Røgalarmer med døgnovervågning

G4S SHIELDalarmens røgalarmer er døgnovervåget af kontrolcentralen. Røgalarmerne er serieforbundne og kan hurtigt alarmere alle i huset, hvis der opstår brand. Er du ikke hjemme, kan vi foretage en visuel bekræftelse. Vi kontakter brandvæsenet, hvis vi kan se røg eller flammer.

Beregn din pris

Det får du med G4S' røgalarmer

  1. Professionel rådgivning om placering
  2. Alarmen overvåger røgalarmer
  3. Serieforbundne røgalarmer
  4. Infrarødt lys opdager røg tidligt
  5. Alarmfotos ved røg i appen

Beregn din pris

Se fotos ved brand

Har du kameradetektor og røgalarm i samme rum, kan vores kontrolcentral foretage en visuel bekræftelse, når røgalarmen bliver aktiveret. Vi kontakter brandvæsenet, hvis vi kan se røg eller flammer. 

Du har selv adgang til alle fotos i alarmens app. 

Få et tilbud

* Oprettelse fra: 1 kr. | Gælder kun ved ny installation af standard alarmpakke | Installation fra: 3.000 kr. | Abonnement fra: 299 kr./md. | Min. pris 6 mdr. fra: 4.802,80 kr. | Kan ikke kombineres med rabatter og lignende. 

Det siger vores kunder om os

Bliv enige om en flugtvej

Vi placerer SHIELDalarmens røgalarmer i de rum, hvor I sover og er mest sårbare, hvis der opstår brand om natten. Vi placerer dem højt oppe og i midten af loftet. 

Derudover anbefaler vi, at I på forhånd aftaler en flugtvej, hvis der opstår brand. Det er en god ide at få alarmens røgalarmer til at dække flugtvejen f.eks. i gangen og i det valgte flugtrum.

Hør mere om G4S røgalarmer

Lovkrav til røgalarmer

Der er et lovkrav om at der skal være godkendte røgalarmer i alle nybyggede huse.

Er du f.eks. selv bygherre på dit eget hus, har du selv ansvarlig for, at din bolig lever op til lovkravet. Ifølge lovkravet skal der være mindst én godkendt 230V røgalarm på hver etage, som skal være installeret af en elektriker. 

Selvom du allerede har godkendte alarmer i dit nybyggede hjem, kan det være en god ide at supplere med vores røgalarmer. Alarmens røgalarmer er overvåget døgnet rundt, Vi er klar til at reagere og kan kontakte brandvæsenet, hvis vi kan se røgudvikling.

 
Hør mere om røgalarmer

Spørgsmål om røgalarmer

Hvor bør jeg placere røgalarmer i mit hjem?

Det er en god ide, at sætte minimum en røgalarm i loftet på hver etage af dit hjem. Sæt røgalarmer i nærheden af soveværelser. På den måde bliver hele familien vækket, hvis der udbryder brand, mens I sover.

Undgå at sætte røgalarmer tæt på køkken, badeværelse, pejs eller brændeovn. Her kan stegeos, vanddamp og røg aktivere den. Har du loft til kip eller en hems, placer røgalarmen på loftets højeste punkt, da røgen stiger til vejrs og samler sig under loftet.

Få rådgivning af os.   

Hvorfor bør jeg have røgalarmer i mit hjem?

Røgalarmer opdager røg i boligen og advarer dig med en hyletone, så du kan nå ud inden røgen udvikler sig. Det kan redde liv at have røgalarmer i dit hjem. 

En røgalarm opdager røg og er medhjælpende til at forbygge brand i din bolig. Røgalarmen er vigtig, fordi den giver dig nogle vigtige ekstra minutter at handle i, inden branden når at gøre skade og bliver livstruende.

Der findes både røgalarmer med overvågning og røgalarmer uden overvågning. Det vigtigste er naturligvis, at du har røgalarmer installeret i hjemmet. Derefter kan du tage stilling til hvilken typen røgalarm du ønsker. 

Læs mere om alarmsystemet

Hvad er fordelene ved at vælge jeres alarm med røgalarmer?

Røgalarmer uden overvågning alarmerer kun i hjemmet, hvis der opstår røgudvikling. Hvorimod røgalarmer med overvågning hos G4S også sender et signal til vores døgnbemandede kontrolcentral, der via kameradetektorer med det samme kan se brandens/røgens omfang og tilkalde brandvæsenet. En røgalarm med overvågning er derfor en kæmpe fordel, hvis der skulle opstå brand, mens du ikke er hjemme, eller hvis der opstår giftig røgudvikling, mens du sover.

Få rådgivning om alarm og røgalarmer

Flere spørgsmål og svar

Er røgalarmerne serieforbundne?

Hvis du kun har en enkelt røgalarm, og der opstår røgudvikling og brand i et andet rum, kan der gå lang tid, før røgen når frem til røgalarmen og kan advare dig. Med trådløse og serieforbundne røgalarmer i boligens vigtigste rum, er du sikker på at høre alarmen - uanset hvor du befinder dig.

Det smarte ved vores trådløse røgalarmer er, at vi kan serieforbinde dem i en bestemt rækkefølge. På den måde kan du f.eks. vælge at røgalarmen i køkkenet skal advare dig 1 minut før de andre. På den måde, kan du nå at stoppe din røgalarm, som måske er blevet udløst af mados. Du kan også blive advaret med det samme på 1. sal hvor familien sover, hvis røgalarmen i underetagen går i gang.

Beregn din pris på en G4S SHIELDalarm

Hvordan stopper jeg røgalarmen, hvis der ikke er nogen brand?

Hvis en af dine røgalarmer går i gang ved en fejl (uden at der er brand), så undlad at tage batteriet ud. Vift i stedet med en avis, et viskestykke eller lignende under røgalarmen, indtil den stopper.

Hvor ofte skal jeg teste mine røgalarmer?

Sker der noget med din G4S røgalarm, får du besked af os, og du kan se status i appen til alarmen. Det er en god ide, at teste SHIELDalarmens røgalarmer. Det gør du ved, at trykke midt på SHIELD symbolet på røgalarmen. Herefter vil den hyle. Det betyder at den virker. Test gerne flere gange om året. Du kan gøre det til en fast vane at teste dine røgalarmer hvert år 1. december og 1. juli. Husk at give kontrolcentralen besked, inden du tester dine røgalarmer.