Alarmsystem

Du får et alarmsystem, der er overvåget af Danmarks største kontrolcentral og vagtberedskab. Når du har brug for det, slår du alarmsystemet til, og vi holder vi øje med dit hjem. Alarmsystem bliver skræddersyet til dit hjem og dine behov, og det kan sikre dig mod indbrud, brand, vandskade og utryghed.  

Beregn din pris på et alarmsystem

Sådan virker alarmsystemet

Sådan virker alarmsystemet

Du skal ikke være teknisk anlagt for, at få glæde af alarmsystemet. Når du vil slå alarmsystemet til eller fra, kan du gøre det med en alarmchip, en fjernbetjening eller i appen. Når du slår alarmsystemet til, holder vi øje på kontrolcentralen. Det er din sikkerhed døgnet rundt, året rundt.

Se vores introduktionsvideo til alarmsystemet på 2 minutter.

Brug appen til alarmsystemet

  • Betjen alarm og opret/fjern brugere
  • Se enheders status og batteri-niveau
  • Se live video fra din bolig når du vil  
  • Se temperaturen i forskellige rum
  • Få besked når alarmen kobles til og fra
  • Lav regler, som fx at tænde lys ved bevægelse
  • Få lyset til at tænde og slukke automatisk

Beregn din pris på alarm

Alarmsystemet kan redde liv

For at sikre dig bedst muligt, får du opsat røgalarmer som bliver koblet til alarmsystemet. Vi sørger for, at de bliver placeret rigtigt, så I kan slippe ud i tide, hvis der udbryder brand.

I alarmsystemet kobler vi røg og video sammen. På den måde kan vi se, hvorfor en røgalarm er gået i gang og ringe til brandvæsenet, hvis det bliver nødvendigt.

Lær alarmsystemet at kende

Alarmsystemet er nemt at tilpasse til dig og dine behov.

Betjeningspanel

Betjeningspanel

Du kan nemt bruge panelet til at betjene dit alarmsystem med en personlige kode på panelet, alarmchip eller med appen på din mobiltelefon.  
Central

Central

Alarmsystemets central forbinder alle enheder til kontrolcentralen. Sker der noget, får kontrolcentralen hurtigt besked. Centralen har internet og batteriback-up. 
SMARTalarm app

SMARTalarm app

Betjen alarmsystemet med app. I appen kan du tjekke om det er slået til, slå det til og fra, se video, tilføje brugere, se temperaturen i rum m.m. (smartphone følger ikke med).

Fjernbetjening

Brug en fjernbetjening til alarmsystemet. Eller tilkald hjælp med den. Vi ringer til dine kontaktpersoner og kan sende en vagt.  
Nøgleboks

Nøgleboks

En nøgleboksen betyder sikkerhed for dig og din familie. Fordi G4S vagten altid tjekker din bolig ude og inde, er det altid trygt for dig, at vende hjem. Det er tryghed. 
Sirene

Sirene

Ved indbrud, stresser sirenens høje lyd en indbrudstyv, som ved at han er afsløret. Ved røgudvikling i hjemmet, sørger sirenen for, at alle kommer hurtigt ud og i sikkerhed. 
Bevægelsessensor

Bevægelsesdetektor

En bevægelsesdetektor kan sikre et rum ved at den opdager bevægelse. Har du en hund eller en kat, indstiller vi detektoren, så den tager højde for dette. 
Videodetektor

Videodetektor

Når den opdager bevægelse tager den en række billeder. Kan vi se, at der er indbrud, eller røgudvikling, sikrer vi dig den bedste reaktion. Du kan selv se video i appen.
Vindue og dørkontakt

Vindue- og dørkontakt

Opdager at en tyv bryder et vindue eller en dør op. Med kontakter på alle døre og vinduer kan du vælge at slå hele alarmen til, mens du er hjemme (Skalsikring).
Røgalarm

