Alarmsystemet

Med et trådløst G4S alarmsystem kan din bolig blive sikret mod indbrud - både indendørs og udendørs. Alarmsystemet kan også advare dig ved vandlækage og brand. Kontrolcentralen sender en vagt ved indbrud og kontakter politi og brandvæsen, hvis det er nødvendigt. 

Beregn din pris her

Se introduktionsvideoen

Lad mig fortælle dig om alarmsystemet

Se videoen, hvor vores sikkerhedskonsulent Thomas fortæller mere om dine muligheder med alarmsystemet. F.eks. kan du betjene alarmsystemet og se billeder i appen, hvis nogen går rundt i din have.

Beregn pris på udendørs sikring

Mere om alarmsystemet og reaktionen

Kameradetektor til indenfor og udenfor

Kameradetektorer

En kameradetektor kan sikre rum i boligen og områder uden for din bolig. Hvis nogen går forbi den, bliver alarmen aktiveret og tager billeder. Du og kontrolcentralen får straks besked og kan se, hvad der er sket. Vi kan sende en vagt. 
Vibrationsdetektor

Vibrationsdetektor

En vibrationsdetektor sidder på døre og vinduer. Forsøger nogen at bryde dem op, bliver alarmen og alarmens sirene aktiveret. Samtidig bliver der sendt en besked til dig og til kontrolcentralen, som kan sende nærmeste vagt. 
Røgalarm

Røgalarm

En røgalarm advarer dig ved brand, så du kan nå ud i tide. Vi anbefaler, at der er en kameradetektor i rummet, så vi kan se, om der er røg og kontakte brandvæsenet. Så er du sikret reaktion, uanset om du er hjemme eller ej. 
Vandalarmen

Vandalarm

Opdager SHIELDalarmens vandalarm, at der er vandlækage i bryggers eller kælder i din bolig, får du straks besked. På den måde kan du selv nå at reagere i tide og dermed minimere risikoen for dyre vandskader. 
Sirene ude og inde

Sirener (inde/ude)

Hvis en tyv aktiverer alarmen, lyder sirenen øjeblikkeligt i huset og evt. udenfor. I G4S er det vores erfaring, at de fleste tyve stikker af i løbet af få minutter, efter de er opdaget, uden at gøre skade på boligen. 
Alarmens nøgleboks giver dig en tryggere hverdag, hver dag.

Sikret nøgleboks

Nøgleboksen sikrer, at G4S vagten også kan tjekke dit hus indenfor, hvis alarmen er blevet aktiveret. Vagten tjekker alle rum for ubudne gæster og dækker af, hvis der er sket skader på døre og vinduer. 
Betjeningspanel

Betjeningspanel

Med et betjeningspanel kan du slå alarmen til/fra, og slå dele af alarmen til, når du er hjemme. Du kan også få aktiveret en funktion, hvor du kan tilkalde hjælp, hvis du føler dig udsat. Virker med kode eller en alarmchip. 
Fjernbetjening

Fjernbetjening

Med en fjernbetjening kan du slå alarmsystemet til og fra. Du kan også slå alarmen til i dele af huset, når du skal sove. Du kan desuden få aktiveret en funktion i fjernbetjeningen, så du kan tilkalde hjælp, hvis du føler dig udsat. 
Alarmskilt på et vindue

Alarmskilt

Du får opsat G4S alarmskilte, så alle kan se, at G4S overvåger din bolig og kan sende nærmeste vagt. Alarmskiltet har en høj præventiv effekt og er kendt af både danske såvel som udenlandske indbrudstyve.
Alarmens app viser områder der er tilkoblet

SHIELDalarm app

Du kan nemt betjene alarmen med en app - uanset hvor du er, så længe der er internet. Du kan oprette og fjerne brugere, se billeder og selv tage billeder med alarmens kameradetektor og meget mere. 
Vagtassistent på kontrolcentralen

Kontrolcentral

Alarmsystemet er overvåget af G4S - Danmarks største døgnbemandede kontrolcentral. Her har vi op til 100 vagtassistenter, der er klar til at reagere, sende en vagt samt tilkalde politi eller brandvæsen. 
G4S vagt er på vej ind i et hus

Vagter

Hvis din alarm bliver aktiveret, sender vi den nærmeste G4S vagt. Vagten sikrer, at der ikke er ubudne gæster i huset. Er der sket skader, dækker vagten døre og vinduer af. Herefter er det sikkert for dig at vende hjem igen.

