Alarmsystemet til dit hjem

SHIELDalarmen bliver skræddersyet til netop dit hjem og dine ønsker. Alarmsystemet beskytter det der betyder mest for dig. Du får overvågede røgalarmer, som sikrer dig og din familie vigtige sekunder, hvis der udbryder brand. 

Beregn pris på et alarmsystem

5 fordele med alarmsystemet

  1. Få et trådløst alarmsystem, som er nemt at bruge
  2. Styr alarmen og hvem der må være i dit hus med app
  3. Se alarmbilleder, hvis alarmen har været aktiveret
  4. Tænd og sluk din Smartkontakt og lys, når du er væk
  5. Få overvågede røgalarmer med G4S - det kan redde liv

Hør mere om alarmsystemet

Alarmen opdager indbrudstyve

Med vibrationsdetektorer opdager alarmen, hvis tyve prøver at smadre et vindue eller bryde en dør op. Der bliver sendt et alarmsignal til vores døgnbemandede kontrolcentral.

Ved indbrud, ringer vi til politiet og kan sende nærmeste vagt. Med alarmens nøgleboks kan vagten også tjekke huset indvendigt. Det er mest sikkert for dig. 

Lær alarmsystemet at kende

Alarmsystemet er nemt at tilpasse til dig og dine behov.

Kameradetektor fanger tyven på kamera

Kameradetektor

En kameradetektor er en bevægelsessensor med indbygget kamera. Hvis den registrerer bevægelse, udløser den alarmen og sender en række billeder til G4S’ kontrolcentral. Den sikrer, at hændelser i din bolig hurtigt kan verificeres, så vi kan levere den korrekte professionelle reaktion. 
Røgalarm

Røgalarm

En G4S røgalarm er aktiv døgnet rundt og kan redde liv. Alarmens røgalarmer kan serieforbindes, så de hyler samtidigt i tilfælde af røgudvikling. Opdager vores kontrolcentral, at det er en brand, der har udløst røgalarmerne, reagerer vi hurtigt fx ved at kontakte brandvæsenet. 
Nyhed udendørs sirene

Udendørs sirene

En udendørs sirene udsender en høj lyd og blinker kraftigt. Når indbrudstyvene indser, at de er opdaget – og at naboerne ved besked – stikker de som regel af. Kombinerer du sirenen med en udendørs kameradetektor, kan vi stoppe tyvene, før de kommer i gang. 
Betjeningspanel

Betjeningspanel

Alarmens betjeningspanel er trådløst og kan placeres ved de indgange, du bruger i dit hjem – fx i entreen og bryggerset. Du kan også bruge betjeningspanelet til at tilkalde hjælp, hvis du føler dig udsat i dit hjem. 
Vibrationsdetektor opdager tyven før han når ind

Vibrationsdetektor

Vores vibrationsdetektor registrerer, når nogen forsøger at bryde vinduet eller døren op. Den kan herefter aktivere alarmen og dens sirener. Vibrationsdetektor på alle døre og vinduer skaber et skjold af sikkerhed på din bolig og sikrer, at et indbrud bliver opdaget tidligt – også når du er hjemme.
Sirene

Indendørs sirene

En indendørs sirene bliver aktiveret i tilfælde af indbrud. Det stresser indbrudstyven og begrænser dermed skadens omfang. Ved nattilkobling er det ligeledes indendørs sirenen, som vækker familien ved forsøg på indbrud. Sirenen bliver også aktiveret af røgalarmerne og sikrer, at alle i boligen bliver orienteret i tilfælde af brand. 
Nøgleboks

Nøgleboks

Den sikrede nøgleboks er en meget vigtig del af alarmen. Den indeholder en reservenøgle til din bolig, så vores vagt kan komme ind og sikre dit hjem, hvis alarmen er gået i gang hos dig. Nøgleboksen giver ekstra tryghed til dig og din familie, fordi I ved, at I altid træder ind i et trygt hjem. 
Fjernbetjening

Fjernbetjening

Med en fjernbetjening kan du nemt slå din G4S alarm til og fra. Du kan også slå dele af alarmsystemet til, f.eks. når du lægger dig til at sove. Du kan derudover sende et signal til vores kontrolcentral via fjernbetjeningen (tilkaldetryk), hvis du har brug for hjælp. Så kan vores kontrolcentral kontakte alle på din tilkaldeliste eller sende nærmeste vagt.
App

SHIELDalarm app

I app kan du nemt betjene din alarm dag og nat, se status på alarmen, se alarmbilleder, tilføje brugere og fjerne adgang til brugere. Der medfølger ikke en SMARTphone.
Bevægelsesdetektor

Bevægelsesdetektor

En bevægelsesdetektor opdager bevægelse og varmeudsving i det rum, den sikrer. Har du et kæledyr, indstiller vi den, så den tager højde for dette.
Vandalarm

Vandalarm

Med en vandalarm kan du undgå vandskader. Den giver dig besked ved vandlækage/oversvømmelse. Den bliver typisk placeret i en kælder eller et bryggers. 
Central

Central

Centralen forbinder alle enheder til kontrolcentralen. Sker der noget i dit hjem, får du og kontrolcentralen hurtigt besked. Centralen har internet og batteriback-up. 

