Mere om G4S services

I G4S har vi styr på alle dele af din alarmløsning og alle services er samlet ét sted. Derfor er et G4S alarmsystem ikke alene effektivt, men også nemt og trygt for dig.

Når du slår din alarm til, holder vi øje med din bolig. Kontrolcentralen har kontakt til over 900 vagter samt 400 servicemontører, som er klar til at reagere. 

Alt dette er inkluderet

  • 24/7 overvågning og support
  • Visuel bekræftelse
  • Service og reparation
  • Tryghedsgaranti
  • Fri udrykning
  • Indvendigt vagt-tjek
  • Nøgleservice

Hør mere om alarmen

24/7 overvågning og support

Din SMARTalarm bliver overvåget af G4S, som har Danmarks største døgnbemandede og Rigspolitigodkendte kontrolcentral, vagt- og servicemontørberedskab - klar til at reagere.

Har du tekniske spørgsmål, er vi også klar til at hjælpe dig. 

Fri udrykning og indvendigt vagt-tjek

Hvis alarmen går, kan vi hurtigt sende nærmeste vagt. Vagten gennemgår din bolig grundigt indvendigt og udvendigt.

Er der sket skader dækker vagten eventuelt ødelagte døre og vinduer og slår alarmen til igen. Derfor er det altid sikkert for dig at vende hjem og en ekstra fordel, hvis du fx er på ferie.

Service og reparation

Vi supporterer dig, servicerer og reparerer din alarm og er klar til at rykke ud 24/7/365.

Al service er samlet hos os. Derfor er du aldrig i tvivl om, hvor du skal henvende dig, hvis der sker noget og hvem der har ansvaret.

Visuel bekræftelse

Når vi modtaget et alarmsignal og video fra din alarms videodetektorer, vurderer vi situationen og du får besked.

Er der sket noget, kan vi hurtigt sende nærmeste vagt eller kontakte kontakte politi og brandvæsen.

Tryghedsgaranti

Skulle det usandsynlige ske, at du oplever et indbrud, selvom du har en SMARTalarm, dækker vi din selvrisiko på helt op til 3.000 kr.

Vi tilbyder dig og din familie psykologisk krisehjælp, så I kan få oplevelsen bearbejdet og komme godt videre.

Nøgleservice

Med nøgleboksen kan vi låse dig ind, hvis du har låst dig ude. Det betyder, at du slipper for at vente på en dyr låsesmed.

Sikkerhed frem for alt

Alle medarbejdere i G4S er godkendt af Politiet. Og alle vagtassistenter og vagter har gennemført et udvidet sikkerhedskursus og førstehjælp kursus. Det betyder, at de ved, hvordan de håndterer sikkerheden og kan redde liv der, hvor de er på job. Vores servicemontører er uddannede elektrikere og certificerede til at servicere netop din alarm. 

Vi holder øje med Danmark

SMARTalarmen er koblet til vores kontrolcentral. Her overvåger vi signaler, bekræfter alarmer og er klar til at sende nærmeste vagt eller montør. Sker der noget, er kontrolcentralen bindeled mellem vagt og politi.

Vores vagter gennemgår din bolig indvendigt og udvendigt og slår alarmen til igen. Det betyder at du altid trygt kan vende hjem, og er en fordel, hvis du er rejst på ferie.


Læs mere om alarmen