Udendørs overvågning og reaktion

Det er kun med en SHIELDalarm fra G4S, at du kan få udendørs sikring integreret i selve alarmløsningen, som udover alarmen indeholder overvågning og reaktion 24/7/365 fra G4S. 

Beregn pris

Sådan fungerer alarmen udendørs

  • Kameradetektor opdager bevægelse 
  • Detektorens kamera tager 3 fotos  
  • Alarmens sirene(r) går i gang med lys og lyd
  • Kontrolcentral og du bliver advaret og modtager fotos
  • Vi sender en vagt og kontakter politi ved indbrud

Få mere information

“ Vi er fuldt tilfredse med vores alarm. Vi har sensorer på alle døre og vinduer. Kameradetektorer dækker vores gård og grund. Kommer der nogen, bliver kameradetektoren aktiveret og sirenen udendørs hyler og blinker. Det virker fuldt ud efter hensigten. Systemet kan slås til om natten og vi kan bevæge os frit i huset. Jeg kan stærkt anbefale dem.”

Lena, SHIELDalarm kunde

 

Sådan fungerer detektoren

Den udendørs kameradetektor har to infrarøde sensorer, som analyserer bevægelser uafhængigt af hinanden. Den øverste sensor ser ud i en højde, som typisk kun mennesker når. Den samarbejder med den nederste sensor.

Begge sensorer skal aktiveres samtidigt for, at alarmen går i gang. Det betyder, at ræve, store fugle mv. ikke kan aktivere alarmen.

Læs mere om alarmsystemet

Advar naboer og skræm tyve

Flere kunder vælger at få en udendørs sirene, som advarer nabolaget, hvis der er en ubuden gæst. Bliver udendørs sirenen aktiveret, udsender den en høj lyd og blinker kraftigt. Så snart indbrudstyvene indser, at de er opdaget, stikker de oftest af. 

Kontrolcentralen får straks fotos og kan deaktivere sirenen ved fejlalarm.  

Beregn din pris

Ofte stillede spørgsmål om alarmen

Kan en kat f.eks. aktivere alarmen udendørs?

Umiddelbart er det ikke muligt. Den udendørs kameradetektor har to sensorer, som arbejder uafhængigt af hinanden. Bliver kun den ene af sensor aktiveret af f.eks. en kat eller en ræv - sker der ikke noget. 

Forstyrrer den udendørs sirene mine naboer?

Den udendørs sirene følger alle lovmæssige krav og hyler i optil 3 minutter. Den har en lydstyrke på op til 113 dB. Bliver din alarm og udendørs sirene aktiveret ved en fejl, kan vi slukke den fra G4S kontrolcentral. 

Vi anbefaler, at du informerer dine naboer om, at du har fået monteret en udendørs sirene.