Dit abonnement

Med et Total-abonnement får du 24 timers overvågning, vagtudrykning, service, batteriskift, reparation og vi tilbyder tryghedsgaranti - hvis det usandsynlige skulle ske m.m. Se detaljerne i dine abonnementsbetingelser. 

Nedenstående services er inkluderet i dit abonnement

Alt dette er inkluderet i dit abonnement

 

Overvågning og support

Alarmen er overvåget 24/7 af G4S, Danmarks største kontrolcentral. Vi har op til 100 vagtassistenter, som er klar til at hjælpe dig – døgnet rundt, året rundt. 

Visuel bekræftelse

Når vi modtager et alarmsignal og billeder fra dine kameradetektorer, vurderer vi situationen. Vi giver dig besked og kontakter politi eller brandvæsen ved behov.

Service og reparation

I G4S har vi vores egne servicemontører, der servicerer og reparerer alarmer m.m. Så er du aldrig i tvivl om, hvor du skal henvende dig, hvis der sker noget.

Fri vagtudrykning

G4S har Danmarks største vagtberedskab med op til 1.000 vagter og vagtassistenter. Ved behov sender vi nærmeste vagt til din bolig.

Nøgleservice

Med nøgleboksen kan vi låse dig ind, hvis du har låst dig ude. Det betyder, at du slipper for at vente på en dyr låsesmed.


Tryghedsgaranti

Hvis du oplever et indbrud på trods af, at du har en G4S SHIELDalarm, dækker vi din selvrisiko på op til 3.000 kr. og tilbyder dig og din familie psykologisk krisehjælp.

G4S alarmskilte

Du får et verdenskendt alarmskilt på din bolig. Indbrudstyve fra ind- og udland kender skiltet og reaktionen fra verdens største sikkerhedsvirksomhed.

 

App

Med appen kan du betjene alarmen, uanset hvor du er. Du kan f.eks. slå alarmen til og fra - og tjekke, om du har husket at slå den til samt oprette og slette brugere m.m. 

Ud- og indvendigt tjek

Vagten gennemgår din bolig udvendigt og indvendigt, afdækker eventuelt ødelagte døre og vinduer og slår alarmen til igen, så du altid kan vende trygt hjem.

Vi gør opmærksom på, at der er nye service- og abonnementsvilkår gældende for totalabonnementet | Er du i tvivl om dine nye service- og abonnementsvilkår beder vi dig venligst kontakte G4S kundeservice