Sådan får du din virksomhed sikkert gennem COVID-19

Nye udfordringer som følge af corona-virussen er en realitet.
Her får du en række tiltag, som forhåbentligt kan hjælpe dig og din virksomhed sikkert gennem denne periode.

Læs mere

Få mest mulig sikkerhed

Vi kan hjælpe dig og din virksomhed med stort set alt indenfor sikkerhed. Hos os kan du få de fleste former for sikkerhedsprodukter, vagt- og kontrolcentralløsninger. Vores systemer er "åbne", så du har mulighed for at kombinere vores sikkerhedsløsninger med andre systemer.

Bliv kunde nu

Produkter

Hos os får du og din virksomhed sikkerhedsprodukter og løsninger, som kan kommunikere med hinanden og vores kontrolcentral. Så du får den løsning, som løser netop din virksomheds behov - uanset om du ønsker at sikre virksomheden med fx tyverialarm og videoovervågning

Se om vores produkter

Vagt

Med vores vagtløsninger øger du virksomhedens og dine ansattes sikkerhed og tryghed. Vi giver dig en kvalificeret rådgivning. Og sammen finder vi den vagtløsning, der passer til netop din virksomhed - uanset om du har brug for en traditionel vagtløsning eller en specialvagt.

Se vores vagtløsninger

Kontrolcentral

Få hjælp fra landet største politigodkendte kontrolcentral, der er bemandet 24/7. Vi modtager dagligt mange tusinde signaler og telefonopkald. Vi reagerer efter aftale - fx kan vi sende en af vores mange vagter. Vi hjælper vores egne kunder og kan også hjælpe dig og dine kunder.

Læs mere om kontrolcentralen

Services

Som verdens største sikkerhedsvirksomhed med over 100 års erfaring, har vi opbygget en række kompetencer, som du kan drage nytte af. Blandt andet har vi:

Se, hvad vi også kan hjælpe med

Kundeservice

Hvis du allerede er kunde hos os, kan du her blandt andet få hjælp til at forstå din faktura, se brugervejledninger og hjælpevideoer til vores produkter - samt få svar på dine spørgsmål via vores FAQ.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev m.m.

Gå til kundeservice

DET SIGER VORES KUNDER OM OS