Nu virker alarmen udendørs

G4S SHIELDalarmen opdager tyvene tidligere end nogen anden alarm og skræmmer tyvene væk. Det reducerer risikoen for skader på din bolig og for at du mister udendørs værdigenstande.

Netop nu får du oprettelsen til 0 kr.*

Beregn din pris på alarm

NYHED: Nu virker alarmen også udendørs

Vores alarm opdager tyvene tidligere end nogen anden tyverialarm. Vi har flyttet alarmens vigtigste egenskaber udenfor, så den også kan overvåge udendørs og skræmme tyvene væk, hvis alarmen bliver aktiveret. 

Beregn din pris på en alarm

En alarm kan redde liv

Alarmens røgalarmer er vigtige, fordi de kan redde liv. Har du røgalarm og kameradetektor i samme rum, kan vi foretage en visuel bekræftelse, hvis en røgalarm bliver aktiveret.

Vi kontakter brand­væsenet, hvis vi kan se røg eller flammer. Røgalarmen er altid tilkoblet, også når resten af alarmsystemet er slået fra.

Få et tilbud på alarm

DET SIGER VORES KUNDER OM OS

* Gælder kun ved ny installation af alarmpakkerne Small eller Medium | Gælder t.o.m. 31. maj 2022 | Oprettelse fra: 0 kr. | Installation fra: 3.000 kr. | Abonnement fra: 299 kr./md. | Min. pris 6 mdr. fra: 4.804 kr. | Kan ikke kombineres med andre rabatter og lignende. 

Fik trygheden tilbage

"Efter et indbrud hos vores nabo, følte vores børn sig meget utrygge. Vi valgte at få en alarm fra G4S, som sikrer os, når vi sover, og når vi ikke er her. Alarmen skaber meget mere tryghed for os alle sammen."

Annemette Voss

Hør mere om alarmen

5 fordele med G4S alarm

  1. Lad trygt dine børn gå alene hjem fra skole
  2. Alarmen kan opdage tyve, før de når hen til huset
  3. Den kan alarmere nabolaget med lys og lyd
  4. Du kan se fotos fra alarmen i din app, når du vil
  5. Er der røg i hjemmet, kan vi tilkalde brandvæsenet

Læs mere om alarmsystemet

Unikke services hos G4S

  • Vi er klar 24/7 fra DKs største vagtberedskab
  • G4S vagten tjekker også inde - det er mest sikkert
  • Vi kan også låse op for dig, hvis du har tabt nøglen 
  • Ved et indbrud dækker vi din selvrisiko op til 3.000 kr. 
  • Er familien utryg efter et indbrud, kan I få krisehjælp

Læs om alle services

Bliv sikret af Danmarks største vagtberedskab

Alarmen kan opdage indbrud, røg, vandlækage og styre elektriske apparater. Er du utryg, kan du også aktivere alarmens tilkaldetryk (SOS). Din tyverialarm er overvåget 24/7/365 af Danmarks største vagtberedskab. På kontrolcentralen er vi op til 100 vagtassistenter med kontakt til 900 vagter og 400 special-uddannede servicemontører - alle godkendt af Rigspolitiet og klar til at hjælpe dig. 

Prøv vores prisberegner

Ofte stillede spørgsmål om alarmen

Hvorfor skal jeg vælge en G4S alarm?

Vores SHIELDalarm er en privatalarm, som kan opdage tyvene inden de når helt hen til din bolig. Tyverialarm er designet til at give dig og din familie en tryggere hverdag i dit private hjem. Alarmen er overvåget af Danmarks største sikkerhedsfirma. Vores G4S alarmskilte nedsætter din risiko for at få indbrud i dit hus. Bryder en tyv ind i hjemmet, så går tyverialarm anlægget i gang.

Til vores tyverialarm, får du opsat en alarm-nøgleboks. Med nøgleboksen, kan vores vagt sikre, at der ikke er nogen i din bolig. Så du trygt kan vende hjem. Det er en fordel, når børnene kommer hjem fra skole. Og en fordel, hvis du og din familie er på ferie.

