Sådan får du din virksomhed sikkert gennem COVID-19

G4S har taget de nødvendige forholdsregler i forhold til coronavirus-situationen, så vi minimerer risikoen for såvel vores ansatte som for vores kunder. Vi kører med fuldt beredskab trods situationen, så alle kunder har samme høje sikkerhedsniveau, som de plejer at have.

Det betyder bl.a., at vi løbende afspritter både biler og værktøj, og har implementeret arbejdsgange for at imødekomme Sundhedsstyrelsen anvisninger om forebyggelse af smitte. Samtidigt imødekommer vi de særlige krav vores kunder måtte have i det omfang det er muligt.

Hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed gennem COVID-19

Corona-virus er i dag noget, som alle taler om, som alle forholder sig til, og som alle har i tankerne. Vi bliver alle løbende stillet overfor nye udfordringer uge for uge, dag for dag, time for time.

For at hjælpe hvor vi kan - har vi på denne side samlet en række tiltag, der forhåbentligt kan hjælpe dig og din virksomhed sikkert gennem denne periode.

Øgede menneskemængder og skærpede krav

Den nylige krise som følge af COVID-19, har betydet en øget belastning på ressourcerne i en række brancher.
 
Situationen har bl.a. skabt øget pres på personalet i dagligvarebutikker og på apoteker. Hospitaler og andre større public service-områder oplever også øgede menneskemængder, hvilket også her skaber en række udfordringer. 

Mange oplever udfordringer med at holde styr ind- og udgangspartier så regeringens og sundhedsstyrelsens anvisninger om god afstand mellem kunderne følges.

En midlertidig vagt kan hjælpe jer med at efterleve de skærpede krav

Vores vagter kan hjælpe jer med at håndtere kunder og besøgende, og vi står klar til at hjælpe uanset om I har brug for hjælp til: 

  • Parkeringstjeneste
  • Ind- og udgangskontrol
  • Udlevering af plastikhandsker og håndsprit
  • Konflikthåndtering

Du får adgang til landets største vagtberedskab - og vi kan hjælpe dig med alt fra de traditionelle til mere specialiserede vagtopgaver.

Du kan bestille en vagt nu - vi har åbent 24/7

 

Ring 43 86 51 00

Bliv ringet op

Tomme bygninger og områder

For mange virksomheder har hovedfokus de seneste uger været at finde ud af hvordan de kan fortsætte driften under COVID-19. Derfor har mange virksomheder foretaget en række tiltag for, at deres medarbejdere nu kan arbejde hjemmefra. 
 
Selvom de fleste organisationer fokuserer på teknologier der muliggør hjemmearbejde - er det vigtigt også at holde øje med det I som virksomhed efterlader.
 
Hvis din virksomhed står tom i længere perioder, er I ekstra udsat i forhold til kriminelle handlinger som indbrud og hærværk.

En patruljevagt kan tjekke din virksomhed ude og inde

I denne tid hvor mange virksomheder står tomme, kan vores patruljevagter hjælpe dig at sikre, at alt er som det skal være - i og omkring din virksomhed.

Patruljevagten fører tilsyn i din virksomhed på aftalte tider og er der tegn på uregelmæssigheder, kan vagten hurtig gribe ind. 

Patruljevagten kan føre tilsyn i faste intervaller i løbet af dagen og / eller natten for at afskrække kriminelle ved at give en tilstedeværelse og samtidigt bekræfte, at intet uhensigtsmæssigt er sket.

Tjekker om alt er som det skal være

Uden for tjekker vagten om alt er, som det skal være. Vagten er opmærksomme på om døre og vinduer er lukkede, om der er tegn på indbrud eller hærværk, eller om der opholder sig uønskede personer på din virksomheds område. 

Inden for gennemgår vi virksomheden, tjekker om alle alarmer er til- og frakoblede, tjekker om lys og elektriske apparater er slukkede. Vi ser også efter, om der er tegn på brand, vandskader, forsyningssvigt eller indbrud.

Bliv ringet op

Få opsat videoovervågning af din virksomhed

Vi kan sætte videoovervågning op af din virksomhed, så du er sikret overvågning af din virksomhed når bygningen står tom. 

Det kan være, at du har lokaler eller områder der er særligt udsatte - her kan videoovervågning være med til at skabe øget sikkerhed.

Vi sørger for det hele - lige fra installation af systemet til vejledning i, hvordan du bedst muligt bruger det.

Lad os holde øje med dine kameraer

Via de opsatte overvågningskameraer kan vi holde øje med udvalgte områder i og omkring virksomheden. Registrerer kameraerne uregelmæssigheder, bliver der sendt et alarmsignal til kontrolcentralen, hvor vagten straks kan følge med live og finde ud af, hvad der har udløst alarmsignalet og reagere derefter - fx sende nærmeste vagt eller kontakte politiet.

Bliv ringet op

Få en Tyverialarm der holder ubudne gæster ude

Står jeres bygninger tomme, kan en tyverialarm med overvågning af alarmsignal direkte fra vores kontrolcentral holde ubudne gæster ude.

Går alarmen er du sikret hurtig og professionel reaktion, og vi råder over Danmarks største vagtberedskab der er klar til at rykke ud.

Hos os får du også de velkendte G4S-alarmskilte på dine døre og vinduer, der i sig selv har en præventivt effekt og holder tyvene væk.

Du kommer nemt og hurtigt i gang

Vi kommer og installerer alarmsystemet og giver dig en grundig instruktion i hvordan alarmen betjenes. Vores tyverialarmer kan også kombineres med andre sikkerhedsløsninger hvilket betyder, at din virksomhed har mulighed for at udvide løsningen løbende efter behov.

Bliv ringet op

Få mere at vide

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, eller har du nogen spørgsmål til os.
Så udfyld kontaktformularen via linket, og vi kontakter dig hurtigst muligt

Kontakt os

DET SIGER VORES KUNDER OM OS