Om G4S Academy

“Vi deler vores unikke viden om sikkerhed ud fra tesen om at innovation og værdi ikke skabes alene, men i fællesskab.”

- Academy Director & Founder, Steen Brahe Bonke

Fremtidens sikkerhedsløsninger

G4S Academy er en division i G4S, fokuseret på at udnytte vores unikke in-house viden og dele den med vores kunder for sammen at skabe fremtidens sikkerhedsløsninger.

 

G4S Academy har eksisteret i en årrække primært med fokus på intern uddannelse, hvor vi alene i Danmark underviser over 1.000 mennesker om året.


Et netværk af specialister

Siden 2016 er G4S Academy blevet kundevendt med formålet at hjælpe vores kunder og samarbejdspartnere ved at yde rådgivning, vejledning og support for at mitigere risici.

 

Når du vælger G4S som leverandør, får du adgang til et professionelt netværk af G4S Academy specialister.


ISO-certificeret

G4S Academy specialister kan bidrage til at udvikle dine faglige kompetencer, sikre nye indsigter til din organisation og som tilbyder dig sparring på dine faglige, ledelsesmæssige og strategiske udfordringer.

 

Alle Academy specialister er certificeret efter kravspecifikationen for Sikkerhedsbranchens ISO certificering for leverandørrådgivning, og eksamineret i deres respektive kompetenceområder.

Sikkerhedsfaglig vidensdeling

Vores G4S Academy specialister kan bidrage til at skabe en klar strategi og synergi mellem sikkerhed og forretningsbehov, og rådgiver om alt fra teknisk set-up af sikringsløsninger til udvikling og implementering af risk management strategier.

 

Du bliver også inviteret med til arrangementer og modtager relevante artikler om aktuelle trends og tendenser, så du hele tiden styrker og udvikler dine ledelsesmæssige og faglige kompetencer.

Har du spørgsmål eller forslag til G4S Academy?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller forslag til forbedringer samt nye tiltag

academy@dk.g4s.com

Send os en besked