Tyverialarm med tågesikring stoppede indbrud i lingeributikken First Lady

Efter et omfattende indbrud fik butikken First Lady installeret tågesikring for at reducere risikoen for ubudne gæster og produktomkostninger.

Plaget af ubudne gæster 

Efter et indbrud, hvor tyvene tømte det meste af butikken, fik First Lady i Roskilde installeret tågesikring - og det har virket. 

 

First Lady sælger bl.a. strømper, tøj og undertøj. En dag brød tyve ind i butikken. De arbejdede meget professionelt og gik målrettet efter de dyreste varer.

 

Tyvene var væk efter et par minutter og på den korte tid havde de nået at tømme næsten hele butikken. 

 

Indbrud betød mistet omsætning

Selvom forsikringen dækkede tabet, mistede forretningen en del omsætning, da det ikke var muligt at genskaffe vigtige sæsonvarer til julesalget.

 

Butikken var allerede godt sikret, men forsikringsselskabet stillede krav om yderligere sikring i form af en tågekanon for at undgå lignende situationer.

 

Nul indbrud

Efter at First Lady har fået installeret tågesikring, har de heldigvis ikke oplevet hverken indbrud eller indbrudsforsøg. 

Læs mere om vores løsninger til tågesikring her

Tågesikring holder tyvene væk, da tyve ikke kan stjæle, hvad de ikke kan se. Tågekanonen fylder på få sekunder lokalet med tåge, så du kan undgå tyveri.

LÆS MERE

Læs også: Dronerne på Esbjerg Havn - fremtidens sikkerhed

Esbjerg Havn har fået et setup, hvor opmåling og dokumentation sker fra luften gennem en drone og en intelligent software betjent af en vagt. Læs mere og bliv klogere på fremtidens sikkerhed

LÆS MERE