Elegant betjeningspanel

Du får installeret et trådløst betjeningspanel til din alarm. Betjeningspanelet har et flot og enkelt design med touch panel - så det er nemt for dig at betjene alarmen - dag og nat for ekstra tryghed. 

Få et tilbud på en alarm

Med alarmsystemet kan du:

  1. Slå alarmen helt, eller delvist til - når du vil føle dig tryg
  2. Få besked, f.eks. når dit barn kommer hjem fra skole
  3. Opdage indbrudstyve før de når hen til dit hus
  4. Se fotos i appen ved indbrud, brand og når du vil
  5. Give adgang til gæster, der f.eks. skal passe din bolig

Få et gratis sikkerhedstjek

Spørgsmål og svar til alarmsystemet

Hvad er prisen for et alarmsystem?

Når du vælger et G4S alarmsystem får du et alarmsystem, som sikrer dig og din familie bedst muligt mod indbrud, brand og vandskade. Da alle hjem og behov for sikkerhed er forskellige, er det svært at give én pris på et alarmsystem. Derfor anbefaler vi altid, at du får et gratis og uforpligtende tilbud på et alarmsystem af din lokale sikkerhedskonsulent. 

 
 

Hvorfor skal jeg vælge et G4S alarmsystem?

Det er flere der i dag, der vælger at sikre deres private hjem med et alarmsystem. Du kan vælge mellem flere alarmsystemer. Hos os, får du en privat alarm, som kan sikre dig mod indbrud og brand. Den kan også give dig besked, ved vand i huset. Du får et alarmsystem, som du kan slå til i dit private hus, når du vil føle dig tryg. 

Vi installerer alarmsystemet og hjælper dig i gang. Til alarmen, får du G4S alarmskilte på dit hus. De fortæller en eventuel tyv, at de ikke kan bryde ind i dette private hus, uden at blive opdaget.  

En G4S alarm nedsætter din risiko for at få indbrud i hjemmet. Tyve bryder ind i private hjem, fordi de gerne vil ”arbejde” uden at blive set. Når en tyv ser alarmskiltet på din bolig, ved han at der er en chance for, at bliver opdaget. Bryder tyven ind i hjemmet, vil alarmsystemet opdage det. Kontrolcentralen og husets ejer får straks besked. Og en G4S vagt, kan være på vej. 

Det må stresse selv den mest erfarne tyv.

G4S SHIELDalarm alarmsystemet er koblet til Danmarks største vagtberedskab og politigodkendte kontrolcentral. Alarmsystemet kan alarmere dig ved indbrud, brand og vandlækage i dit hus.  Hvis du ønsker det, kan du få alarm på alle døre og vinduer (skalsikring). Har du kameradetektorer kan kontrolcentralen se, hvorfor alarmsystemet er gået i gang og sikre dig den bedste reaktion, hvis der sker noget. 

Skal jeg vælge et alarmsystem med eller uden abonnement?

G4S alarmsystem bliver installeret af os. Du ved, at det altid fungerer og kan opdage indbrud og brand. Du får adgang til Danmarks største vagt-beredskab 24/7/365. Sker der noget med din alarm, reparerer vi den. Ved indbrud behøver du ikke udsætte dig selv for fare. Vores vagt tjekker din bolig både ude og inde, så du ved, at boligen er tom, når du kommer hjem. Det får du ikke, hvis du vælger en alarm uden abonnement.

G4S alarmsystemet er på abonnement

Når du vælger et G4S alarmsystem får du rådgivning, installation og overvågning af eksperter. Går alarmen i stykker, reparerer vi den. Alarmen er overvåget, og sker der noget, så får du besked. Ved indbrud, får du hurtig og professionel reaktion. Vores vagt sørger for, at der ikke er nogen hjemme hos dig, når du kommer hjem. Det er tryghed for dig og din familie og er hele prisen værd. 

Har du fået en pris på en billig alarm uden abonnement, så er det en god ide at tænke over følgende. Du skal selv installere alarmen og aktivere den evt. til dit internet fordi den er uden abonnement. Det kan være svært at vide, hvor enhederne skal placeres. Har du en alarm uden abonnement, kan du opleve, at alarmsystemet og sirenen kan gå i gang ved en fejl. Du kan derfor komme til, at udsætte dine naboer for en larmende sirene indtil batteriet løber tør, eller du kommer hjem fx fra en ferie. 

