Danmarks største vagtberedskab

Med en G4S alarm får du adgang til Danmarks største kontrolcentral og vagtberedskab. Du får alarmskilte på dit hus. Skiltene har høj præventiv effekt på indbrud. Indbrudstyve fra hele verden kender navnet på skiltet. De ved, at dit hjem er sikret af Danmarks og verdens største sikkerhedsvirksomhed. 

Læs om SMARTalarmen

24/7 overvågning - 365 dage

Med alarm får du en tryg og sikker hverdag. Du får adgang til Danmarks største døgnbemandede og politi-godkendte kontrolcentral. På kontrolcentralen er der op til 100 vagtassistenter, som har kontakt til 900 vagter og 400 servicemontører. 

Alle vagtassistenter er uddannet til at reagere hurtigt og professionelt. Både ved indbrud, røgudvikling, brand og hvis du aktiverer alarmens SOS-tryk, fordi du føler dig utryg. 

Sådan opdager vi tyven

Alarmskiltene på dit hjem har en forebyggende effekt på indbrud.

Bryder en indbrudstyv alligevel ind i dit hjem gennem et sikret vindue eller en sikret dør, så opdager alarmen det, og sirenen går i gang. Bevæger indbrudstyven sig videre ind i et rum med videodetektor. Så fanger vi tyven på video.

Vi bruger videoen til at bekræfte, at der er indbrud og kontakter politiet. 

Hvis alarmen bliver aktiveret

Det er altid trygt og sikkert for dig at vende hjem, når du har en G4S alarm. Hvis din alarm bliver aktiveret, kan vi straks se det på kontrolcentralen. Vi vurderer situationen og sørger for, at du får den bedste og mest sikre reaktion. Ved indbrud kontakter vi dig og politiet. 

Vi kan hurtigt sende nærmeste vagt. Vagten sikrer, at der ikke er nogen, der gemmer sig i dit hus, dækker eventuelle skader i forbindelse med indbruddet og slår alarmen til igen. 

Dit total-abonnement:

  • Overvågning og support 24/7
  • Visuel bekræftelse
  • Service og reparation
  • Tryghedsgaranti
  • Fri vagtudrykning
  • Indvendigt tjek
  • Nøgleservice
  • SMARTalarm app
  • G4S alarmskilte

Sikkerhed frem for alt

Alle medarbejdere i G4S er godkendt af Politiet. Og alle vagtassistenter og vagter har gennemført et udvidet sikkerhedskursus og førstehjælp kursus. Det betyder, at de ved, hvordan de håndterer sikkerheden og kan redde liv der, hvor de er på job. Vores servicemontører er uddannede elektrikere og certificerede til at servicere netop din alarm. 

Vi holder øje med Danmark

SMARTalarmen er koblet til vores kontrolcentral. Her overvåger vi signaler, bekræfter alarmer og er klar til at sende nærmeste vagt eller montør. Sker der noget, er kontrolcentralen bindeled mellem vagt og politi.

Vores vagter gennemgår din bolig indvendigt og udvendigt og slår alarmen til igen. Det betyder at du altid trygt kan vende hjem, og er en fordel, hvis du er rejst på ferie.


Læs mere om alarmen