Få mest mulig sikkerhed

Vi kan hjælpe dig og din virksomhed med stort set alt indenfor sikkerhed. Hos os kan du få de fleste former for sikkerhedsprodukter, vagt- og kontrolcentralløsninger. Vores systemer er tilmed "åbne", så du har mulighed for at kombinere vores sikkerhedsløsninger med andre systemer.

Bliv ringet op

Produkter

Hos os får du og din virksomhed sikkerhedsprodukter og løsninger, som kan kommunikere med hinanden og vores kontrolcentral. Det betyder, at du kan få den løsning, som løser netop din virksomheds behov - uanset om du ønsker at sikre virksomheden med fx tyverialarm, videoovervågning eller adgangskontrol. 

Læs mere om vores produkter

Vagt

Med vores vagtløsninger øger du virksomhedens og dine ansattes sikkerhed og tryghed. Vi giver dig en kvalificeret rådgivning. Og sammen finder vi den vagtløsning, der passer til netop din virksomhed - uanset om du har brug for en traditionel vagtløsning eller en specialvagt.

Læs om vores vagtløsninger

Hvordan vælger du den rigtige sikkerhedsløsning?

Den teknologiske udvikling er hastigt i gang med at ændre alle afkroge af vores samfund. Det ændrer trusselsbilledet for din organisation og skærper kravene til sikkerheden. 
Læs hvordan bevarer du overblikket over sikkerheden og får mest muligt ud af disse forandringer.

Læs mere

3D Optegning

3D billede lavet på baggrund af videomateriale og højdemålinger fra drone.

Danmarks største ISO-certificerede rådgivningsvirksomhed inden for sikkerhed

Vi har mere end 50 ISO-certificerede sikkerhedsspecialister, der alle er uddannet til at arbejde med risici i et overordnet perspektiv, og samtidig har unikke kompetencer inden for en lang række specialområder.

Læs mere

Få mest muligt ud af jeres investeringer i sikkerhed med disse 3 unikke radarværktøjer

Det handler om at kunne definere og måle den værdi som sikkerhed skaber, løbende foretage prioriteringer af mest relevante trusler og udarbejde en plan for initiativer, der skal minimere risikoen.

Læs mere

Kontrolcentral

Få hjælp fra landet største politigodkendte kontrolcentral, der er bemandet 24/7. Vi modtager dagligt mange tusinde signaler og telefonopkald. Vi reagerer efter aftale - fx kan vi sende en af vores mange vagter. Vi hjælper vores egne kunder og kan også hjælpe dig og dine kunder.

Læs mere om kontrolcentralen

Services

Som verdens største sikkerhedsvirksomhed med over 100 års erfaring, har vi opbygget en række kompetencer, som du kan drage nytte af. Blandt andet har vi,

  • Mentorer, der hjælper med at få socialt udsatte borgere i job eller uddannelse
  • Et netværk af specialister, der står klar til rådgive og sparre omkring sikkerhed
Se, hvad vi også kan hjælpe med

Academy

Vores netværk af sikringsspecialister deler ud af deres viden gennem:

  • Værktøjer og vejledninger
  • Arrangementer og e-learning
  • Rådgivning
  • Netværksgrupper
Læs om academy

Kundeservice

Hvis du allerede er kunde hos os, kan du her blandt andet få hjælp til at forstå din faktura, se brugervejledninger og hjælpevideoer til vores produkter - samt få svar på dine spørgsmål via vores FAQ.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev m.m.

Gå til kundeservice