Alarmsystemet

G4S alarmsystemet kan overvåge udendørs og opdage indbrudstyve, før de bryder ind. Vi installerer alarmsystemet og sikrer, at du er bedst muligt sikret mod indbrud og brand. Alarmsystemet er koblet til vores døgnbemandede kontrolcentral, som er klar til at reagere, hvis der sker noget. 

Beregn din pris her

Bliv klogere på en G4S SHIELDalarm

Vores sikkerhedskonsulent Thomas fortæller om alarmen og dens mange muligheder.

Giv din bolig et sikkerhedstjek

Mere om alarmsystemet

SHIELDalarm kameradetektor

Kameradetektor

En kameradetektor tager fotos, hvis den opdager bevægelse i dit hus. På vores døgnbemandede kontrolcentral kan vi se, hvad der sker og sende en G4S vagt.
Nyhed: Udendørs kameradetektor

Kameradetektor (ude)

En udendørs kameradetektor tager fotos, hvis den opdager bevægelse udenfor din bolig. Kontrolcentralen kan se, hvad der sker og sende en vagt. 
Vibrationsdetektor

Vibrationsdetektor

En vibrationsdetektor sikrer dine døre og vinduer. Forsøger en tyv at bryde dem op, bliver G4S SHIELDalarmen aktiveret, og vi kan sende en vagt. 
Nøgleboks

Nøgleboks

Nøgleboksen giver dig mest mulig sikkerhed. Med en nøgleboks kan G4S vagten også tjekke, at der ikke er nogen i din bolig, hvis din alarm er blevet aktiveret. 
Røgalarm

Røgalarm

Har du røglarm og kameradetektor, kan vi foretage en visuel bekræftelse ved røgudvikling hos dig og kontakte brandvæsenet, hvis det er nødvendigt. 
Nyhed: udendørs kameradetektor

Udendørs sirene

En udendørs sirene advarer nabolaget med lys og lyd, hvis alarmen bliver udløst. Når indbrudstyve indser, at de er opdaget - stikker de som regel af. 
Sirene

Indendørs sirene

Sirenen hyler, hvis tyve bryder ind. Det stresser tyve og begrænser skadens omfang. I tilfælde af brand, advarer den også, så alle i boligen kan komme uskadt ud.
Alarmskilt

G4S alarmskilt

Alarmskiltet har en høj præventiv effekt og nedsætter risikoen for indbrud markant. Skiltet er kendt af både danske såvel som udenlandske indbrudstyve. 
Panel til alarmen

Betjeningspanel

Et trådløst betjeningspanel ved din indgangsdør giver dig mulighed for at slå alarmen til og fra, når du forlader hjemmet og når du kommer hjem. 
Fjernbetjening

Fjernbetjening

Med en fjernbetjening kan du alarmsystemet til og fra, f.eks. i dele af huset, når du skal sove. Du kan også bruge den til at tilkalde hjælp, hvis du føler dig udsat.
Vandalarmen

Vandalarm

Vandalarmen sender besked til dig og G4S kontrolcentralen, hvis den registrerer vandlækage, så du kan minimere risikoen for dyre vandskader.  
App

App

I G4S SHIELDalarm appen kan du nemt slå alarmsystemet til og fra, uanset hvor du er. Du kan også oprette og fjerne brugere, se fotos og meget mere. 

Med alarmsystemet kan du:

  1. Slå alarmen helt, eller delvist til - når du vil føle dig tryg
  2. Få besked, f.eks. når dit barn kommer hjem fra skole
  3. Opdage indbrudstyve før de når hen til dit hus
  4. Se fotos i appen ved indbrud, brand og når du vil
  5. Give adgang til gæster, der f.eks. skal passe din bolig

Hør mere om alarmsystemet

Spørgsmål og svar til alarmsystemet

Hvad er prisen for et alarmsystem?

