reaktion, hvis der sker noget i dit hjem. Du får adgang til Danmarks største vagtberedskab med omkring 2.000 dedikerede og politigodkendte medarbejdere i Danmark- klar til at hjælpe dig døgnet rundt og året rundt. Det store vagtberedskab, det høje serviceniveau og G4S alarmskiltene på din bolig er årsagen til alarmens præventive effekt. Det er det, du betaler over dit abonnement.

Er kontrolcentralen godkendt af politiet?

Vores kontrolcentral er godkendt at Rigspolitiet. Godkendelsen betyder, at vi må videregive bekræftede alarmer til politiet, fra de alarmsystemer, som vi holder øje med på. Hvert år fører Rigspolitiet tilsyn med, at vores kontrolcentral fortsat lever op til kravene. 

Hvad gør vagten, hvis alarmen er gået i min bolig?

Vores vagt foretager både en udvendig og indvendig gennemgang af dit hjem. Vagten konstaterer årsagen til, at alarmen er gået i gang. Meldingen bliver givet videre til kontrolcentralen, som kontakter dig, hvis der bliver konstateret uregelmæssigheder. 

Det er ikke vagtens opgave at fange tyven, det er politiets. Vagtens sørger for, at dit hjem er trygt at vende hjem til. Derfor bliver politiet tilkaldt, hvis der er sket et indbrud. Eventuelle skader bliver afdækket, og din alarm bliver slået til igen.