Undgå indbrud og brand med alarm

Få en tryggere hverdag med alarm.
Vi holder øje, når du har brug for det.
Sker der noget, kan vi sende nærmeste vagt.

Netop nu får du oprettelsen til 0 kr.*

Beregn din pris på alarm

En alarm kan redde liv

Nedsæt risikoen for indbrud, brand og vandskader med alarm. På Danmarks største kontrolcentral holder vi øje. Sker der noget hjemme hos dig, reagerer vi hurtigt 24/7/365.

Ved indbrud kontakter vi politiet og kan sende den nærmeste vagt. Ved røgudvikling bliver du advaret af alarmen. Er du ikke hjemme, kontakter vi brandvæsenet og du får besked. 

Prøv vores prisberegner

Alarmen opdager indbrudstyve

Med vibrationsdetektorer opdager alarmen, hvis tyve prøver at smadre et vindue eller bryde en dør op. Der bliver sendt et alarmsignal til vores døgnbemandede kontrolcentral.

Ved indbrud, ringer vi til politiet og kan sende nærmeste vagt. Med alarmens nøgleboks kan vagten også tjekke huset indvendigt. Det er mest sikkert for dig. 

Få et tilbud på alarm

Få op til 6.000 kr. i håndværkerfradrag

Politikerne har sat fokus på at nedbringe antallet af indbrud. Derfor er arbejdsløn i forbindelse med installation af alarmanlæg også omfattet af håndværkerfradraget. Det betyder, at du får håndværkerfradrag på op til 6.000 kroner og en tryg hverdag, når du får installeret en alarm fra G4S. 

* Gælder kun ved ny installation af alarmpakkerne Small eller Medium | Gælder t.o.m. 30. juni | Oprettelse fra: 0 kr. | Installation fra: 3.000 kr. | Abonnement fra: 299 kr./md. | Min. pris 6 mdr. fra: 4.804 kr. | Kan ikke kombineres med andre rabatter og lignende. 

5 fordele med G4S alarm

 • Vagten tjekker også indenfor, så du kan vende trygt hjem
 • Nedsæt risikoen for indbrud, brand og vandskade
 • Ved indbrud sender vi en vagt og kontakter politiet
 • Opstår der brand hos dig, kontakter vi straks brandvæsenet
 • Du kan styre alarmen og hvem du lukker ind med app

Læs mere om alarmsystemet

Unikke services hos G4S

 • Vi er klar til at hjælpe 24/7 fra DKs største vagtberedskab
 • G4S vagten tjekker også indenfor - det er mest sikkert
 • Nøgleservice - vi kan låse op for dig, hvis du har tabt nøglen 
 • Ved et indbrud dækker vi din selvrisiko op til 3.000 kr. 
 • Er familien utryg efter et evt. indbrud, kan I alle få krisehjælp

Læs om alle services

Nu kan jeg trygt gå ud af døren

“Jeg har aldrig brudt mig om at komme hjem til et mørkt hus af frygt for indbrud, og det har jeg prøvet et par gange i mit liv. Så det betyder rigtig meget for mig, at jeg trygt kan gå ud ad døren og slå min G4S tyverialarm til.”

Line Baun Danielsen

Beregn din pris på alarm

DET SIGER VORES KUNDER OM OS

Vil føle mig tryg i mit eget hjem

“Hver dag byder jeg indenfor og deler ud af mit liv. Og folk kan følge med i, hvornår jeg er ude eller alene hjemme og se mine værdigenstande. Jeg har mere end nogensinde et behov for at føle mig tryg i mit eget hjem. Og heldigvis fik vi installeret en G4S alarm i foråret. Det betyder, at der altid bliver holdt godt øje med mit hjem - også om natten når jeg sover eller er alene.” Annemette Voss

Beregn din pris på alarm

Så nemt er det

 • Ring 70 200 300, eller skriv til os - vi er klar til at hjælpe
 • Modtag et gratis og uforpligtende tilbud til netop dit hjem
 • Få alarmen installeret og koblet til G4S kontrolcentralen
 • Slå alarmen til, når du vil føle dig tryg - dag og nat
 • Danmarks største vagtberedskab er klar til at rykke ud

Ring mig op

3 indbrud i timen

I Danmark bliver der i gennemsnit begået over 3 indbrud hver time. Det er højere end i andre europæiske lande.

