Nøgleboksen giver en sikker reaktion

Der er en nøgleboks i alle G4S alarmer. Nøgleboksen giver dig og din familie en tryg og mere fleksibel hverdag. Modtager vi en alarm fra dit hjem, kan vi sende nærmeste vagt. Vagten bruger nøgleboksen til, at komme ind i dit hjem. Her undersøger vi, om der har været indbrud og sikrer at der ikke er nogen, når I kommer hjem fra skole eller arbejde. 

Find den bedste alarm til dit hjem

Vælg alarm med nøgleboks

Hvis alarmen går i gang hos dig, kan vagten via nøgleboksen både tjekke dit hjem udendørs og indendørs. Vagten ser efter, om der har været indbrud, om der er noget mistænkeligt og sikrer sig, at der ikke er en indbrudstyv, der gemmer sig i huset, når du og dine børn kommer hjem. 

Du får derfor mere sikkerhed med en nøgleboks til din alarm. 

Læs mere om alarmsystemet

3 fordele med nøgleboks


Vagt tjekker inde

Får vi en alarm fra dit hjem, kan vi sende nærmeste vagt. Med nøgleboksen kan vagten komme ind og tjekke, at der ikke er nogen i huset, så du og din familie trygt kan vende hjem. 

Afdækker ved skader

Har du haft indbrud, eller har der været forsøg på indbrud, i dit hjem, så sørger vagten for, at afdække eventuelle skader på døre og vinduer og slå alarmen til igen.

Nøgleservice

Hvis du har tabt dine nøgler til huset, så kan vi hjælpe dig. På kontrolcentralen kan vi sende nærmeste vagt eller montør til dit hjem, som via nøgleboksen kan låse op for dig.

En del vigtig del af din alarm

Uanset om du ønsker en alarm til en lille lejlighed, et rækkehus eller en store villa, så får du en nøgleboks med i din alarmløsning hos os. Vi går ikke på kompromis med din sikkerhed. Boksen er vigtig, for at du kan føle dig tryg og den giver dig en fleksibel hverdag. Derfor er nøgleboksen altid en del af alarmen hos G4S. 

Læs mere om alarmen

Slip for at være hjemme

En anden fordel ved at have en udendørs nøgleboks er, at du ikke behøver være hjemme, når vores servicemontører skal lave serviceeftersyn på din alarm.

Skal vi reparere noget på alarmen, kan vi, med din accept, bruge husnøglen i den udendørs nøgleboks. 

Læs mere om alarmsystemet

Større tryghed og sikkerhed

Nøgleboksen betyder, at det er sikkert for dig og din familie at komme hjem hver dag - også hvis der, mod forventning, har været indbrud. 

Er du på ferie, er det en fordel at have en nøgleboks. Vagten tjekker boligen og dækker eventuelle skader på dine døre og vinduer udvendigt og slår alarmen til igen. På den måde er dit hjem forsvarligt lukket, og du slipper for at slutte din ferie for tidligt.  

En anden fordel er, at G4S kan låse dig ind med nøglen i boksen, hvis du har tabt din nøgle. Så slipper du for at betale for en dyr låsesmed.

Få et gratis sikkerhedstjek af din bolig

Spørgsmål om nøgleboksen

Er nøgleboksen forsikringsgodkendt?

Der er i øjeblikket ikke et krav om, at nøglebokse til alarmsystemer i private hjem skal være forsikringsgodkendte. Nøgleboksen er derimod med til at øge din sikkerhed, fordi G4S vagten kan tjekke din bolig indvendigt og slå alarmen til igen, så du kan vende trygt hjem.

Hvor skal nøgleboksen placeres?

Placeringen af nøgleboksen er vigtig. Derfor bliver placeringen nøje udvalgt af din sikkerhedskonsulent, som installerer din alarm. Den bliver placeret et diskret sted og er ikke fremtrædende i farven. Nøgleboksen er lavet af hærdet stål og er svær at bryde op. 

Hvorfor er der en nøgleboks med til alarmen?

Nøgleboksen er en del af den ekstra service, du får med en G4S alarm. Den sikrer, at du får den helt rigtige reaktion, hvis din alarm bliver aktiveret.

Modtager vi en alarm fra dit hjem, så tjekker vagten din bolig udvendigt og også indvendigt, fordi vi kan bruge nøgleboksen. På den måde kan vi sikre, at der ikke er en indbrudstyv derhjemme, når I kommer hjem.

Derfor er det altid trygt for dig at vende hjem, når du har en G4S alarm. 

Flere spørgsmål og svar

Får jeg besked, når G4S bruger nøgleboksen?

Har vi ikke lavet en aftale med dig, om at vi må bruge din nøgleboks, så ringer vi til dig for at høre, om det er i orden, at en servicemontør bruger den til kunne komme ind og lave et eftersyn på din alarm. Servicemontøren slår alarmen fra med en særlig montørkode. Du kan i appen se, når montøren slår alarmen fra og til igen. Vi plejer også at lægge en vagt- eller montør seddel. På den måde ved du hvilken service, vi har udført hjemme hos dig. 

Hvad er nøgleboksens specifikationer?

Materiale: Hærdet stål
Mål: B: 8 cm, H: 10 cm, D: 5 cm 
Farve: Mørkegrå

Nøgleboksen kræver en særlig nøgle for at blive åbnet.

Er der kode til nøgleboksen?

Boksen har ingen kode eller kodelås, og den er ikke elektronisk eller digital. Den er lavet af hærdet stål og kan kun blive åbnet med en særlig G4S montør- og vagt nøgle. Bruger vi nøgleboksen, så er det efter aftale med dig. Og du kan se, hvornår vi slår alarmen fra og til i alarmens app.