Sikring af produktionen hos Toms

Toms Gruppen A/S er Danmarks største producent af slik og chokolade og har to store fabrikker i Danmark. Læs mere om, hvordan G4S sikrer en gnidningsfri og uforstyrret produktion hos slikgiganten med stort fokus på optimering af eksisterende løsninger kombineret med vagtydelser.

02/01/2023

Samarbejde bygget på dialog

Samarbejdet startede som en åben og ærlig dialog om kundens ønsker og behov. Dialogen afdækkede blandt andet ønsket om at investere i en avanceret sikkerhedsløsning, der kunne sænke udgifter til sikkerhed på den lange bane. Det var også gennem åben dialog, at en række huller og fejl i kundens eksisterende sikkerhedsløsning blev identificeret, og disse havde virksomheden naturligvis også et ønske om at eliminere.

På baggrund af denne dialog og indsigt i Toms’ udfordringer, var G4S i stand til at sammensætte en skræddersyet sikkerhedsløsning, der passede virksomhedens behov.

 

Løsningen

G4S foreslog en løsning med fokus på perimetersikring og sikring af produktionen. Løsningen byggede på Toms’ eksisterende videoovervågning for at begrænse udgifterne ved udskiftning af et ellers velfungerende system. Perimetersikringen bestod af installation af nye termiske kameraer, PTZ kameraer og højttalere samt en opgradering af det eksisterende adgangskontrolsystem ved at tilføje nye læsere og konvertere eksisterende læsere til online læsere.

Valget om at investere i avanceret perimetersikring gjorde nogle af Toms’ vagtydelser overflødige, da G4S’ kontrolcentral nu kunne fjernstyre og sikre områderne samt håndtere ind- og udgående trafik. I stedet skulle Toms blot bruge vagter til at byde medarbejdere og besøgende velkommen indenfor normal arbejdstid samt udføre screening af ind-og udgående trafik. Dette resulterede i en væsentligt reduktion af virksomhedens driftsomkostninger til sikkerhed.

 

Resultatet

Baseret på en åben og ærlig dialog skræddersyede G4S en sikkerhedsløsning, der levede op til alle kundens ønsker og behov. Løsningen omfatter fast bevogtning, visitation og nye teknologiske løsninger, der samles i en serviceaftale med opkobling til G4S’ kontrolcentral.

Valget om at bygge på eksisterende løsninger bruge G4S’ kontrolcentral i udstrakt grad reducerer Toms’ omkostninger til sikkerhed drastisk samtidig med at implementeringen af nye teknologiske løsninger hæver virksomhedens sikkerhed til et helt nyt niveau.

Gå ikke glip af nyeste viden!

Få automatisk besked når vi udgiver ny viden.

Ja tak, hold mig opdateret!