Kilde: Det kriminalpræventive råd

Bryder ind om dagen

Over 50% af alle indbrud sker i dagtimerne og mere end 25% sker mellem klokken 18-24. 

Kilde: Det kriminalpræventive råd

Weekender og ferier

Fredage og lørdage er indbrudstyvens foretrukne dage, udover ferier – især juleferien.

Kilde: Det kriminalpræventive råd


Er en alarm noget for dig?

Med en alarm fra G4S får du en tryggere hverdag. Du kan slå din alarm til dag og nat, når du vil føle dig sikker. Du får besked, hvis der sker noget, og vi er klar til at rykke ud med Danmarks største vagtberedskab - døgnet rundt og året rundt. 

Få et tilbud på alarm

Ofte stillede spørgsmål om alarmen

Hvordan betjener jeg alarmen?

Du kan betjene din SHIELD-alarm på flere forskellige måder. Langt de fleste af vores kunder vælger at betjene alarmen med app, men du kan også betjene din alarm med kode på betjeningspanelet og med fjernbetjening. 

Kan jeg slå alarmen til, når jeg er hjemme?

Ja, det kan du godt. Vi kan hjælpe dig med at få indstillet op til 3 alarmindstillinger - fuldt tilkoblet, delvist tilkoblet og skalsikring. Det betyder, at du kan slå hele din alarm helt, eller delvist, til og slå den til på alle de døre og vinduer, du har valgt at sikre. Du vælger alarmens indstillinger på alarmen og med alarmens fjernbetjening.

Hvorfor opsætter I en nøgleboks?

Nøgleboksen er vigtig for dig og din families sikkerhed og tryghed. Den indeholder en reservenøgle til din bolig. Modtager vi et alarmsignal, kan vagten få adgang til, at sikre dit hjem indvendigt, afdække en ødelagt dør eller vindue og slå alarmen til igen. Det er den mest sikre alarmløsning for dig. Det betyder, at du altid trygt kan vende hjem, også hvis din alarm har været aktiveret af en tyv. 

Kan jeg få en tyverialarm, når jeg har kæledyr?

Har du et kæledyr derhjemme, indstiller vi vores detektorer, så de også passer godt på dit kæledyr. Med alarmen slået til, kan dit kæledyr bevæge sig frit rundt i hele, eller dele af, dit hjem. Har du flere kæledyr finder vi en løsning, der passer. Det er vigtigt, at du fortæller os at du har, eller planlægger, at få kæledyr. 

Kan jeg få rabat på min indboforsikring?

De fleste forsikringsselskaber anerkender den præventive effekt som en SHIELD-alarm har på indbrud. Derfor kan du ofte spare op til 20% på din indboforsikring med en tyverialarm, der er koblet til en døgnbemandet kontrolcentral. Du skal blot bede os om en installations-erklæring. 

Ofte stillede spørgsmål om reaktion

Hvor hurtigt kan I installere alarmen?

Når du har haft besøg af din lokale G4S sikkerhedskonsulent og takket ja til tilbuddet om en alarmløsning, så kan vi typisk installere alarmen, når det passer dig. Har du tid med det samme, så kan vi typisk installere alarmen med det samme. 

Hvor hurtigt rykker I ud?

Vi oplyser ikke vores udrykningstider. Årsagen er, at en indbrudstyv ikke skal vide, hvor længe han har i dit hjem, inden vi når frem. Indbrudstyven må dog gerne vide, at vi har op til 300 alarmpatrulje-vagter, som er geografisk placeret i Danmark. Alle i direkte kontakt med vores kontrolcentral 24/7/365, og den nærmeste er klar til, at rykke ud til din bolig, ved indbrud. Det stresser en indbrudstyv, som ikke kan bryde ubemærket ind hos dig. Når sirenen lyder, kan G4S vagten være lige rundt om hjørnet. 

