Udendørs sikring

Med en G4S SHIELDalarm kan du få udendørs sikring integreret i selve alarmløsningen, og dermed få overvågning og reaktion 24 timer i døgnet, året rundt, fra G4S' kontrolcentral og vagter. Det betyder, at vi kan opdage indbrudstyve - inden de når hen til dit hus. 

Få et skræddersyet tilbud

Sådan fungerer udendørs sikring

  • En kameradetektor overvåger området udenfor din bolig
  • Opdager detektoren en person, tager den 3 alarmfotos
  • Alarmen og alarmens sirene inde samt evt. ude bliver udløst
  • Kontrolcentral og du får besked og kan straks se alarmfotos
  • Vi kan sende en vagt og kontakter politi ved indbrud

Læs mere om alarmsystemet

“ Vi er fuldt tilfredse med vores alarm. Vi har sensorer på alle døre og vinduer. Kameradetektorer dækker vores gård og grund. Kommer der nogen, bliver kameradetektoren aktiveret og sirenen udendørs hyler og blinker. Det virker fuldt ud efter hensigten. Systemet kan slås til om natten og vi kan bevæge os frit i huset. Jeg kan stærkt anbefale dem.”

Lena, SHIELDalarm kunde

 

Få et tilbud på alarm

Sådan fungerer detektoren

Den udendørs kameradetektor har to infrarøde sensorer, som analyserer bevægelser uafhængigt af hinanden. Den øverste sensor ser ud i en højde, som typisk kun mennesker når. Den samarbejder med den nederste sensor.

Begge sensorer skal aktiveres samtidigt for, at alarmen går i gang. Det betyder, at ræve, store fugle mv. ikke kan aktivere alarmen.

Læs mere om alarmsystemet

Skræm med lys og lyd

En udendørs sirene på din husmur har en præventiv effekt på indbrud. Den viser indbrudstyve, at hvis de bryder ind, så advarer sirenen hele nærområdet med kraftigt lys og lyd.

Har du udendørs kameradetektorer, kan vi straks se alarmfotos og deaktivere sirenen ved fejlalarm.  

Beregn din pris

Ofte stillede spørgsmål om alarmen

Kan en kat f.eks. aktivere alarmen udendørs?

Umiddelbart er det ikke muligt. Den udendørs kameradetektor har to sensorer, som arbejder uafhængigt af hinanden. Bliver kun den ene af sensor aktiveret af f.eks. en kat eller en ræv - sker der ikke noget. 

Forstyrrer den udendørs sirene mine naboer?

Den udendørs sirene følger alle lovmæssige krav og hyler i optil 3 minutter. Den har en lydstyrke på op til 113 dB. Bliver din alarm og udendørs sirene aktiveret ved en fejl, kan vi slukke den fra G4S kontrolcentral. 

Vi anbefaler, at du informerer dine naboer om, at du har fået monteret en udendørs sirene.