Vi hjælper dig, og alle vores private kunder, med at lade tyverialarmen sikre de mest udsatte rum. Det er ofte stue, værelser, gang, kælder og første sal i dit hus. De fleste får tyverialarmen til at sikre døre og vinduer i deres private huse. Det er ofte hoveddør, terrassedør og kælderdør. Samt udsatte vinduer i en villa. Bor du i lejlighed, sikrer vi også en dør til en privat køkkentrappe.

Flere af vores private kunder får sikret alle døre og vinduer i hjemmet. Det kalder vi en ’skal-sikring’. På den måde kan hele familien frit gå rundt i hele huset eller hjemmet, med tyverialarmen slået til.  

Med en G4S alarm er du sikret en hurtig og effektiv reaktion fra Danmarks største vagtberedskab, hvis der sker noget. Modsat andre alarmselskaber, så er en nøgleboks en fast del af alarmsystemet. I den er der en nøgle til dit hjem, som vores vagt kan bruge, hvis vi modtager en alarm fra dit hjem. Vagten gennemgår dit hjem, så vi ved at der ikke er nogen fx en indbrudstyv, der overrasker Jer, når I kommer hjem. Du skal ikke udsætte dig selv, dine naboer eller kære for at skulle gå ind, hvis der har været indbrud. Det er for farligt. Med en G4S alarm får du derfor ekstra sikkerhed og tryghed til dig og din familie. Læs mere om den service du får hos G4S.

Hos G4S har vi alle dele af din service samlet hos os. Det betyder, at vi bruger vores egne sikkerhedskonsulenter til at installere alarmen og rådgive dig, vores egen kontrolcentral med op til 100 vagter døgnet rundt, året rundt. Vi har op til 900 vagter. Og en stor kundeservice afdeling, som er klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Sker der noget, eller skal vi foretage service på din alarm, sender vi vores egne servicemontører. Ved alarm har vi vores egne vagter. Kort sagt, du er aldrig i tvivl om, hvem der har ansvaret for din alarm. 

Beregn din pris på en alarm, der passer til dig, dit hjem og dine behov for sikkerhed. 

Vi mener, at SHIELDalarmen er den bedste alarm til dig, din familie og din bolig. 

Tyverialarm til sikring af indkørsel og udendørs arealer

En fordel med at vælge en G4S SHIELDalarm er, at du får sikret dine udendørs arealer mod tyveri. Alarmen er den eneste som kan opdage tyvene inden de når hen til din bolig, og sende alarmfotos til vores kontrolcentral. Tyve bruger ofte redskaber fra en garage, en carport eller et skur. De kan også finde på, at stjæle cykler, værktøj, grill, havemøbler, hynder og andet. Har du sikret dine udearealer med alarm, kan de ikke stjæle fra dig ubemærket - hverken ude eller inde. 

Ud over alarmen fra G4S, så er det en god ide at få opsat sensorer, der tænder lys udenfor. Få opsat en sensor ved din bolig og din indkørsel. Når en sensor ser noget bevæge sig, så tænder lyset. Tyve vil ikke kunne arbejde uden at blive opdaget. De fleste vil vælge at gå igen, hvis en sensor tænder lys. Gode låse, en alarm og en eller flere lys sensorer gør det svært for tyve.

Få sikret din garage, din baghave mv. mod tyveri. Og når dit hus er sikret af os, sætter vi gerne også alarmskilte på din carport, garage eller skur.

Det er aldrig for sent at blive sikret mod tyveri.

Kan jeg slå alarmen til, når jeg er hjemme?

Ja, du kan godt slå tyverialarmen til, når du vil. Vi hjælper dig med at indstillet alarmen, så du kan slå dele af alarmen til fx i hele underetagen, når du sover med familien på 1. sal. Ønsker du, at kunne bevæge dig frit fx fordi du har to store hunde, som ville aktivere alarmen, eller fordi du gerne vil kunne bevæge dig rundt i hele huset med alarmen slået til på alle døre og vinduer, så kan vi også hjælpe med dette. Det kalder vi for en "Skalsikring". Du kan slå alarmen helt, eller delvist, til på din betjeningspanelet, din fjernbetjening eller i din app.