Find det bedste alarmsystem til dig

Alarmsystemet kan sikre dig mod indbrud, brand, vandskade og utryghed.
Du kan nemt slå alarmsystemet til, når du har brug for, at føle dig tryg - dag og nat.  

Start prisberegneren

Spørgsmål og svar til alarmsystemet

Hvad er prisen for et alarmsystem?

Når du vælger et G4S alarmsystem får du et alarmsystem, som sikrer dig og din familie bedst muligt mod indbrud, brand og vandskade. Da alle hjem og behov for sikkerhed er forskellige, er det svært at give én pris på et alarmsystem. Derfor anbefaler vi altid, at du får et gratis og uforpligtende tilbud på et alarmsystem af din lokale sikkerhedskonsulent. 

 
 

Hvorfor skal jeg vælge et G4S alarmsystem?

Du får et alarmsystem, som er koblet til Danmarks største vagtberedskab og politigodkendte kontrolcentral. Alarmsystemet kan alarmere dig ved indbrud, brand og vandlækage i dit hus.  Hvis du ønsker det, kan du få alarm på alle døre og vinduer (skalsikring). Har du kameradetektorer kan kontrolcentralen se, hvorfor alarmsystemet er gået i gang og sikre dig den bedste reaktion, hvis der sker noget.
 

Skal jeg vælge et alarmsystem med eller uden abonnement?

G4S alarmsystem bliver installeret af os. Du ved, at det altid fungerer og kan opdage indbrud og brand. Du får adgang til Danmarks største vagt-beredskab 24/7/365. Sker der noget med din alarm, reparerer vi den. Ved indbrud behøver du ikke udsætte dig selv for fare. Vores vagt tjekker din bolig både ude og inde, så du ved, at boligen er tom, når du kommer hjem. Det får du ikke, hvis du vælger en alarm uden abonnement.
 

Flere spørgsmål og svar

Hvordan bruger jeg alarmsystemet?

Når alarmsystemet er installeret, er det klar til brug. Sikkerhedskonsulenten sørger for, at du får en god introduktion til alarm og app. Du kan bruge alarmsystemet med din G4S SHIELDalarm app, med fjernbetjening eller på panelet. Du har 3 tilkoblings-muligheder med dit alarmsystem. Du kan slå alarmsystemet helt til, delvist til (nattilkobling) samt på døre og vinduer (skalsikring). Det aftaler du med sikkerhedskonsulenten.
 

Hvad kan jeg bruge appen til?

Til alarmsystemet får du adgang til din egen app. Med appen får du styr på alarmsystemet i dit hjem. Du kan oprette og fjerne familiemedlemmer, som skal have adgang til alarmsystemet. Du kan se om alarmen er slået til og du kan slå det til - uanset hvor du er. Appen er brugervenlig og altid lige ved hånden. 

Kan jeg bruge mit håndværkerfradrag på alarmsystemet?

Politikerne vil have antallet af indbrud i Danmark ned. Derfor kan du bruge dit håndværkerfradrag på arbejdsløn i forbindelse med installation af et alarmsystem. Vores alarmsystemer koster ikke så meget i installation, men du kan få op til 6.000 kroner i håndværkerfradrag hos os - og en tryggere hverdag. 

Alarmsystem til hjemmet

Det er flere der i dag, der vælger at sikre deres private hjem med et alarmsystem. Du kan vælge mellem flere alarmsystemer. Hos os, får du en privat alarm, som kan sikre dig mod indbrud og brand. Den kan også give dig besked, ved vand i huset. Du får et alarmsystem, som du kan slå til i dit private hus, når du vil føle dig tryg. 

Vi installerer alarmsystemet og hjælper dig i gang. Til alarmen, får du G4S alarmskilte på dit hus. De fortæller en eventuel tyv, at de ikke kan bryde ind i dette private hus, uden at blive opdaget.  

