Alarmsystemet

SHIELDalarm er et professionelt alarmsystem, som du kan betjene med en app. Alarmsystemet kan sikre dig mod indbrud, brand og vandskade i din bolig. Det kan også sikre dine udendørs værdier og opdage indbrudstyve allerede inden de når hen til dit hus.  

Få et skræddersyet tilbud

5 fordele med en G4S alarm

  1. Kan virke udendørs og opdage tyve, før de når dit hus
  2. Kan beskytte værdier udendørs fx skur, carport mv.
  3. Kan straks advare om røgudvikling eller vandudslip
  4. Billeddokumentation ved indbrud/røgudvikling i boligen
  5. Nøgleboks inkl., så vagten kan sikre boligen indendørs

Beregn din pris

Mere om alarmsystemet

Her kan du læse om hver alarmenhed.

Nyhed: Udendørs kameradetektor

Kameradetektor (ude)

En udendørs kameradetektor betyder, at vi kan verificere og reagere på et indbrud eller tyveri tidligere end nogensinde før. Kombinerer du detektoren med en udendørs sirene, sikrer du dine værdier udenfor og nedsætter risikoen for skader.  Læs mere
Nyhed: udendørs kameradetektor

Udendørs sirene

En udendørs sirene alarmerer nabolaget med lyd. Når tyvene indser, at de er opdaget – og at naboerne ved besked – stikker de som regel af. Kombinerer du sirenen med en udendørs kameradetektor, kan det stoppe tyvene, før de kommer i gang.  Læs mere
SHIELDalarm kameradetektor

Kameradetektor

En kameradetektor er en bevægelsessensor, der tager fotos, hvis den registrerer bevægelse. Den udløser alarmen og sender fotos til kontrolcentralen, som hurtigt kan verificere hændelser og reagere. Du kan selv tage fotos i alarmens app, når du vil. 
Røgalarm

Røgalarm

Røgalarmen er vigtig, fordi den kan redde liv. Har du kameradetektor og røgalarm i samme rum, kan vores kontrolcentral foretage en visuel bekræftelse, når røgalarmen bliver aktiveret. Vi kontakter brandvæsenet, hvis vi kan se røg og flammer. Røglarmen er altid aktiv. Læs mere
Alarmskilt

Alarmskilt

Et G4S alarmskilt nedsætter risikoen for indbrud markant. G4S er internationalt kendt, og skiltet fortæller både danske som udenlandske indbrudstyve, at boligen er sikret med et professionelt alarmsystem samt vagtberedskab.
Panel til alarmen

Betjeningspanel

SHIELDalarmens betjeningspanel bliver placeret ved din(e) indgange til boligen fx entré eller bryggers. Du kan nemt betjene alarmsystemet med kode eller alarmchip. Betjeningspanelet kan også bruges til at tilkalde hjælp, hvis du føler dig udsat i dit hjem. 
Vibrationsdetektor

Vibrationsdetektor

En vibrationsdetektor registrerer, hvis nogen forsøger at bryde et vindue eller en dør op, og udløser alarmen. Det sikrer, at et indbrud bliver opdaget tidligt. Du kan også blive advaret, hvis nogen går ind gennem en dør eller et vindue, selvom alarmen er frakoblet. 
Nøgleboks

Nøgleboks

Den sikrede nøgleboks er en vigtig del af alarmen. Den indeholder en reservenøgle til din bolig, så vores vagt kan komme ind og sikre dit hjem, hvis alarmen er gået i gang hos dig. Nøgleboksen giver ekstra tryghed til dig, fordi du ved, at du altid træder ind i et trygt hjem.  Læs mere
Sirene

Indendørs sirene

En indendørs sirene bliver aktiveret ved indbrud og stresser indbrudstyven. Ved nattilkobling er det også den indendørs sirene, som vækker familien ved forsøg på indbrud. Sirenen bliver aktiveret af røgalarmerne - det sikrer, at alle i boligen bliver orienteret ved brand. 
Fjernbetjening

Fjernbetjening

Med en fjernbetjening kan du nemt betjene dit alarmsystem og fx slå dele slå dele af det til, når du skal sove. Har du brug for at tilkalde hjælp, kan du med et tryk sende et lydløst signal til os, så kontakter vi alle på din tilkaldeliste og kan sende en vagt. 
Vandalarm

Vandalarm

Med en vandalarm til dit G4S SHIELDalarm alarmsystem kan du undgå dyre vandskader. Vandalarmen kan f.eks. registrere brud på et vandrør eller utæthed på en vaskemaskine. Alarmsystemets vandalarm sikrer hurtig besked, så følgeskader minimeres. 
App

Den tilhørende app

Med appen til din G4S SHIELDalarm kan du slå alarmen til og fra direkte fra mobilen. Du kan også få information om alarmen og din bolig fx hvad temperaturen er i forskellige rum, og hvem der har slået alarmen til/fra. Du kan også styre lys mv. via Smartkontakter. 