Røgalarm

Røgalarmen får dig i sikkerhed, hvis den går i gang om natten. Er den koblet til en videodetektor, kan vi ringe efter brandvæsenet, hvis der udbryder brand, når du er ude.
Vanddetektor

Vandalarm

Få besked, hvis alarmen opdager vandlækage, eller oversvømmelse, i dit hjem. Alarmens vandalarm bliver typisk placeret i en kælder eller et bryggers. 
Smart stik til din kontakter til at styre lyset i dit alarmsystem

SMARTswitch

Med en SMARTswitch i stikkontakten, kan du nemt tænde og slukke lys/komponenter, der er tilsluttet din SMARTswitch, direkte i appen.

Find det bedste alarmsystem til dig

Alarmsystemet kan sikre dig mod indbrud, brand, vandskade og utryghed.
Du kan nemt slå alarmsystemet til, når du har brug for, at føle dig tryg - dag og nat.  

Start prisberegneren

Spørgsmål og svar til alarmsystemet

Hvad er prisen for et alarmsystem?

Når du vælger et G4S alarmsystem får du et alarmsystem, som sikrer dig og din familie bedst muligt mod indbrud, brand og vandskade. Da alle hjem og behov for sikkerhed er forskellige, er det svært at give én pris på et alarmsystem. Derfor anbefaler vi altid, at du får et gratis og uforpligtende tilbud på et alarmsystem af din lokale sikkerhedskonsulent. 

 
 

Hvorfor skal jeg vælge et G4S alarmsystem?

Du får et alarmsystem, som er koblet til Danmarks største vagtberedskab og politigodkendte kontrolcentral. Alarmsystemet kan alarmere dig ved indbrud, brand og vandlækage i dit hus.  Hvis du ønsker det, kan du få alarm på alle døre og vinduer (skalsikring). Du kan også se video, hvis din røgalarm eller vandalarm bliver aktiveret. Og på den måde se, hvorfor alarmen gik i gang. Men det bedste ved alarmsystemet er reaktionen, hvis der sker noget.
 

Skal jeg vælge et alarmsystem med eller uden abonnement?

G4S alarmsystem bliver installeret af os. Du ved, at det fungerer og kan opdage indbrud og brand. Du får adgang til Danmarks største vagt-beredskab 24/7/365. Sker der noget med din alarm, reparerer vi den. Ved indbrud behøver du ikke udsætte dig selv for fare. Vores vagt tjekker din bolig både ude og inde, så du ved, at boligen er tom, når du kommer hjem. Det får du ikke, hvis du vælger en alarm uden abonnement.
 

Flere spørgsmål og svar

Hvordan bruger jeg alarmsystemet?

Når alarmsystemet er installeret, er det klar til brug. Sikkerhedskonsulenten sørger for, at du får en god introduktion til alarm og app. Du kan bruge alarmsystemet med din G4S SMARTalarm app, en fjernbetjening eller en alarmchip. Med alarmsystemet har du 3 tilkoblings-muligheder. Du kan slå alarmsystemet helt til, delvist til (nattilkobling) samt på døre og vinduer (skalsikring). Det aftaler du med sikkerhedskonsulenten.
 

Kan jeg bruge mit håndværkerfradrag på alarmsystemet?

Politikerne vil have antallet af indbrud i Danmark ned. Derfor kan du bruge dit håndværkerfradrag på arbejdsløn i forbindelse med installation af et alarmsystem. Vores alarmsystemer koster ikke så meget i installation, men du kan få op til 6.000 kroner i håndværkerfradrag hos os - og en tryggere hverdag. 

Kan jeg selv se video fra alarmsystemet?

I G4S har vi åbnet op for alarmsystemet, så du selv kan se video fra dit alarmsystem, når du vil. I appen kan du se video her og nu, hvis alarm eller røgalarm er aktiveret, og du kan se gemte videoer. Sidder dine børn i sofaen efter en lang skoledag, så kan de se, at du optager dem. Lyset i overvågningskameraet lyser skarpt rødt, når det optager. Og fordi kameraet har en indbygget blitz, kan det også optage i et mørkt rum. 
 

