Kan opdage tyve udenfor

G4S alarmen kan sikre din bolig udendørs og opdage tyve, før de når hen til dit hus. Sker der noget, sender alarmen billeder til dig og kontrolcentralen, som er klar til at tilkalde politiet og sende en vagt.

Beregn din pris på en alarm

Advarer naboerne

Indbrudstyve foretrækker at arbejde i det skjulte. Har du en G4S udendørs sirene på din husfacade, så ved tyve at de ikke kan bryde ind hos dig, uden at sirenen lyder i hele nabolaget.

Se vores korte introduktionsvideo. 

Få et tilbud på en G4S alarm

Sådan fungerer udendørs sikring

  • En kameradetektor overvåger området udenfor din bolig
  • Detektoren tager 3 alarmfotos, hvis den opdager en person
  • Alarmens sirene inde samt evt. ude bliver udløst
  • Kontrolcentralen/du får besked og kan straks se alarmfotos
  • Vi kan sende en vagt og kontakter politi ved indbrud

Læs mere om alarmsystemet

“ Vi er fuldt tilfredse med vores alarm. Vi har sensorer på alle døre og vinduer. Kameradetektorer dækker vores gård og grund. Kommer der nogen, bliver kameradetektoren aktiveret og sirenen udendørs hyler og blinker. Det virker fuldt ud efter hensigten. Systemet kan slås til om natten og vi kan bevæge os frit i huset. Jeg kan stærkt anbefale dem.”

Lena, G4S SHIELDalarm kunde

Sådan fungerer detektoren

Den udendørs kameradetektor har to infrarøde sensorer, som analyserer bevægelser uafhængigt af hinanden.  

Bliver begge sensorer aktiveret på samme tid, bliver alarmen udløst. Det betyder f.eks., at ræve, store fugle mv. ikke kan aktivere alarmen.

Læs mere om alarmsystemet

* Oprettelse fra: 1 kr. | Gælder kun ved ny installation af standard alarmpakke | Installation fra: 3.000 kr. | Abonnement fra: 299 kr./md. | Min. pris 6 mdr. fra: 4.802,80 kr. | Kan ikke kombineres med rabatter og lignende. 

Skræm med lys og lyd

En udendørs sirene på dit hus har en præventiv effekt på indbrud. Den viser indbrudstyve, at hvis de bryder ind, så advarer sirenen hele nærområdet med kraftigt lys og lyd.

Har du udendørs kameradetektorer, kan vi straks se alarmfotos og deaktivere sirenen ved fejlalarm.  

Beregn din pris

Ofte stillede spørgsmål om alarmen

Kan en kat f.eks. aktivere alarmen udendørs?

Umiddelbart er det ikke muligt. Den udendørs kameradetektor har to sensorer, som arbejder uafhængigt af hinanden. Bliver kun den ene af sensor aktiveret af f.eks. en kat eller en ræv - sker der ikke noget. 

Forstyrrer den udendørs sirene mine naboer?

Den udendørs sirene følger alle lovmæssige krav og hyler i optil 3 minutter. Den har en lydstyrke på op til 113 dB. Bliver din alarm og udendørs sirene aktiveret ved en fejl, kan vi slukke den fra G4S kontrolcentral. 

Vi anbefaler, at du informerer dine naboer om, at du har fået monteret en udendørs sirene.