Hvorfor skal jeg betale et abonnement med alarmen?

Det er service-abonnementet, der sikrer, at der altid er en reaktion, hvis der sker noget i dit hjem. Du får adgang til Danmarks største vagtberedskab med omkring 2.000 dedikerede og politigodkendte medarbejdere i Danmark. Alle klar til at hjælpe dig, døgnet rundt og året rundt. Det store vagtberedskab, det høje serviceniveau og G4S alarmskiltene på din bolig er årsagen til alarmens præventive effekt. Det er det, du betaler over dit abonnement.

Er kontrolcentralen godkendt af politiet?

Vores kontrolcentral er godkendt at Rigspolitiet. Det betyder, at vi må videregive alle bekræftede alarmer til politiet, fra de alarmsystemer, som vi holder øje med på. Hvert år fører Rigspolitiet tilsyn med, at vores kontrolcentral fortsat lever op til kravene. 

Hvad sker der hvis alarmen går i gang?

Kontrolcentralen får besked om alarmen. Du får besked i appen. Er der indbrud, kan vi sende nærmeste vagt. Vagten laver et en udvendig og indvendig gennemgang af dit hjem. Her konstaterer vagten hvad årsagen er til, at alarmen er gået i gang og undersøger om boligen er tom og at alle vinduer og døre er intakte. Vagten giver kontrolcentralen besked. Vagtassistenten på kontrolcentralen kontakter dig, så du bliver informeret. Eventuelle skader på døre eller vinduer bliver afdækket, og din alarm bliver slået til igen.

Vi passer godt på vores vagter. Det er ikke deres opgave at fange tyven, det er politiets opgave. G4S vagtens sørger derimod for, at dit hjem er trygt at vende hjem til. Derfor bliver politiet tilkaldt, hvis der er sket et indbrud. 

Overvejer du en tyverialarm til hjemmet?

En G4S tyverialarm passer godt til private hjem og er overvåget af Danmarks største sikkerhedsfirma. Vores alarmskilte nedsætter din risiko for at få indbrud i dit hus. Bryder en tyv ind i hjemmet, så går tyverialarm anlægget i gang.

Tyverialarmen har en nøgleboks. Med nøgleboksen, kan vores vagt sikre, at der ikke er nogen i din bolig. Så du trygt kan vende hjem. Det er en fordel, når børnene kommer hjem fra skole. Og en fordel, hvis du og din familie er på ferie.

Vi råder vores private kunder til at lade tyverialarmen sikre de mest udsatte rum. Det er ofte stue, værelser, gang, kælder og første sal i dit hus.  

De fleste får tyverialarmen til at sikre døre og vinduer i deres private huse. Det er ofte hoveddør, terrassedør og kælderdør. Samt udsatte vinduer i en villa. Bor du i lejlighed, sikrer vi også en dør til en privat køkkentrappe.

Flere af vores private kunder får sikret alle døre og vinduer i hjemmet. Det kalder vi en ’skal-sikring’. På den måde kan hele familien frit gå rundt i hele huset eller hjemmet, med tyverialarmen slået til.  

Smart GSM alarm sæt

Få en tyverialarm med overvågning. Du får en smart app, som er nem at bruge. I appen kan du slå alarmen til og fra. Sker der noget, kan kontrolcentralen se live video, som er en slags video-overvågning. Det er overvågning fra de rum, hvor du har kameraer. I appen kan du give andre lov til at bruge alarmen. Med hjælp fra sikkerhedskonsulenten kan du også få lys til at tænde, når en sensor ser noget bevæge sig. Med den smarte app, får du kontrol. Du får kontrol over, hvad der sker i dit hus og hvem der er der. Det er da smart.

En sikkerhedskonsulent sætter alarmen op, så overvågningen er, som den skal være. Alarmen sikrer husets mest udsatte rum. Selve G4S alarm sættet består af smarte trådløse enheder, så du slipper for at have ledninger i hjemmet.