En G4S alarm nedsætter din risiko for at få indbrud i hjemmet. Tyve bryder ind i private hjem, fordi de gerne vil ”arbejde” uden at blive set. Når en tyv ser alarmskiltet på din bolig, ved han at der er en chance for, at bliver opdaget. Bryder tyven ind i hjemmet, vil alarmsystemet opdage det. Kontrolcentralen og husets ejer får straks besked. Og en G4S vagt, kan være på vej. 

Det må stresse selv den mest erfarne tyv.

Mere om alarmsystemets kameradetektor

En trådløs kameradetektor opdager indbrudstyve ved hjælp af infrarøde stråler, der kan identificere bevægelige genstande samt temperaturudsving fx fra en indbrudstyvs krop. Hvis den bliver aktiveret, tager den en række alarm fotos. Alarmens sirene går straks i gang og det stresser enhver indbrudstyv. 

På få sekunder sender kameradetektoren de krypterede alarm fotos - hurtigere end video - til kontrolcentralen. Her vurderer vi situationen og sikrer, at du får den mest effektive reaktion og hjælp. Du kan ligeledes se alarm fotos i din app, så du kan vurdere om det er en person du kender der har udløst alarmen, eller om det er en fremmed. 

Kameradetektoren respekterer dit privatliv. Den kan kun tage billeder, når alarmen er tilkoblet og kameradetektoren er blevet aktiveret ved bevægelse og/eller temperaturudsving i rummet. Data bliver sendt i krypteret form til kontrolcentralen og lagret i max 30 dage. 

Detektoren kan også se i mørke og tager detaljerede alarm fotos ved hjælp af infrarød baggrundsbelysning. Du kan få kameradetektoren indstillet, så den kan håndtere kæledyr der går frit rundt, mens alarmen er tilkoblet. 

En kameradetektor kan se 90 grader og registrerer bevægelse op til 12 meter. Det indbyggede kamera kan tage fra 1 til 5 alarm fotos, med en opløsning på 320 × 240 pixels og op til 3 fotos med en opløsning på 640 × 480 pixels. 

Smart alarmsystem

Alarm-systemet bliver sat til dit bredbånd (din wifi router). Systemet har forbindelse til vores kontrolcentral. Centralen i alarmsystemet laver sit eget trådløse netværk. Alarmsystemet er ikke koblet direkte til dit wifi.

Går dit wifi ned, så har systemet stadig forbindelse til kontrolcentralen. Sker der noget med dit internet, har centralen et GSM/4G modem som backup. Skulle du være så uheldig, at udover dit internet, så ryger strømmen i din bolig også, så har centralen mange timers backup-strøm via et batteri. Har du et meget stort hus, så kan vi bruge en wifi extender og forlænge afstand mellem enhed og central?

Alarmsystemet er også et SMART home system (ikke at forveksle med Apple HomeKit eller Google Home). Systemet byder på smarte funktioner og kamera. Fx kan du få lys til at tænde og slukke automatisk via appen. Vi hjælper dig.

Systemet tillader også, at du kan betjene alarmen via app og med overvågningskamera i kameradetektoren kan kontrolcentralen se, hvorfor din alarm, eller røgalarm, gik i gang og sørge for at du får den rette hjælp. 

Alarmsystem på abonnement

Når du vælger et G4S alarmsystem får du rådgivning, installation og overvågning af eksperter. Går alarmen i stykker, reparerer vi den. Alarmen er overvåget, og sker der noget, så får du besked. Ved indbrud, får du hurtig og professionel reaktion. Vores vagt sørger for, at der ikke er nogen hjemme hos dig, når du kommer hjem. Det er tryghed for dig og din familie og er hele prisen værd. 

Har du fået en pris på en billig alarm uden abonnement, så er det en god ide at tænke over følgende. Du skal selv installere alarmen og aktivere den evt. til dit internet fordi den er uden abonnement. Det kan være svært at vide, hvor enhederne skal placeres. Har du en alarm uden abonnement, kan du opleve, at alarmsystemet og sirenen kan gå i gang ved en fejl. Du kan derfor komme til, at udsætte dine naboer for en larmende sirene indtil batteriet løber tør, eller du kommer hjem fx fra en ferie. 

Med en billig alarm uden abonnement, skal du klare det hele selv. Der er ingen, som kan hjælpe dig, hvis alarmen går i stykker. Går alarmen i gang, så pas på. Det kan være meget farligt for dig eller din nabo, at gå ind i dit hus, hvis I møder en indbrudstyv bag en dør. 

Med en alarm uden abonnement, kan du ikke være helt sikker på, at alt virker som det skal. 

Se hvad du får med i dit G4S abonnement