De fleste på kontrolcentralen kender Søren og hans historier

Af Betina Bruun Fassbender

I september 2020 fejrede Søren sit 25 års jubilæum i G4S. Her fortalte han helt sikkert et par vagt-historier fra gamle dage.

For mange år siden, da Søren var vagt, kørte han ud på en alarm. Her opdagede han hurtigt en tyv, der stod udenfor et kældervindue, mens en anden tyv rakte tyvekoster ud til ham. Da tyven, som stod udenfor, opdagede Søren, stak han af.

Søren ringede til politiet. Og uden at give sig til kende, stillede han sig ved vinduet. Pludselig rakte tyven et tv ud gennem vinduet (nu til Søren og ikke sin makker) og sagde "her tag det". Da Søren sagde "ja tak" og tog imod tv'et, opdagede tyven, at han var afsløret, og at makkeren var stukket af. Søren og tyven ventede stille og roligt på stedet, indtil politiet hentede den uheldige tyv.

I dag arbejder Søren på kontrolcentralen. Han er supervisor i vores 24/7 tekniske supportafdeling. Her leverer han en god service for vores kunder. 

Alle elsker Søren. Han er en humørbombe, som smører ”tykt på” og spreder godt humør. I dag nyder Søren sin ”rollator-tørn”, som han kalder den seniorordning, han selvfølgelig har fået af G4S. Seniorordningen betyder, at Søren bl.a. slipper for nattevagter.

En anden sjov historie

Søren fortæller også tit om dengang, hvor han var patruljevagt og førte tilsyn med meget store virksomheder. Virksomhederne var så store i areal, at Søren 2 gange farede vild i kælderen, hos den samme kunde. For at finde ud igen, var Søren nødt til at ringe efter hjælp. Begge gange kom den samme kollega til undsættelse og hjalp Søren.  

Kollegaen, som hjalp Søren, er også på kontrolcentralen i dag. Og hver gang, der er sociale arrangementer, så må Søren høre for det. Selv den dag i dag.

Vil du også gøre en forskel for andre?

Få job i G4S og bliv en del af omkring 2.000 medarbejdere.
Vi arbejder alle målrettet og dedikeret på, at levere sikkerhed og tryghed til danske hjem, virksomheder med flere. 

Se ledige stillinger