Mere tryghed og sikkerhed til events hos KarlsKicks

KarlsKicks er et dansk sneaker brand, der specialiserer sig i high-end sneakers og håndmalede designs på bestilling. I butikken i hjertet af København afholder Karlskicks jævnligt events, hvor sneakerglade kunder flokkes til. Læs mere om, hvordan G4S’ midlertidige vagter er med til at skabe tryghed og sikkerhed til KarlsKicks events.

02/29/2024

Af Julie Bredahl From Norring

Ubudne gæster skabte utryghed

KarlsKicks sælger unikke og eftertragtede sneakers fra nogle af de mest trendy brands i Europa, hvor værdien ofte overstiger flere tusinder kroner. De eksklusive sko tiltrækker stor opmærksomhed, både fra butikkens mange sneakerglade kunder, men også fra langfingrede gæster.

 

Efter at have haft flere oplevelser med ubudne besøgende ved butikkens populære events, som skabte stor utryghed blandt de ansatte, indgik KarlsKicks i en dialog med G4S om, hvad man kunne gøre for at sikre, at fremtidens events kunne afvikles uden bekymringer for ubudne gæster.


Succesfulde og trygge events

I kombination med et moderne tyverialarmsystem, lavede man en aftale om at indsætte midlertidige vagter til butikkens events. De midlertidige vagter holder således øje med ind- og udgange og sørger for, at ubudne gæster ikke får sneget sig ind til butikkens events.

 

For Martin K. Glarvig, CEO i KarlsKicks, står resultatet ganske klart. Han udtrykker begejstret, at han har en klar opfattelse af, at den samlede løsning har skabt et tryggere miljø for medarbejderne og nu lader dem gøre det, de er bedst til - nemlig at sikre den gode kundeoplevelse. "Som ansvarlig for en butik målrettet et ungt publikum og med mange unge ansatte, er det vigtigt for mig at sikre trygge rammer at arbejde under", fortæller han. 

Gå ikke glip af nyeste viden!

Få automatisk besked når vi udgiver ny viden.

Ja tak, hold mig opdateret!