Når du vil have, at vi overvåger dit hjem, så slår du alarmen til på betjeningspanelet, med den smarte app eller med en fjernbetjening. Sker der noget, kan kontrolcentralen se alarmfotos, som er en slags videoovervågning, men med still billeder.

I appen kan du give andre lov til at bruge alarmen. Med hjælp fra sikkerhedskonsulenten kan du også få lys til at tænde, når en sensor ser noget bevæge sig. Med den smarte app, får du kontrol. Du får kontrol over, hvad der sker i dit hus og hvem der er der. Det er da smart. 

En sikkerhedskonsulent sætter alarmen op, så "overvågningen" er, som den skal være. Alarmen sikrer husets mest udsatte rum. Selve G4S alarm sættet består af smarte trådløse enheder, så du slipper for at have ledninger i hjemmet.

Alarmens overvågnings-beskeder bliver sendt til vores kontrolcentral over WiFi. Hvis internettet går ned i dit hus, så virker alarmen stadig, fordi den også har et gsm modul.

Hør mere om muligheder med nat-tilkobling

Hvad er en nøgleboks?

Nøgleboksen er vigtig for dig og din families sikkerhed og tryghed. Den indeholder en reservenøgle til dit hjem. Hvis vi modtager et alarmsignal, kan vagten få adgang til at sikre dit hjem indvendigt, afdække en ødelagt dør eller vindue og slå alarmen til igen. Det er den mest sikre alarmløsning for dig. Det betyder, at du altid trygt kan vende hjem, også hvis din alarm har været aktiveret af en tyv.

Din sikkerhed og tryghed er vigtig for os. Nøgleboksen er meget kostbar, men du får den med som standard hos os.

Få et tilbud på alarm til dit hjem

Kan jeg have alarm sammen med mit kæledyr?

Har du et kæledyr derhjemme, indstiller vi vores kamera- og bevægelsesdetektorer, så du kan have alarmen slået til, selvom dit kæledyr bevæger sig frit rundt i hele, eller dele af, dit hjem. Har du flere store kæledyr finder vi en løsning, der passer. Det er vigtigt, at du fortæller os at du har, eller planlægger, at få kæledyr. Det samme gælder også for en robotstøvsuger.

Kan jeg få rabat på min indboforsikring?

De fleste forsikringsselskaber anerkender den præventive effekt som en SHIELDalarm fra Danmarks største sikkerhedsfirma har på indbrud. Derfor kan du ofte spare op til 20% på din indboforsikring med en tyverialarm, der er koblet til en døgnbemandet kontrolcentral. Du skal blot bede os om en installations-erklæring efter alarmen er installeret. 

Får du indbrud, selvom du har en SHIELD-alarm, dækker G4S din selvrisiko på op til 3.000 kr. Vi sørger også for, at du og din familie får tilbudt psykologisk krisehjælp, så I kan få oplevelsen bearbejdet og komme godt videre.

På den måde kan du få en billig alarm til dig og dit hjem. 

Ofte stillede spørgsmål om reaktion

Hvor hurtigt kan I installere alarmen?

Når du har haft besøg af din lokale G4S sikkerhedskonsulent og takket ja til alarmtilbuddet, kan vi typisk installere alarmen, når det passer dig. Har du tid med det samme, så kan vi som regel installere alarmen med det samme. 

Hvor hurtigt rykker I ud?

Vi oplyser ikke vores udrykningstider. Årsagen er, at en indbrudstyv ikke skal vide, hvor længe han har i dit hjem, inden vi når frem. Indbrudstyven må dog gerne vide, at vi har op til 300 alarmpatrulje-vagter, som er geografisk placeret i Danmark. Alle i direkte kontakt med vores kontrolcentral 24/7/365, og den nærmeste er klar til, at rykke ud til din bolig, ved indbrud. Det stresser en indbrudstyv, som ikke kan bryde ubemærket ind hos dig. Når sirenen lyder, kan G4S vagten være lige rundt om hjørnet. 

