Total-abonnement på alarm

Du får alle services samlet ét sted hos os, så du aldrig er i tvivl om, hvor du skal henvende dig og hvem der har ansvaret. Det er os, der rådgiver om og installerer alarmen. Det er os, der holder øje med din bolig fra vores kontrolcentral. Det er os, der servicerer og reparerer din alarm, hvis der sker noget. Det er os, der er klar til at rykke ud 24/7/365. 

Beregn din pris

Unikt med et G4S abonnement

 • 24 timers overvågning af Danmarks største vagtberedskab
 • Sikkerhed med G4S' egne vagter og servicemontører
 • Vagten sikrer din bolig såvel ude som indendørs
 • Vi kan låse op, hvis du har tabt nøglen til huset
 • Ved et evt. indbrud bliver din familie tilbudt krisehjælp

Beregn din pris

Sådan reagerer vi på en alarm

 • Alarmen kan opdage tyve før de når hen til dit hus
 • Alarmsystemet bliver aktiveret og sirene(r) lyder
 • Kameradetektorer tager fotos af evt. indbrudstyve
 • Vi verificerer og analyserer fotos, og kan sende en vagt
 • G4S vagten sikrer din bolig såvel ude som indendørs
 • Vi alarmerer politi om indbrud, brandvæsenet om brand

Få et tilbud på en alarm

Alt dette er inkluderet i dit abonnement

 

Overvågning og support

Alarmen er overvåget 24/7 af G4S, Danmarks største kontrolcentral. Vi har op til 100 vagtassistenter, som er klar til at hjælpe dig – døgnet rundt, året rundt. 

Visuel bekræftelse

Når vi modtager et alarmsignal og billeder fra dine kameradetektorer, vurderer vi situationen. Vi giver dig besked og kontakter politi eller brandvæsen ved behov.

Service og reparation

I G4S har vi vores egne servicemontører, der servicerer og reparerer alarmer m.m. Så er du aldrig i tvivl om, hvor du skal henvende dig, hvis der sker noget.


Fri vagtudrykning

G4S har Danmarks største vagtberedskab med op til 1.000 vagter og vagtassistenter. Ved behov sender vi nærmeste vagt til din bolig.

Nøgleservice

Med nøgleboksen kan vi låse dig ind, hvis du har låst dig ude. Det betyder, at du slipper for at vente på en dyr låsesmed.

Tryghedsgaranti

Hvis du oplever et indbrud på trods af, at du har en SHIELDalarm, dækker vi din selvrisiko på op til 3.000 kr. og tilbyder dig og din familie psykologisk krisehjælp.

G4S alarmskilte

Du får et verdenskendt alarmskilt på din bolig. Indbrudstyve fra ind- og udland kender skiltet og reaktionen fra verdens største sikkerhedsvirksomhed.

SHIELDalarm app

Med appen kan du betjene alarmen uanset, hvor du er. Du kan fx oprette og slette brugere af alarmen og dermed bestemme hvem, som har adgang til dit hjem.

Ud- og indvendigt tjek

Vagten gennemgår din bolig udvendigt og indvendigt, afdækker eventuelt ødelagte døre og vinduer og slår alarmen til igen, så du altid kan vende trygt hjem.

 

Sikkerhed fremfor alt

Alle medarbejdere i G4S er godkendt af Politiet. Og alle vagtassistenter og vagter har gennemført et udvidet sikkerhedskursus og førstehjælp kursus. Det betyder, at de ved, hvordan de håndterer sikkerheden og kan redde liv der, hvor de er på job. Vores servicemontører er uddannede elektrikere og certificerede til at servicere netop din alarm. 

Prøv vores prisberegner