Nøgleboks = indvendigt vagttjek

En nøgleboks er en vigtig del af din alarm. Den opbevarer din husnøgle, så G4S vagten både kan foretage en ind- og udvendig gennemgang af din bolig, hvis din alarm bliver udløst. Derved kan vagten sikre, at der ikke er nogen indbrudstyve i boligen, så det er sikkert for dig at vende hjem.

Beregn din pris

Du kan altid trygt vende hjem

Hos G4S får du altid en nøgleboks. Med en nøgleboks kan du få et indvendigt tjek af en G4S vagt, hvis alarmen er blevet aktiveret. 

* Oprettelse fra: 1 kr. | Gælder kun ved ny installation af standard alarmpakke | Installation fra: 3.000 kr. | Abonnement fra: 299 kr./md. | Min. pris 6 mdr. fra: 4.802,80 kr. | Kan ikke kombineres med rabatter og lignende. 


Vagt tjekker også indenfor

Får vi en alarm fra dit hjem, kan vi sende nærmeste vagt. Med nøgleboksen kan vagten komme ind og tjekke, at der ikke er nogen i huset, så du og din familie trygt kan vende hjem. 

Vagten afdækker skader på boligen

Har du haft indbrud i dit hus, eller har der været forsøg på indbrud, så sørger vagten for at afdække eventuelle skader på døre og vinduer og slå alarmen til igen.

Hvis du har låst dig ude, låser vi op

Hvis du har tabt dine husnøgler, så kan vi sende nærmeste vagt eller montør til dit hjem, som via nøgleboksen kan låse op for dig. Så slipper du for at ringe efter en låsesmed.

Nøgleboksen = sikkerhed

Nøgleboksen er altid en del af vores alarmløsning. Den opbevarer din husnøgle, så G4S vagten har mulighed for at komme ind, hvis alarmen er blevet aktiveret.

Vagten ser efter, om der er noget mistænkeligt. Vagten sikrer sig også, at der ikke er en indbrudstyv i huset, når du og dine børn kommer hjem. 

Læs mere om alarmen

Slip for at være hjemme

En anden fordel ved at have en udendørs nøgleboks er, at du ikke behøver være hjemme, når vores servicemontører skal lave serviceeftersyn på din alarm.

Skal vi reparere noget på alarmen, kan vi, med din accept, bruge husnøglen i den udendørs nøgleboks. 

Læs mere om alarmsystemet

Større tryghed og sikkerhed

Nøgleboksen betyder, at det er sikkert for dig og din familie at komme hjem hver dag - også hvis der, mod forventning, har været indbrud. 

Er du på ferie, er det en fordel at have en nøgleboks. Vagten tjekker boligen og dækker eventuelle skader på dine døre og vinduer og slår alarmen til igen. På den måde er dit hjem forsvarligt lukket, og du slipper for at slutte din ferie før tid. 

Få et gratis sikkerhedstjek af din bolig

Spørgsmål om nøgleboksen

Er nøgleboksen forsikringsgodkendt?

Der er i øjeblikket ikke et krav om, at nøglebokse til alarmsystemer i private hjem skal være forsikringsgodkendte. Nøgleboksen er derimod med til at øge din sikkerhed, fordi G4S vagten kan tjekke din bolig indvendigt og slå alarmen til igen, så du kan vende trygt hjem.

Hvor skal nøgleboksen placeres?

Placeringen af nøgleboksen er vigtig. Derfor bliver placeringen nøje udvalgt af din sikkerhedskonsulent, som installerer din alarm. Den bliver placeret et diskret sted og er ikke fremtrædende i farven. Nøgleboksen er lavet af hærdet stål og er svær at bryde op. 

Hvorfor er der en nøgleboks med til alarmen?

Nøgleboksen er en del af den ekstra service, du får med en G4S alarm. Den sikrer, at du får den helt rigtige reaktion, hvis din alarm bliver aktiveret.

Modtager vi en alarm fra dit hjem, så tjekker vagten din bolig udvendigt og også indvendigt, fordi vi kan bruge nøgleboksen. På den måde kan vi sikre, at der ikke er en indbrudstyv derhjemme, når I kommer hjem.

Derfor er det altid trygt for dig at vende hjem, når du har en G4S alarm. 

Flere spørgsmål og svar

Får jeg besked, når G4S bruger nøgleboksen?

Har vi ikke lavet en aftale med dig, om at vi må bruge din nøgleboks, så ringer vi til dig for at høre, om det er i orden, at en servicemontør bruger den til kunne komme ind og lave et eftersyn på din alarm. Servicemontøren slår alarmen fra med en særlig montørkode. Du kan i appen se, når montøren slår alarmen fra og til igen. Vi plejer også at lægge en vagt- eller montør seddel. På den måde ved du hvilken service, vi har udført hjemme hos dig. 

Hvad er nøgleboksens specifikationer?

Materiale: Hærdet stål
Mål: B: 8 cm, H: 10 cm, D: 5 cm 
Farve: Mørkegrå

Nøgleboksen kræver en særlig nøgle for at blive åbnet.

Er der kode til nøgleboksen?

Boksen har ingen kode eller kodelås, og den er ikke elektronisk eller digital. Den er lavet af hærdet stål og kan kun blive åbnet med en særlig G4S montør- og vagt nøgle. Bruger vi nøgleboksen, så er det efter aftale med dig. Og du kan se, hvornår vi slår alarmen fra og til i alarmens app.