Hvorfor er der et månedligt abonnement med alarm?

Når du vælger en tyverialarm, som er overvåget 24/7/365 dage, så er der et service-abonnementet. Abonnementet sikrer, at der altid er en reaktion, hvis der sker noget i din bolig. Du får også adgang til Danmarks største vagtberedskab med omkring 2.000 dedikerede og politigodkendte medarbejdere i Danmark. Alle klar til at hjælpe dig og din familie. Det store vagtberedskab, det høje serviceniveau og G4S alarmskiltene på din bolig er årsagen til alarmens præventive effekt.

Kort sagt, når du har en G4S alarm, så holder vi øje med den. Er der noget i vejen med din alarm, sender vi en montør. Uanset om du bor i København, Odense, Aarhus eller Aalborg, så har vi en montør tæt på dig. Vi har i alt 400 montører. Vores montører er alle elektrikere. De har stor erfaring med at servicere din alarm. Det er også vores montører, som står for installationen, hvis du ønsker en nyere alarm.

Alarm med abonnement

Når du vælger en G4S alarm med abonnement, får du alarmen installeret af os. Alarmen har overvågningskamera med sensor - vi kalder det for en kameradetektor og en smart røgalarm. Sker der noget med alarmen, sender vi en af vores 400 servicemontører - alle uddannede elektrikere. Vi har op til 100 vagt-assistenter. De holder øje, når du slår alarmen til, døgnet rundt og året rundt. Sker der noget, kan vi sende nærmeste vagt til dit hus. Det betaler du for med abonnementet.

Vi er der hele vejen. Det er os, der hjælper dig med installation. Det er os, der holder øje med din bolig fra vores kontrolcentral. Det er os, der ordner alarmen, hvis den er i stykker. Det er os, som er klar til at rykke ud til dit hjem.

Når vi hjælper dig med alt, er du aldrig i tvivl om, hvor du skal henvende dig. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi er verdens største sikkerheds / security firma.

Få et tilbud på en alarm med abonnement

Alarm uden abonnement

Har du købt en alarm uden abonnement, så skal du være på vagt. Ofte skal du selv sætte den op. Husk at følge vejledningen nøje. Alarmen skal dække de mest udsatte områder. Sørg for at sætte alt rigtigt, så alarmen ikke går i gang i tide og utide. Går din alarm uden abonnement i gang, så pas godt på dig selv og dine nærmeste. Det kan være farligt at gå ind i et hus, efter alarmen har været i gang. Der kan være en indbrudstyv.

 

Er kontrolcentralen godkendt af politiet?

Vores kontrolcentral er godkendt at Rigspolitiet. Det betyder, at vi må videregive alle bekræftede alarmer til politiet, fra de alarmsystemer, som vi holder øje med på. Hvert år fører Rigspolitiet tilsyn med, at vores kontrolcentral fortsat lever op til kravene. 

Hvad sker der hvis alarmen går i gang?

Kontrolcentralen får besked om alarmen. Du får besked i appen. Er der indbrud, kan vi sende nærmeste vagt. Vagten laver et en udvendig og indvendig gennemgang af dit hjem. Her konstaterer vagten hvad årsagen er til, at alarmen er gået i gang og undersøger om boligen er tom og at alle vinduer og døre er intakte. Vagten giver kontrolcentralen besked. Vagtassistenten på kontrolcentralen kontakter dig, så du bliver informeret. Eventuelle skader på døre eller vinduer bliver afdækket, og din alarm bliver slået til igen.

Vi passer godt på vores vagter. Det er ikke deres opgave at fange tyven, det er politiets opgave. G4S vagtens sørger derimod for, at dit hjem er trygt at vende hjem til. Derfor bliver politiet tilkaldt, hvis der er sket et indbrud.