Når du vælger et G4S alarmsystem får du et alarmsystem, som sikrer dig og din familie bedst muligt mod indbrud, brand og vandskade. Da alle hjem og behov for sikkerhed er forskellige, er det svært at give én pris på et alarmsystem. Derfor anbefaler vi altid, at du får et gratis og uforpligtende tilbud på et alarmsystem af din lokale sikkerhedskonsulent. 

 
 

Hvorfor skal jeg vælge et G4S alarmsystem?

Det er flere der i dag, der vælger at sikre deres private hjem med et alarmsystem. Du kan vælge mellem flere alarmsystemer. Hos os, får du en privat alarm, som kan sikre dig mod indbrud og brand. Den kan også give dig besked, ved vand i huset. Du får et alarmsystem, som du kan slå til i dit private hus, når du vil føle dig tryg. 

Vi installerer alarmsystemet og hjælper dig i gang. Til alarmen, får du G4S alarmskilte på dit hus. De fortæller en eventuel tyv, at de ikke kan bryde ind i dette private hus, uden at blive opdaget.  

En G4S alarm nedsætter din risiko for at få indbrud i hjemmet. Tyve bryder ind i private hjem, fordi de gerne vil ”arbejde” uden at blive set. Når en tyv ser alarmskiltet på din bolig, ved han at der er en chance for, at bliver opdaget. Bryder tyven ind i hjemmet, vil alarmsystemet opdage det. Kontrolcentralen og husets ejer får straks besked. Og en G4S vagt, kan være på vej. 

Det må stresse selv den mest erfarne tyv.

G4S SHIELDalarm alarmsystemet er koblet til Danmarks største vagtberedskab og politigodkendte kontrolcentral. Alarmsystemet kan alarmere dig ved indbrud, brand og vandlækage i dit hus.  Hvis du ønsker det, kan du få alarm på alle døre og vinduer (skalsikring). Har du kameradetektorer kan kontrolcentralen se, hvorfor alarmsystemet er gået i gang og sikre dig den bedste reaktion, hvis der sker noget. 

Skal jeg vælge et alarmsystem med eller uden abonnement?

G4S alarmsystem bliver installeret af os. Du ved, at det altid fungerer og kan opdage indbrud og brand. Du får adgang til Danmarks største vagt-beredskab 24/7/365. Sker der noget med din alarm, reparerer vi den. Ved indbrud behøver du ikke udsætte dig selv for fare. Vores vagt tjekker din bolig både ude og inde, så du ved, at boligen er tom, når du kommer hjem. Det får du ikke, hvis du vælger en alarm uden abonnement.

G4S alarmsystemet er på abonnement

Når du vælger et G4S alarmsystem får du rådgivning, installation og overvågning af eksperter. Går alarmen i stykker, reparerer vi den. Alarmen er overvåget, og sker der noget, så får du besked. Ved indbrud, får du hurtig og professionel reaktion. Vores vagt sørger for, at der ikke er nogen hjemme hos dig, når du kommer hjem. Det er tryghed for dig og din familie og er hele prisen værd. 

Har du fået en pris på en billig alarm uden abonnement, så er det en god ide at tænke over følgende. Du skal selv installere alarmen og aktivere den evt. til dit internet fordi den er uden abonnement. Det kan være svært at vide, hvor enhederne skal placeres. Har du en alarm uden abonnement, kan du opleve, at alarmsystemet og sirenen kan gå i gang ved en fejl. Du kan derfor komme til, at udsætte dine naboer for en larmende sirene indtil batteriet løber tør, eller du kommer hjem fx fra en ferie. 

Med en billig alarm uden abonnement, skal du klare det hele selv. Der er ingen, som kan hjælpe dig, hvis alarmen går i stykker. Går alarmen i gang, så pas på. Det kan være meget farligt for dig eller din nabo, at gå ind i dit hus, hvis I møder en indbrudstyv bag en dør. 

Med en alarm uden abonnement, kan du ikke være helt sikker på, at alt virker som det skal. 

Se hvad du får med i dit G4S abonnement

 

 

Hvordan fungerer alarmsystemets kameradetektor?

