Røgalarmer kan redde liv

Der følger røgalarmer med til en G4S SHIELDalarm. Røgalarmerne er overvåget af kontrolcentral på alle tider af døgnet. Røgalarm og alarmen sikrer, at alle i huset kan slippe sikkert ud, hvis der opstår røgudvikling eller brand. Opstår der brand, når der ikke er nogen i boligen, kontakter vi brandvæsenet. 

Beregn pris på alarm

Overvåget røgalarm

Alarmsystemets røgalarmer er altid aktive - også når alarmen ikke er. De er overvåget 24/7 af G4S kontrolcentral. Opdager vi røgudvikling hos dig, så sørger vi for, at du får den rette hjælp. Vi kontakter brandvæsenet og du får besked. 

5 fordele med vores røgalarm

  • De er serieforbundne og kan advare dig i en rækkefølge
  • Fordi de er optiske, opdager de tidligt dannelse af røg
  • Røgalarmerne er både er CE & EN godkendte
  • 24/7 året rundt sørger de for at I bliver advaret i tide
  • Vi reagerer også på brand, selvom du ikke er hjemme

Beregn din pris

Røgalarmer er overvågede

Alarmens kameradetektorer og røgalarmer kan tale sammen. Det betyder, at hvis dine røgalarmer bliver aktiveret, så kan kontrolcentralen se billeder fra kameradetektorerne og på den måde, endnu hurtigere, bekræfte brand og kontakte brandvæsen og dig.

Få et tilbud på alarm til din bolig

3 fordele med røgalarmer

 

Få en tryg hverdag

Du får sat røgalarmer op så de bedst dækker dit hjem, i tilfælde af brand. På den måde, kan du og din familie slippe hurtigt og sikkert ud ved røgudvikling eller brand. 

24/7 overvågning

Røgalarmerne er overvågede og kan serieforbindes. Det betyder, at du får besked, uanset hvor du er, hvis alarmen opdager røg eller brand hjemme hos dig.

Sikker reaktion

Vi ringer efter brandvæsenet, hvis vi kan bekræfte, at der er røg eller brand hos dig. Med overvågede røgalarmer er du sikret en hurtig reaktion. Det kan redde liv og dit hjem. 

Placering af røgalarmer

Det vigtigste ved placeringen af røgalarmen er, at sætte den der, hvor du og din familie sover. Når I sover, er I mest sårbare og opdager måske ikke røgen i hjemmet.

Det er en god ide, at aftale en flugtvej med din ægtefælle og dine børn. Placering af røgalarmer bør være på flugtvejen fra hjemmet, fx en gang og det næste rum, I skal igennem for at slippe ud i sikkerhed. Røgalarm placeringen er højt oppe i midten af rummet. 

Trådløs røgalarm

Det eneste, der er vigtigt for os, er, at du og din familie når ud i tide, hvis der opstår brand. Røgalarmen er trådløs. 

Fordi den ikke har en ledning, kan vi sætte røgalarmen op netop der, hvor den hurtigst opdager røg og brand.


Læs mere om alarmsystemet

Lovkrav til røgalarmer

I nybyggerier er der et lovkrav til, at der skal være godkendte røgalarmer. Er du fx selv bygherre på dit eget nybyggede hus, har du derfor ansvar for, at din bolig lever op til lovkravet.

I følge lovkravet. skal der være mindst én godkendt 230V røgalarm på hver etage. Det er en elektriker, der skal stå for placering og montering af dine røgalarmer. Selvom du allerede har godkendte alarmer i dit hjem, kan det være en god ide, at supplere med vores røgalarmer.

Vores røgalarmer er koblet til alarmen, som er overvågede af G4S´ døgnbemandede kontrolcentral. Opdager vi røgudvikling eller brand, får du besked og vi kontakter brandvæsenet. Det er trygt og sikkert. 

 
Få et gratis sikkerhedstjek af din bolig

Spørgsmål om røgalarmer

Hvor bør jeg placere røgalarmer i mit hjem?

Det er en god ide at sætte minimum en røgalarm i loftet på hver etage af dit hjem. Sæt røgalarmer i nærheden af jeres soveværelser. På den måde bliver hele familien vækket, hvis der sker noget, mens I sover. 

Undgå at sætte røgalarmer ved siden af køkken, badeværelse, pejs eller brændeovn. Her kan stegeos, vanddamp og røg aktivere den. Har du loft til kip eller en hems, placer røgalarmen på loftets højeste punkt, da røgen stiger til vejrs og samler sig under loftet. Få rådgivning af os, hvis du vil vide mere om at sikre dit hjem med alarm/røgalarm.  

Hvorfor bør jeg have røgalarmer i mit hjem?

Røgalarmer opdager røg i boligen og advarer dig med en hyletone, så du kan nå ud inden røgen udvikler sig. Det kan redde liv at have røgalarmer i dit hjem. 

Hvad er fordelene ved at vælge jeres alarm med røgalarmer?

Forskellen er, at vores røgalarmer er overvågede 24/7/365 af Danmarks største vagtcentral. Det betyder, at du udover at blive advaret i tide, når du er hjemme, også bliver advaret, når du er væk fra dit hjem. Kan vi bekræfte at der er røgudvikling og brand, kontakter vi brandvæsenet.

Flere spørgsmål og svar

Er røgalarmerne serieforbundne?

Det smarte ved vores røgalarmer er, at du kan få dem serieforbundne. På den måde kan du fx vælge at din røgalarm i køkkenet skal advare dig 1 minut før de andre. På den måde, kan du nå at stoppe din røgalarm, som fx bliver aktiveret af mados i køkkenet. Du kan også blive advaret på 1. sal hvor familien sover, hvis røgalarmen i underetage går i gang. Læs mere om alarmen.

Hvordan stopper jeg røgalarmen, hvis der ikke er nogen brand?

Hvis en af dine røgalarmer går i gang ved en fejl (uden at der er brand), så undlad at tage batteriet ud. Vift i stedet med en avis, et viskestykke eller lignende under røgalarmen, indtil den stopper.

Hvor ofte skal jeg teste mine røgalarmer?

Sker der noget med din G4S røgalarm, får du besked af os, og du kan se status i appen til alarmen. Det er en god ide, at teste SHIELDalarmens røgalarmer. Det gør du ved, at trykke midt på SHIELD symbolet på røgalarmen. Herefter vil den hyle. Det betyder at den virker. Test gerne flere gange om året. Du kan gøre det til en fast vane at teste dine røgalarmer hvert år 1. december og 1. juli. Husk at give kontrolcentralen besked, inden du tester dine røgalarmer.