G4S er Danmarks største sikkerhedsleverandør

Vi kan hjælpe dig med flere forskellige sikkerhedsløsninger som f.eks. tyverialarmer, vagt, brandsikring, mekaniske sikring, adgangskontrol, overvågning fra kontrolcentralen m.m. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov. Du får en samlet skræddersyet sikkerhedsløsning. 

Bliv kunde nu

Produkter

Hos os får du og din virksomhed sikkerhedsprodukter og løsninger, som kan kommunikere med hinanden og vores kontrolcentral. Så du får den løsning, som løser netop din virksomheds behov - uanset om du ønsker at sikre virksomheden med fx tyverialarm og videoovervågning.

Se vores produkter

Vagt

Med vores vagtløsninger øger du virksomhedens og dine ansattes sikkerhed og tryghed. Vi giver dig en kvalificeret rådgivning. Og sammen finder vi den vagtløsning, der passer til netop din virksomhed - uanset om du har brug for en traditionel vagtløsning eller en specialvagt.

Se vores vagtløsninger

Kontrolcentral

Få hjælp fra landet største politigodkendte kontrolcentral, der er bemandet 24/7. Vi modtager dagligt mange tusinde signaler og telefonopkald. Vi reagerer efter aftale - fx kan vi sende en af vores mange vagter. Vi hjælper vores egne kunder og kan også hjælpe dig og dine kunder.

Læs mere om kontrolcentralen

Services

Overlad trygt sikkerheden til os, så du kan fokusere på din kerneforretning. Du behøver ikke selv kunne alt om sikkerhed - eller vide alt om sikkerhed. Udnyt vores kompetencer og spar dig selv for tid, penge, bekymringer mv.

Se vores services

G4S Academy - få viden om sikkerhed og sikring

Med G4S Academy får du adgang til et netværk af eksperter i sikkerhed. Vi deler ud af vores viden gennem rådgivning, seminarer, kurser og e-bøger.

Få viden om sikkerhed og sikring

Kundeservice

Hvis du allerede er kunde hos os, kan du her blandt andet få hjælp til at forstå din faktura, se brugervejledninger og hjælpevideoer til vores produkter - samt få svar på dine spørgsmål via vores FAQ.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev m.m.

Gå til kundeservice

Danskernes fortrukne sikkerhedsvirksomhed