Med en billig alarm uden abonnement, skal du klare det hele selv. Der er ingen, som kan hjælpe dig, hvis alarmen går i stykker. Går alarmen i gang, så pas på. Det kan være meget farligt for dig eller din nabo, at gå ind i dit hus, hvis I møder en indbrudstyv bag en dør. 

Med en alarm uden abonnement, kan du ikke være helt sikker på, at alt virker som det skal. 

Se hvad du får med i dit G4S abonnement

 

 

Hvordan fungerer alarmsystemets kameradetektor?

En trådløs kameradetektor opdager indbrudstyve ved hjælp af infrarøde stråler, der kan identificere bevægelige genstande samt temperaturudsving fx fra en indbrudstyvs krop. Hvis den bliver aktiveret, tager den en række alarm fotos. Alarmens sirene går straks i gang og det stresser enhver indbrudstyv. 

På få sekunder sender kameradetektoren de krypterede alarm fotos - hurtigere end video - til kontrolcentralen. Her vurderer vi situationen og sikrer, at du får den mest effektive reaktion og hjælp. Du kan ligeledes se alarm fotos i din app, så du kan vurdere om det er en person du kender der har udløst alarmen, eller om det er en fremmed. 

Mere om alarmsystemets kameradetektor

Kameradetektoren respekterer dit privatliv. Den kan kun tage billeder, når alarmen er tilkoblet og kameradetektoren er blevet aktiveret ved bevægelse og/eller temperaturudsving i rummet. Data bliver sendt i krypteret form til kontrolcentralen og lagret i max 30 dage. 

Detektoren kan også se i mørke og tager detaljerede alarm fotos ved hjælp af infrarød baggrundsbelysning. Du kan få kameradetektoren indstillet, så den kan håndtere kæledyr der går frit rundt, mens alarmen er tilkoblet. 

En kameradetektor kan se 90 grader og registrerer bevægelse op til 12 meter. Det indbyggede kamera kan tage fra 1 til 5 alarm fotos, med en opløsning på 320 × 240 pixels og op til 3 fotos med en opløsning på 640 × 480 pixels. 

Flere spørgsmål og svar

Hvordan bruger jeg alarmsystemet?

Når alarmsystemet er installeret, er det klar til brug.

Sikkerhedskonsulenten sørger for, at du får en god introduktion til alarm og app.

Du kan bruge alarmsystemet med din G4S SHIELDalarm app, med fjernbetjening, alarmchip eller du kan taste din egen kode på alarmsystemets betjeningspanel. Du har 3 tilkoblings-muligheder med dit alarmsystem. Du kan slå alarmsystemet helt til, delvist til (nattilkobling) samt på døre og vinduer (skalsikring). Det aftaler du med sikkerhedskonsulenten. Du kan også slå områder til fx alarmen indendørs og alarmen udendørs (udvendig kameradetektor og sirene).

Det smart alarmsystem fungerer sådan:

Alarm-systemet bliver sat til dit bredbånd (din wifi router). Systemet har forbindelse til vores kontrolcentral. Centralen i alarmsystemet laver sit eget trådløse netværk. Alarmsystemet er ikke koblet direkte til dit wifi.

Går dit wifi ned, så har systemet stadig forbindelse til kontrolcentralen. Sker der noget med dit internet, har centralen et GSM/4G modem som backup. Skulle du være så uheldig, at udover dit internet, så ryger strømmen i din bolig også, så har centralen mange timers backup-strøm via et batteri. Har du et meget stort hus, så kan vi bruge en wifi extender og forlænge afstand mellem enhed og central?

Alarmsystemet er også et SMART home system (ikke at forveksle med Apple HomeKit eller Google Home). Systemet byder på smarte funktioner og kamera. Fx kan du få lys til at tænde og slukke automatisk via appen. Vi hjælper dig.

Systemet tillader også, at du kan betjene alarmen via app og med overvågningskamera i kameradetektoren kan kontrolcentralen se, hvorfor din alarm, eller røgalarm, gik i gang og sørge for at du får den rette hjælp. 

Hvad kan jeg bruge appen til?

Til alarmsystemet får du adgang til din egen app. Med appen får du styr på alarmsystemet i dit hjem. Du kan oprette og fjerne familiemedlemmer, som skal have adgang til alarmsystemet. Du kan se om alarmen er slået til og du kan slå det til - uanset hvor du er. Appen er brugervenlig og altid lige ved hånden.