5 ting du kan med app´en

  1. Slå nemt alarmsystemets områder til og fra
  2. Giv adgang til familie/gæster, som må være i dit hus
  3. Se fotos ved indbrud, røg eller vandlækage 
  4. Få besked i appen, fx når dit barn kommer hjem
  5. Tænd/sluk lys med Smartkontakter

Få et tilbud på et alarmsystem

Overvågede røgalarmer

Røgalarmen er vigtig, fordi den kan redde liv. Har du røgalarm og kameradetektor i samme rum, kan vores kontrolcentral foretage en visuel bekræftelse, hvis røgalarmen bliver aktiveret.

Vi kontakter brand­væsenet, hvis vi kan se røg eller flammer. Røgalarmen er altid tilkoblet, også når resten af alarmen er slået fra.

Din sikkerhed er vigtig for os

Når du har et G4S alarmsystem, får du alle dele af din alarmløsning og alle services samlet hos os. Du er derfor aldrig i tvivl om, hvor du skal henvende dig, hvis du får brug for hjælp. Det er nemlig os, der rådgiver om og installerer alarmsystemet. Det er os, der holder øje med din bolig fra vores kontrolcentral. Det er os, der servicerer og reparerer dit alarmsystem, hvis der sker noget. Det er os, der er klar til at sende nærmeste vagt døgnet rundt, året rundt.  

Beregn pris

Spørgsmål og svar til alarmsystemet

Hvad er prisen for et alarmsystem?

Når du vælger et G4S alarmsystem får du et alarmsystem, som sikrer dig og din familie bedst muligt mod indbrud, brand og vandskade. Da alle hjem og behov for sikkerhed er forskellige, er det svært at give én pris på et alarmsystem. Derfor anbefaler vi altid, at du får et gratis og uforpligtende tilbud på et alarmsystem af din lokale sikkerhedskonsulent. 

 
 

Hvorfor skal jeg vælge et G4S alarmsystem?

Det er flere der i dag, der vælger at sikre deres private hjem med et alarmsystem. Du kan vælge mellem flere alarmsystemer. Hos os, får du en privat alarm, som kan sikre dig mod indbrud og brand. Den kan også give dig besked, ved vand i huset. Du får et alarmsystem, som du kan slå til i dit private hus, når du vil føle dig tryg. 

Vi installerer alarmsystemet og hjælper dig i gang. Til alarmen, får du G4S alarmskilte på dit hus. De fortæller en eventuel tyv, at de ikke kan bryde ind i dette private hus, uden at blive opdaget.  

En G4S alarm nedsætter din risiko for at få indbrud i hjemmet. Tyve bryder ind i private hjem, fordi de gerne vil ”arbejde” uden at blive set. Når en tyv ser alarmskiltet på din bolig, ved han at der er en chance for, at bliver opdaget. Bryder tyven ind i hjemmet, vil alarmsystemet opdage det. Kontrolcentralen og husets ejer får straks besked. Og en G4S vagt, kan være på vej. 

Det må stresse selv den mest erfarne tyv.

G4S SHIELDalarm alarmsystemet er koblet til Danmarks største vagtberedskab og politigodkendte kontrolcentral. Alarmsystemet kan alarmere dig ved indbrud, brand og vandlækage i dit hus.  Hvis du ønsker det, kan du få alarm på alle døre og vinduer (skalsikring). Har du kameradetektorer kan kontrolcentralen se, hvorfor alarmsystemet er gået i gang og sikre dig den bedste reaktion, hvis der sker noget. 

Skal jeg vælge et alarmsystem med eller uden abonnement?

G4S alarmsystem bliver installeret af os. Du ved, at det altid fungerer og kan opdage indbrud og brand. Du får adgang til Danmarks største vagt-beredskab 24/7/365. Sker der noget med din alarm, reparerer vi den. Ved indbrud behøver du ikke udsætte dig selv for fare. Vores vagt tjekker din bolig både ude og inde, så du ved, at boligen er tom, når du kommer hjem. Det får du ikke, hvis du vælger en alarm uden abonnement.

G4S alarmsystemet er på abonnement

Når du vælger et G4S alarmsystem får du rådgivning, installation og overvågning af eksperter. Går alarmen i stykker, reparerer vi den. Alarmen er overvåget, og sker der noget, så får du besked. Ved indbrud, får du hurtig og professionel reaktion. Vores vagt sørger for, at der ikke er nogen hjemme hos dig, når du kommer hjem. Det er tryghed for dig og din familie og er hele prisen værd. 

