Strøgvagt

Lad vores strøgvagter holde opsyn med din forretning - uanset om det er i et butikscenter eller en gågade. De sikrer, at alt er, som det skal være. Opstår der problemer, kan de hurtigt gribe ind og pågribe eller tilbageholde butikstyve/uromagere, eller assistere, hvis der er behov for førstehjælp.

Hvad koster en strøgvagtordning?

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

6 fordele med strøgvagter

  • Vi patruljerer dagligt i og uden for din forretning
  • Du kan tilkalde en strøgvagt - vi er hurtigt fremme
  • Vi tager os af tyven/uromageren, til politiet kommer
  • Præventiv effekt på tyveri, uro og overfald
  • Ekstra tryghed for personale og kunder
  • Rådgivning og infomøder, hvor I lærer, hvad I skal holde øje med                     

Vagthold med strategisk placering

Hvis én af vores kunder fx har haft tyveri, og tyven er stukket af, afgiver vagten et signalement til hele vagtholdet. Herefter eftersøger vagterne i deres respektive områder. Pågriber og tilbageholder vi tyven, tager vi ansvaret for tyven, til politiet tager over.

Derfor bør du overveje en strøgvagt fra G4S

Skab trygge rammer ✔️
En strøgvagt fra G4S er den bedste løsning, når der skal holdes opsyn med din butik, storcentre, varehuse, supermarkeder og butiksgader. Vagten patruljerer typisk området i åbningstiden og går fra butik til butik for at kontrollere, om alt er som det skal være. Strøgvagten skaber tryghed og sikkerhed for dine kunder og medarbejdere. 

Reducer svind og tyveri ✔️
Vagtens tilstedeværelse i området er nok til at reducere svind og tyveri betragteligt. 
Vagten kan straks gribe ind, når det drejer sig om at pågribe eller tilbageholde butikstyve - eller i tilfælde af, at der opstår behov for førstehjælp.

Godt image for din butik ✔️
En strøgvagt giver ekstra tryghed til alle. Når dagens omsætning skal gøres op og afleveres i banken, eller der kommer nye varer, er strøgvagten en ekstra sikkerhed for din butik. Vagtens synlighed begrænser tyveri, hærværk og andre uroligheder og sikrer, at dine kunder kan handle i fred. Det smitter positivt af på butikkens eller centrets image og giver flere kunder og tiltrækker dygtige medarbejdere. Og i sidste ende et bedre resultat på bundlinjen.

Tilslut dig hundredevis af virksomheder
der allerede benytter G4S vagter


"Vores G4S vagtordning skaber tryghed! Vagterne er yderst hjælpsomme og meget pligtopfyldende."
-  Michael Larsen, Shop Manager BoConcept

Ring 70 25 00 50

Kontakt os

Danskernes fortrukne sikkerhedsvirksomhed