Alarmsystem til hjemmet

Det er flere der i dag, der vælger at sikre deres private hjem med et alarmsystem. Du kan vælge mellem flere alarmsystemer. Hos os, får du en privat alarm, som kan sikre dig mod indbrud og brand. Den kan også give dig besked, ved vand i huset. Du får et alarmsystem, som du kan slå til i dit private hus, når du vil føle dig tryg. 

Vi installerer alarmsystemet og hjælper dig i gang. Til alarmen, får du G4S alarmskilte på dit hus. De fortæller en eventuel tyv, at de ikke kan bryde ind i dette private hus, uden at blive opdaget.  

En G4S alarm nedsætter din risiko for at få indbrud i hjemmet. Tyve bryder ind i private hjem, fordi de gerne vil ”arbejde” uden at blive set. Når en tyv ser alarmskiltet på din bolig, ved han at der er en chance for, at bliver opdaget. Bryder tyven ind i hjemmet, vil alarmsystemet opdage det. Kontrolcentralen og husets ejer får straks besked. Og en G4S vagt, kan være på vej. 

Det må stresse selv den mest erfarne tyv.

Smart alarmsystem

Alarmsystemet bliver sat til dit bredbånd (din wifi router). Systemet har forbindelse til vores kontrolcentral. Centralen i alarmsystemet laver sit eget trådløse netværk. Alarmsystemet er ikke koblet direkte til dit wifi.

Går dit wifi ned, så har systemet stadig forbindelse til kontrolcentralen. Sker der noget med dit internet, har centralen et GSM/3G modem som backup. Skulle du være så uheldig, at udover dit internet, så ryger strømmen i din bolig også, så har centralen nogle timers backup-strøm via et batteri. Har du et meget stort hus, så kan vi bruge en wifi extender og forlænge afstand mellem enhed og central?

Alarmsystemet er også et SMART home system (ikke at forveksle med Apple HomeKit eller Google Home). Systemet byder på smarte funktioner og kamera. Fx kan du tænde og slukke lys. Via appen bestemmer du selv, hvordan og hvornår lyset skal tænde.

Systemet tillader også, at du selv kan se live video via kameraer i dit hus. Du vælger blot en enhed med indbygget kamera. På kameraet kan du se, hvorfor alarm eller røgalarm gik i gang, eller om din hund ligger i sofaen. Du åbner appen og trykker på kameraet. 

Se hvad du kan med appen

Alarmsystem på abonnement

Når du vælger et G4S alarmsystem får du rådgivning, installation og overvågning af eksperter. Går alarmen i stykker, reparerer vi den. Alarmen er overvåget, og sker der noget, så får du besked. Ved indbrud, får du hurtig og professionel reaktion. Vores vagt sørger for, at der ikke er nogen hjemme hos dig, når du kommer hjem. Det er tryghed for dig og din familie og er hele prisen værd. 

Har du fået en pris på en billig alarm uden abonnement, så er det en god ide at tænke over følgende. Du skal selv installere alarmen og aktivere den evt. til dit internet fordi den er uden abonnement. Det kan være svært at vide, hvor enhederne skal være. Med en alarm uden abonnement, kan du opleve, at alarmsystemet kan gå i gang ved en fejl. Du kan derfor komme til, at udsætte dine naboer for en larmende sirene, til du kommer hjem fx fra en ferie. 

Med en billig alarm uden abonnement, skal du klare det hele selv. Der er ingen, som kan hjælpe dig, hvis alarmen går i stykker. Går alarmen i gang, så pas på. Det kan være meget farligt for dig eller din nabo, at gå ind i dit hus, hvis I møder en indbrudstyv bag en dør. 

Med en alarm uden abonnement, kan du ikke være helt sikker på, at alt virker som det skal. 

Se hvad du får med i dit G4S abonnement