Vagt

Skab tryghed og sikkerhed med en vagtløsning. Hos os får du adgang til landets største vagtberedskab - og vi kan hjælpe dig med alt fra de traditionelle til mere specialiserede vagtopgaver. 

Så ønsker du fx en vagt fast tilknyttet din virksomhed eller ekstra sikkerhed ved særlige begivenheder, kan vi garantere dig en professionel løsning.

Kontakt os

Midlertidig vagt

Hvis du eller din virksomhed har brug for en vagt i en kortere periode, så kan vi hjælpe dig - også med kort varsel.

En midlertidig vagt kan fx hjælpe med at holde styr på ind- og udgange, sikre byggepladser eller events samt holde øje med din reception ved sygdom og mere.


Læs mere om en midlertidig vagt

Patruljevagt

Få en patruljevagt til at holde øje med din virksomhed i forskellige tidsrum. Vagten sikrer, at alt er som det skal være, og sker der noget, kan vagten reagere hurtigt og professionelt.

 

Vores patruljevagter har en præventiv effekt på indbrud og tyveri, og kan minimere risikoen for brand- og vandskader i din virksomhed.

 

Læs mere om en patruljevagt

Fastvagt

Med en fastvagt i din reception bliver dine medarbejdere og besøgende mødt med et smil. Du slipper for besværet ved, at drive din egen reception og sikrer samtidig, at sikkerheden er i top.

Vagten sikrer et højt serviceniveau, og sker der et brud på sikkerheden, eller er der sket en ulykke, så er vagten klar til at begrænse skaderne samt yde førstehjælp.


Læs mere om en fastvagt

Strøgvagt

Du kender nok allerede vores strøgvagter fra programmet “Strøgvagterne” på Kanal 5.  En strøgvagt, også kendt som en butiksvagt eller en centervagt, holder øje med din butik og virksomhed.


Vagten har en præventiv effektiv, og minimerer risikoen for tyveri og skaber sikkerhed og tryghed for dine medarbejdere og kunder.

 

Læs mere om strøgvagt

Livvagt / VIP-vagt

Skal du arrangere et større event og have ansvaret for enkeltpersoners sikkerhed, så lad os hjælpe dig.
Vores VIP-vagter kan levere lige netop den sikkerhed du har brug for.

Vi har også erfaring med håndtering af internationale trusler.
Så uanset hvor kompleks opgaven er, har vi en vagt, der kan løse opgaven.


Læs mere om G4S VIP-vagt

Dronevagt

Få en dronevagt til, at holde øje med din virksomhed på aftalte tidspunkter. Dronen er vagtens øjne i luften. Den sender live billeder direkte til både vagt og kontrolcentral. Det betyder, at vi hurtigt kan reagere, hvis der sker noget.


Læs mere om en dronevagt

Sikkerhedsmedarbejder

Vi har et specialuddannet team af medarbejdere til håndtering af borgere på bosteder, ældreområdet eller i psykiatrien. Disse personer kalder vi sikkerhedsmedarbejdere. De møder borgerne i øjenhøjde, og skaber øget tryghed gennem tillid, relationer og samvær.

Læs mere om sikkerhedsmedarbejderne

Videovagt

Få en videovagt til, at holde øje med din virksomhed, når du ikke selv er til stede. Fra vores kontrolcentral kan vi overvåge din virksomheden ved, at bruge jeres eksisterende videokamera.

 

Sker der noget, reagerer vi hurtigt, og kan sende nærmeste vagt, kontakte politi eller brandvæsenet.

 

Læs mere om G4S Videovagt

DET SIGER VORES KUNDER OM OS