Alt dette er med i abonnementet

Med en G4S SHIELDalarm får du adgang til
Danmarks største vagtberedskab på op til
1.000 vagter samt 400 servicemontører.

Du får professionel reaktion 24/7 - året rundt. 

Beregn din pris på alarm

Alt dette er inkluderet i dit abonnement

 

Overvågning og support

Alarmen er overvåget 24/7 af G4S, Danmarks største kontrolcentral. Vi har op til 100 vagtassistenter, som er klar til at hjælpe dig – døgnet rundt, året rundt. 

Visuel bekræftelse

Når vi modtager et alarmsignal og billeder fra dine kameradetektorer, vurderer vi situationen. Vi giver dig besked og kontakter politi eller brandvæsen ved behov.

Service og reparation

I G4S har vi vores egne servicemontører, der servicerer og reparerer alarmer m.m. Så er du aldrig i tvivl om, hvor du skal henvende dig, hvis der sker noget.


Fri vagtudrykning

G4S har Danmarks største vagtberedskab med op til 1.000 vagter og vagtassistenter. Ved behov sender vi nærmeste vagt til din bolig.

Nøgleservice

Med nøgleboksen kan vi låse dig ind, hvis du har låst dig ude. Det betyder, at du slipper for at vente på en dyr låsesmed.

Tryghedsgaranti

Hvis du oplever et indbrud på trods af, at du har en SHIELDalarm, dækker vi din selvrisiko på op til 3.000 kr. og tilbyder dig og din familie psykologisk krisehjælp.

G4S alarmskilte

Du får et verdenskendt alarmskilt på din bolig. Indbrudstyve fra ind- og udland kender skiltet og reaktionen fra verdens største sikkerhedsvirksomhed.

SHIELDalarm app

Med appen kan du betjene alarmen uanset, hvor du er. Du kan fx oprette og slette brugere af alarmen og dermed bestemme hvem, som har adgang til dit hjem.

Ud- og indvendigt tjek

Vagten gennemgår din bolig udvendigt og indvendigt, afdækker eventuelt ødelagte døre og vinduer og slår alarmen til igen, så du altid kan vende trygt hjem.

 

Vagten tjekker også inde

Du får altid en nøgleboks med til alarmen. Det er en fordel for dig, hvis din alarm går i gang, når du fx er på ferie, arbejde eller har børn der komme alene hjem fra skole.

Med nøgleboksen kan vagten tjekke dit hjem indenfor, og slå alarmen til igen. På den måde, behøver du ikke være bekymret for dit hjem, og hvad der venter dig, når du vender hjem igen. 

Læs mere om alarmen

Sådan reagerer vi på en alarm

Hvis dit alarmsystem går i gang, får vi besked. Vi kan se hvilke alarmenheder, der er aktiverede og med kameradetektor kan vi se, hvad der sker. Vi kontakter dig og kan hurtigt sende nærmeste vagt. Ved indbrud, kontakter vi politiet.

Alarmen har overvågede røgalarmer. De kan redde liv. Ved brand, får sirenen dig og din familie hurtigt og sikkert ud. Er huset tomt, kontakter vi brandvæsenet, hvis vi opdager røgudvikling. 

Sikkerhed fremfor alt

Alle medarbejdere i G4S er godkendt af Politiet. Og alle vagtassistenter og vagter har gennemført et udvidet sikkerhedskursus og førstehjælp kursus. Det betyder, at de ved, hvordan de håndterer sikkerheden og kan redde liv der, hvor de er på job. Vores servicemontører er uddannede elektrikere og certificerede til at servicere netop din alarm. 

Prøv vores prisberegner