Alarmens overvågnings-beskeder bliver sendt til vores kontrolcentral over wifi. Hvis internettet går ned i dit hus, så virker alarmen stadig, fordi den også har et gsm modul.

Sikring af indkørsel og udendørs arealer

Det er en god ide at få sikret dine udendørs arealer mod tyveri. Når en garage, en carport og et skur ikke er sikret mod tyveri, har tyve nemt ved at stjæle fra dig. Tyve kan finde på at stjæle cykler, værktøj, grill, havemøbler, hynder og andet.

Den mest effektive måde at sikre mod tyveri er med låse. Vælg en tyverialarm, hvis det er muligt. Og med sensorer, der tænder lys. Få opsat en sensor ved din bolig og din indkørsel. Når en sensor ser noget bevæge sig, så tænder lyset. Tyve vil ikke kunne arbejde uden at blive opdaget. De fleste vil vælge at gå igen, hvis en sensor tænder lys. Gode låse, en alarm og en eller flere lys sensorer gør det svært for tyve.

Har du en opvarmet garage, kan vores tyverialarm sikre den mod tyveri. Og når dit hus er sikret af os, sætter vi gerne også alarmskilte på din carport, garage eller skur.

Det er aldrig for sent at blive sikret mod tyveri.

Alarm med abonnement

Når du vælger en G4S alarm med abonnement, får du alarmen installeret af os. Alarmen har overvågningskamea med sensor og en smart røgalarm. Sker der noget med alarmen, sender vi en af vores 400 montører. Vi har op til 100 vagt assistenter. De holder øje, når du slår alarmen til, døgnet rundt og året rundt. Sker der noget, kan vi sende nærmeste vagt til dit hus. Det betaler du for med abonnementet.

Har du købt en alarm uden abonnement, så skal du være på vagt. Ofte skal du selv sætte den op. Husk at følge vejledningen nøje. Alarmen skal dække de mest udsatte områder. Sørg for at sætte alt rigtigt, så alarmen ikke går i gang i tide og utide. Går din alarm uden abonnement i gang, så pas godt på dig selv og dine nærmeste. Det kan være farligt at gå ind i et hus, efter alarmen har været i gang. Der kan være en indbrudstyv.

Få et tilbud på en alarm med abonnement

Få op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag

Når du sikrer dit hus med en alarm, kan du få håndværkerfradrag. Beløbet, du kan få håndværkerfradrag af, står på din faktura. Det er på din pris på installation. Det eneste, du skal, er at oplyse det i din årsopgørelse. Fradraget er på op til 7.200 kr.

Det kan blive billigere endnu at købe en alarm. De fleste forsikringsselskaber giver dig rabat på din indboforsikring, når du får en alarm.

Får du indbrud, selvom du har en SHIELD-alarm, dækker G4S din selvrisiko på op til 3.000 kr. Vi sørger også for, at du og din familie får tilbudt psykologisk krisehjælp, så I kan få oplevelsen bearbejdet og komme godt videre.

På den måde kan du få en billig alarm til dig og dit hjem. 

Vores montører foretager service og installationer i hele Danmark

Når du har en alarm fra G4S, holder vi øje med den. Er der noget i vejen med din alarm, sender vi en montør. Uanset om du bor i København, Odense, Aarhus eller Aalborg, så har vi en montør tæt på dig. Vi har i alt 400 montører. Vores montører er alle elektrikere. De har stor erfaring med at servicere din alarm. Det er også vores montører, som står for installationen, hvis du ønsker en nyere alarm.

Vi er der hele vejen. Det er os, der hjælper dig med installation. Det er os, der holder øje med din bolig fra vores kontrolcentral. Det er os, der ordner alarmen, hvis den er i stykker. Det er os, som er klar til at rykke ud til dit hjem.

Når vi hjælper dig med alt, er du aldrig i tvivl om, hvor du skal henvende dig. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi er verdens største sikkerheds / security firma.