ALK-Abelló

ALK Abello er verdensledende inden for allergivaccination, og har et bredspektret trusselsbillede. Derfor prioriterer de også deres sikkerhed højt, og foretager løbende evalueringer af sikkerheden. Facility Manager i ALK, Jacob Kastrup, kontaktede sidste år G4S Academy for en grundig gennemgang af deres sikring.

 

CASE

En 360 graders trusselvurdering

Ved at samle interessenter fra de forskellige afdelinger i ALK, gennemgik specialister fra G4S sammen med ALK, virksomhedens aktuelle trusler. Ved at anvende G4S RisikoRadar fik Academy Specialisterne skabt et overblik over aktuelle trusler, og rangeret dem i forhold til konsekvens og sandsynlighed for hændelse. 

 

Det nuværende setup var tilstrækkeligt

Trusselsvurdering viste, at ALK’s nuværende løsninger, dækkede de aktuelle trusler i tilstrækkeligt grad, og at ALK i stedet for investeringer i et nyt dyrt sikkerhedssetup, med blot få justeringer, optimerede værdien af deres nuværende løsninger.

 

Sparet tid og penge

Efter en gennemgang af ALK's trusselsbillede, har de sparet både tid, ressourcer og optimeret deres nuværende sikkerhedssetup. Ved at konsultere Academy Specialister har ALK ikke blot optimeret værdien af det nuværende setup, men også fået skabt et solidt fundament for at lave kosteffektive sikkerhedsinvesteringer fremadrettet.

Hør mere om, hvilke rådgivningsopgaver vi kan løse for dig

ja tak, jeg ønsker at høre mere