En dag i Bazar Vest med G4S

Tag med Kim og Shaimaa på arbejde i det multikulturelle center Bazar Vest, og oplev, hvilken forskel deres arbejde gør for kunder og erhvervsdrivende. 

Af Julie Bredahl From Norring

Tryghed i et multikulturelt mylder

Solen skinner varmt ned på Bazar Vest, et pulserende indkøbscenter i det vestlige Aarhus. Duften af krydderier og friskbagt brød blander sig med summen af stemmer fra et mylder af mennesker fra alle verdenshjørner. I dag er det vagtmakkerparret Kim og Shaimaa, der er på pinden for at sikre ro og orden i det multikulturelle indkøbscenter.

 

G4S i Bazar Vest

  

Mens Kim bringer årtiers erfaring og en venlig autoritet til sin tjeneste, bringer Shaimaa et frisk pust af ungdommelig entusiasme og venlighed. Trods deres forskellige baggrunde og personligheder, udgør de to et usædvanligt effektivt team, og i løbet af dagen går snakken om løst og fast. Kim fortæller glædeligt om dengang, han blev forvekslet med George Clooney, hvortil Shaimaa svarer "prøv at se, hvor stolt han er," og griner, inden vagttelefonen ringer og en mere seriøs stemning falder over dem.

Sammen har makkerparret i flere år skabt en stemning af tillid og sikkerhed hos en bred vifte af kunder i Aarhus. De ved derfor præcist, hvad det vil sige at balancere det gode kollegaskab med en god leverance til kunden - ligegyldigt om de har deres gang i bazaren, på strøget eller på et nærliggende bosted. 


Sammen skaber de en tryg atmosfære 

På deres rundering i bazaren hilser Kim og Shaimaa venligt på de handlende, udveksler et par vittigheder med de lokale butiksejere og holder et skarpt øje med uregelmæssigheder. Deres rolige og professionelle fremtoning udstråler autoritet og skaber en følelse af sikkerhed for alle i bazaren.

 

Gennem dagen oplever de to vagter en bred vifte af situationer. De hjælper en ældre dame med at finde vej, håndterer en larmende gruppe, der forstyrrer de andre handlende og griber lynhurtigt ind, da en besøgende har lidt for lange fingre i en af de mange butikker. Deres evne til at håndtere forskellige situationer og deres naturlige flair for at skabe gode relationer med folk, gør dem til uundværlige servicevagter for kunden. 

 

G4S vagter foran Bazar Vest

 

Et stærkt team med et fælles mål

Kim og Shaimaa er et godt eksempel på G4S' dedikerede medarbejdere. De er professionelle, servicemindede og altid klar til at hjælpe. Deres gode humør og positive indstilling smitter af på omgivelserne og bidrager til en behagelig atmosfære i Bazar Vest.

 

“Bydelen har tidligere haft et negativt ry, men der har i flere år været en positiv udvikling - både her i indkøbscentret og i de omkringliggende områder. Det er mit klare indtryk, at den tryghed, som servicevagterne fra G4S giver, har bidraget til den udvikling – og har været med til at gøre Bazar Vest til det trygge, multikulturelle oplevelsescenter, det er i dag,” fortæller centerchef Ahmet Øcalan.

Mere end bare sikkerhed
I G4S kan vi hjælpe dig og din virksomhed med stort set alt indenfor sikkerhed. Vi tilbyder en bred vifte af sikkerhedsprodukter som f.eks. tyverialarm og videoovervågning, der skræddersyes til vores kunders unikke behov. Samtidig har vi Danmarks største vagtberedskab, der løser alt fra traditionelle vagtopgaver til mere specialiserede vagtopgaver som f.eks. sikkerhedsmedarbejdere på bosteder og i psykiatrien.

Kontakt os i dag, og lad os sammen skabe en tryggere fremtid for dig og din virksomhed. 

Gå ikke glip af nyeste viden!

Få automatisk besked når vi udgiver ny viden.

Ja tak, hold mig opdateret!