Psykiatri-vagt

Få en dynamisk sikkerhedsløsning med fysisk tilstedeværelse af vores specialuddannede sikkerhedsmedarbejdere, der medvirker til at skabe og opretholde et sikkert og trygt miljø for personale, patienter og borgere.

Kontakt os

 

Skab et trygt arbejdsmiljø

Vores sikkerhedsmedarbejdere indgår som en del af personaleteamet og bidrager dermed også til miljøterapien, for at både patienter og personalet, der er på job, kan føle sig sikre og trygge. Vores tese er, at et trygt og sikkert arbejdsmiljø medvirker til lavere sygefravær og mindre personaleudskiftning hos pleje- og behandlingspersonalet.

Nedbring behovet for tvang

Sikkerhedsmedarbejderne har fokus på dit perso­nale. Vi hjælper med at se og reagere på mulige afvigels­er hos patienten, og indgår i relationer med patienterne, så patienten oplever ligeværdighed og samspil. Det er alt sammen med til at nedbringe antallet af vold­somme episoder, og heraf reducere behovet for at anvende tvang. Det skaber et trygt miljø for dine ansatte.

 

 

Få kvalificerede løsninger

Vores løsninger tilrettelægges, så de kan benyttes på psykiatriske hospitaler samt i social psykiatriske tilbud, fx bosteder og sikrede institutioner, hvor der er risiko for konflikter af særlig farlig grad, og derfor kan være et utrygt miljø for personalet.

Vores medarbejdere bliver specialuddannet i deeskalering og relationsarbejde for at understøtte personalet bedst muligt. Vi benytter samarbejdspartnere med stor faglig erfaring fra psykiatrien til at uddanne vores personale.

Løsningerne er fleksible og kan tilpasses netop Jeres ønsker og behov for sikkerhed

 

Få mere at vide om psykiatri-vagt

Ring 43 86 50 00

Kontakt os