G4S - Vi holder øje med Danmark

Få en tryggere hverdag med G4S. Du får adgang til Danmarks største sikkerhedsvirksomhed med det største vagtberedskab. Alle omkring 1.900 medarbejdere er klar til at hjælpe dig med, at få en tryggere og mere sikker hverdag.

Læs historier fra hverdagen

Allied Universal

I 2021 blev G4S opkøbt af Allied Universal. Allied Universal er et førende firma inden for sikkerhed og facility services, der leverer proaktive sikkerhedsløsninger og banebrydende smart teknologi til skræddersyede, integrerede sikkerhedsløsninger.

Med dette opkøb udvider Allied Universals deres forretning og infrastruktur globalt og lokalt. Globalt har de et enormt netværk af over 800.000 ansatte og en årlig omsætning på 18 mia. USD. I Europa er der mere end 48.000 ansatte, der dagligt sikrer folks tryghed og sikkerhed.

For Allied Universal er der ikke noget større formål end at servicere og beskytte kunder, samfund og mennesker i nutidens verden. Allied Universal is There for you™. For mere information besøg www.g4s.com eller www.aus.com

Sikkerhed til private hjem

 Vores alarmer til private hjem er overvågede dag og nat, året rundt. Alarmsystemet holder øje og giver besked til kontrolcentralen, som hurtigt kan sende en vagt. 

Læs mere om alarmen