En trådløs kameradetektor opdager indbrudstyve ved hjælp af infrarøde stråler, der kan identificere bevægelige genstande samt temperaturudsving fx fra en indbrudstyvs krop. Hvis den bliver aktiveret, tager den en række alarm fotos. Alarmens sirene går straks i gang og det stresser enhver indbrudstyv. 

På få sekunder sender kameradetektoren de krypterede alarm fotos - hurtigere end video - til kontrolcentralen. Her vurderer vi situationen og sikrer, at du får den mest effektive reaktion og hjælp. Du kan ligeledes se alarm fotos i din app, så du kan vurdere om det er en person du kender der har udløst alarmen, eller om det er en fremmed. 

Mere om alarmsystemets kameradetektor

Kameradetektoren respekterer dit privatliv. Den kan kun tage billeder, når alarmen er tilkoblet og kameradetektoren er blevet aktiveret ved bevægelse og/eller temperaturudsving i rummet. Data bliver sendt i krypteret form til kontrolcentralen og lagret i max 30 dage. 

Detektoren kan også se i mørke og tager detaljerede alarm fotos ved hjælp af infrarød baggrundsbelysning. Du kan få kameradetektoren indstillet, så den kan håndtere kæledyr der går frit rundt, mens alarmen er tilkoblet. 

En kameradetektor kan se 90 grader og registrerer bevægelse op til 12 meter. Det indbyggede kamera kan tage fra 1 til 5 alarm fotos, med en opløsning på 320 × 240 pixels og op til 3 fotos med en opløsning på 640 × 480 pixels. 

Flere spørgsmål og svar

Hvordan bruger jeg alarmsystemet?

Når alarmsystemet er installeret, er det klar til brug.

Sikkerhedskonsulenten sørger for, at du får en god introduktion til alarm og app.

Du kan bruge alarmsystemet med din G4S SHIELDalarm app, med fjernbetjening, alarmchip eller du kan taste din egen kode på alarmsystemets betjeningspanel. Du har 3 tilkoblings-muligheder med dit alarmsystem. Du kan slå alarmsystemet helt til, delvist til (nattilkobling) samt på døre og vinduer (skalsikring). Det aftaler du med sikkerhedskonsulenten. Du kan også slå områder til fx alarmen indendørs og alarmen udendørs (udvendig kameradetektor og sirene).

Det smart alarmsystem fungerer sådan:

Alarm-systemet bliver sat til dit bredbånd (din wifi router). Systemet har forbindelse til vores kontrolcentral. Centralen i alarmsystemet laver sit eget trådløse netværk. Alarmsystemet er ikke koblet direkte til dit wifi.

Går dit wifi ned, så har systemet stadig forbindelse til kontrolcentralen. Sker der noget med dit internet, har centralen et GSM/4G modem som backup. Skulle du være så uheldig, at udover dit internet, så ryger strømmen i din bolig også, så har centralen mange timers backup-strøm via et batteri. Har du et meget stort hus, så kan vi bruge en wifi extender og forlænge afstand mellem enhed og central?

Alarmsystemet er også et SMART home system (ikke at forveksle med Apple HomeKit eller Google Home). Systemet byder på smarte funktioner og kamera. Fx kan du få lys til at tænde og slukke automatisk via appen. Vi hjælper dig.

Systemet tillader også, at du kan betjene alarmen via app og med overvågningskamera i kameradetektoren kan kontrolcentralen se, hvorfor din alarm, eller røgalarm, gik i gang og sørge for at du får den rette hjælp. 

Hvad kan jeg bruge appen til?

Til alarmsystemet får du adgang til din egen app. Med appen får du styr på alarmsystemet i dit hjem. Du kan oprette og fjerne familiemedlemmer, som skal have adgang til alarmsystemet. Du kan se om alarmen er slået til og du kan slå det til - uanset hvor du er. Appen er brugervenlig og altid lige ved hånden.