Har du fået en pris på en billig alarm uden abonnement, så er det en god ide at tænke over følgende. Du skal selv installere alarmen og aktivere den evt. til dit internet fordi den er uden abonnement. Det kan være svært at vide, hvor enhederne skal placeres. Har du en alarm uden abonnement, kan du opleve, at alarmsystemet og sirenen kan gå i gang ved en fejl. Du kan derfor komme til, at udsætte dine naboer for en larmende sirene indtil batteriet løber tør, eller du kommer hjem fx fra en ferie. 

Med en billig alarm uden abonnement, skal du klare det hele selv. Der er ingen, som kan hjælpe dig, hvis alarmen går i stykker. Går alarmen i gang, så pas på. Det kan være meget farligt for dig eller din nabo, at gå ind i dit hus, hvis I møder en indbrudstyv bag en dør. 

Med en alarm uden abonnement, kan du ikke være helt sikker på, at alt virker som det skal. 

Se hvad du får med i dit G4S abonnement

 

 

Hvordan fungerer alarmsystemets kameradetektor?

En trådløs kameradetektor opdager indbrudstyve ved hjælp af infrarøde stråler, der kan identificere bevægelige genstande samt temperaturudsving fx fra en indbrudstyvs krop. Hvis den bliver aktiveret, tager den en række alarm fotos. Alarmens sirene går straks i gang og det stresser enhver indbrudstyv. 

På få sekunder sender kameradetektoren de krypterede alarm fotos - hurtigere end video - til kontrolcentralen. Her vurderer vi situationen og sikrer, at du får den mest effektive reaktion og hjælp. Du kan ligeledes se alarm fotos i din app, så du kan vurdere om det er en person du kender der har udløst alarmen, eller om det er en fremmed. 

Mere om alarmsystemets kameradetektor

Kameradetektoren respekterer dit privatliv. Den kan kun tage billeder, når alarmen er tilkoblet og kameradetektoren er blevet aktiveret ved bevægelse og/eller temperaturudsving i rummet. Data bliver sendt i krypteret form til kontrolcentralen og lagret i max 30 dage. 

Detektoren kan også se i mørke og tager detaljerede alarm fotos ved hjælp af infrarød baggrundsbelysning. Du kan få kameradetektoren indstillet, så den kan håndtere kæledyr der går frit rundt, mens alarmen er tilkoblet. 

En kameradetektor kan se 90 grader og registrerer bevægelse op til 12 meter. Det indbyggede kamera kan tage fra 1 til 5 alarm fotos, med en opløsning på 320 × 240 pixels og op til 3 fotos med en opløsning på 640 × 480 pixels. 

Flere spørgsmål og svar

Hvordan bruger jeg alarmsystemet?

Når alarmsystemet er installeret, er det klar til brug.

Sikkerhedskonsulenten sørger for, at du får en god introduktion til alarm og app.

Du kan bruge alarmsystemet med din G4S SHIELDalarm app, med fjernbetjening, alarmchip eller du kan taste din egen kode på alarmsystemets betjeningspanel. Du har 3 tilkoblings-muligheder med dit alarmsystem. Du kan slå alarmsystemet helt til, delvist til (nattilkobling) samt på døre og vinduer (skalsikring). Det aftaler du med sikkerhedskonsulenten. Du kan også slå områder til fx alarmen indendørs og alarmen udendørs (udvendig kameradetektor og sirene).

Det smart alarmsystem fungerer sådan:

Alarm-systemet bliver sat til dit bredbånd (din wifi router). Systemet har forbindelse til vores kontrolcentral. Centralen i alarmsystemet laver sit eget trådløse netværk. Alarmsystemet er ikke koblet direkte til dit wifi.

Går dit wifi ned, så har systemet stadig forbindelse til kontrolcentralen. Sker der noget med dit internet, har centralen et GSM/4G modem som backup. Skulle du være så uheldig, at udover dit internet, så ryger strømmen i din bolig også, så har centralen mange timers backup-strøm via et batteri. Har du et meget stort hus, så kan vi bruge en wifi extender og forlænge afstand mellem enhed og central?

Alarmsystemet er også et SMART home system (ikke at forveksle med Apple HomeKit eller Google Home). Systemet byder på smarte funktioner og kamera. Fx kan du få lys til at tænde og slukke automatisk via appen. Vi hjælper dig.

Systemet tillader også, at du kan betjene alarmen via app og med overvågningskamera i kameradetektoren kan kontrolcentralen se, hvorfor din alarm, eller røgalarm, gik i gang og sørge for at du får den rette hjælp. 

Hvad kan jeg bruge appen til?

Til alarmsystemet får du adgang til din egen app. Med appen får du styr på alarmsystemet i dit hjem. Du kan oprette og fjerne familiemedlemmer, som skal have adgang til alarmsystemet. Du kan se om alarmen er slået til og du kan slå det til - uanset hvor du er. Appen er brugervenlig og altid lige ved hånden.