Sikkerhedsløsninger til dig og din bolig

Bliv sikret af Danmarks største sikkerhedsvirksomhed, hvor du får mere end 100 års erfaring og 1.900 dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder på, at skabe tryghed og sikkerhed i private hjem og virksomheder.

SMARTalarm - med live video

Nedsæt risikoen for indbrud med et alarmsystem fra G4S, og få en tryggere hverdag for dig og din familie. Vi hjælper dig hele vejen, og sørger for, at du får en sikkerheds-løsning, som matcher dine ønsker. Alarmen bliver installeret af en af vores montører, som er uddannede elektrikere og certificerede i at installere alarmen.

Når du slår alarmen til, holder vi øje fra Danmarks største kontrolcentral, hvor vi har landets største vagt-beredskab, som er klar til at reagere og rykke ud, hvis alarmen går i dit hjem.

Læs om G4S SMARTalarm

Andre løsninger

Få mere sikkerhed i din hverdag, med nye låse på dit hjem og en overfaldsalarm, som du kan udløse hvis du har brug for at få hjælp fx ved et overfald.

Læs om låse og overfaldsalarm

Gør-det-selv produkter

I vores webshop kan du købe sikkerhedsprodukter til dig og dit hjem. Produkterne er uden abonnement, og du skal selv installere dem. 

Læs om G4S Shoppen

Kundeservice

Som kunde, kan du her få hjælp til at forstå din faktura, få hjælp til dit produkt, brugervejledninger og hjælpe-videoer. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og mere.

Gå til kundeservice