Nyt partnerskab mellem G4S og Danske Bank

Partnerskabet omfatter bl.a. vagtydelser, projektledelse samt drift af sikkerhedstekniske anlæg.

02/11/2022

G4S er valgt som sikkerhedspartner til Danske Bank

Fra d. 1. november 2022 har G4S indgået en flerårig partnerskabsaftale med Danske Bank, hvor G4S bliver bankens fremtidige sikkerhedsleverandør i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Litauen, hvor G4S skal understøtte bankens sikkerhed.

 

Partnerskabet bygger på en samarbejdsmodel, hvor sikkerhedsleverancerne forankres centralt med fokus på kontinuerlig kvalitetssikring af leverancer, løbende optimering og ikke mindst ensartethed på tværs af landene. Således ønsker parterne at skabe et effektivt og skalerbart sikkerhedssetup, der samtidig giver plads til at håndtere og reagere på lokale hændelser.

 

Sikret for fremtiden

Når valget af Danske Banks sikkerhedsleverandør er faldet på G4S, skyldes det blandt andet sikkerhedsvirksomhedens store faglige erfaring, globale tilstedeværelse og ekspertise i at håndtere komplekse sikkerhedsbehov.

Som en af Nordens største banker og som den største bank i Danmark stiller Danske Bank store krav til den løbende håndtering af ændringer i bankens trusselsbillede. Undervejs i kontraktperioden vil der derfor være fokus på kontinuerligt at risikovurdere bankens situation. I et tæt samarbejde bygget på tillid og respekt, vil der således blive tilpasset, udviklet og implementeret løsninger, der lever op til bankens sikkerhedsbehov med henblik på at sikre en stabil drift og beskytte kunder, medarbejdere og værdier.

“Som totalleverandør er en af vores fornemmeste opgaver at skabe værdi på alle områder og sikre at dette leveres og løbende følge op på dette gennem målinger af den værdi, vores sikkerhedsløsninger skaber. Det indebærer blandt andet, at vi løbende foretager prioriteringer af de mest relevante trusler og problemstillinger, så vi, i fællesskab med kunden, kan udarbejde de planer, initiativer og løsninger, der skal til for at minimere den aktuelle risiko. Det er med udgangspunkt i denne risikobaserede tilgang, at vi bedst muligt sørger for, at Danske Bank er sikret for fremtiden,” afrunder Ole Knudsen, Adm. direktør i G4S Security Services A/S.

Gå ikke glip af nyeste viden!

Få automatisk besked når vi udgiver ny viden.

Ja tak, hold mig opdateret!