Alarmsystem til private hjem

Alarmsystemet til dit private hjem, kan sikre dig mod indbrud, brand og vandudslip. Alarmsystemet er nemt at bruge af alle i familien. Føler du dig utryg dag eller nat, slår du alarmsystemet til i dit hjem. Døgnet rundt og året rundt, holder Danmarks største vagt-beredskab øje. Vi er klar til at reagere, hvis vi modtager et alarmsignal fra dit alarmsystem.

Beregn din pris på et alarmsystem

Alarmsystem med røg og video

For at sikre dig bedst muligt, får du opsat røgalarmer som bliver koblet til alarmsystemet. Vi sørger for, at de bliver placeret rigtigt, så I kan slippe ud i tide, hvis der udbryder brand.

I alarmsystemet kobler vi røg og video sammen. På den måde kan vi se, hvorfor en røgalarm er gået i gang og ringe til brandvæsenet, hvis det bliver nødvendigt.

Hør mere om alarmsystemet

Nøgleboksen er vigtig

Til alarmsystemet får du altid installeret en nøgleboks. Nøgleboksen opbevarer din husnøgle. Den bliver opsat for, at G4S vagten har mulighed for, at komme ind og sikre din bolig ved et eventuelt indbrud, så du og din familie altid trygt kan vende hjem.

En anden fordel er, at du ikke behøver være hjemme en dag, hvor G4S skal foretage et eventuelt serviceeftersyn af dit alarmsystem. Så bruger vi, med din accept, nøglen i nøgleboksen.

Smarthome og alarm

Du får smarthome funktioner, som er nemme at bruge. I appen kan du se live video, når du vil. Du kan lave smarte regler for, hvad alarmsystemet skal gøre og hvornår. Vi sørger for, at du kan se video, hvis din røgalarm går i gang.

Med alarmens smarte kontakter kan du få lyset til, at tænde automatisk ved bevægelse fx mellem klokken 22-24. Du også selv tænde og slukke lyset i appen. Med en smart pære i din lampe kan du, via appen, tænde/slukke lys. Skrue op og ned for lysstyrken. Og endda justere farven på lyset.

7 ting med alarmsystemets app

1. Betjen system, opret/fjern brugere, se historik m.m.
2. Se systemets enheder, status og batteri-niveau
3. Se live video fra din bolig, uanset hvor du er   
4. Se temperaturen i rum med alarmenheder
5. Få det til at give besked/styre lys, ved til/frakobling
6. Lav smarte regler, som fx tænd lys, ved bevægelse
7. Få lys/el-apparater til at tænde/slukke automatisk

Læs om alarmsystemet

Hold musen over billederne herunder, eller klik på dem og læs mere om alarmsystemets muligheder.

Bevægelsessensor

Bevægelsessensor

Bevægelsessensoren aktiverer alarmen ved bevægelse, og giver kontrolcentralen besked. Har du en hund eller kat, kan du vælge særlige bevægelsessensorer til kæledyr op til 30 kg.

 

Videodetektor

Videodetektor

Videodetektoren er en bevægelsessensor og et kamera i én samlet enhed. Når videodetektoren registrerer bevægelse fx ved indbrud, sætter den alarmen i gang og begynder at optage video, .

Er den forbundet til en røgalarm, kan røgalarmen ligeledes aktivere videodetektoren. Da videomaterialet straks sendes til vores kontrolcentral, kan vi hurtigt se, hvorvidt der er tale om et indbrud eller røgudvikling.

Som en bonus, kan du selv se video fra din bolig, når du vil i G4S appen. 

Vindue og dørkontakt

Vindue- og dørkontakt

Med vindue- og dørkontakter på alle dine døre og vinduer kan du frit opholde dig i dit hjem, med alarmen slået til i hele huset (skalsikring). Hvis døren eller vinduet bliver åbnet, går alarmen i gang og kontrolcentralen får besked.

 

Røgalarm

Røgalarm

Røgalarmen er en vigtig alarmenhed, fordi den kan redde liv. Får du installeret en videodetektor i de samme rum, som dine røgalarmer, kan vores kontrolcentral foretage en visuel bekræftelse i dit hjem, hvis røgalarmen bliver aktiveret.

Vi kontakter brandvæsenet, hvis vi kan se røgudvikling eller brand i dit hjem. Røgalarmen er altid aktiv, selv når I er hjemme og alarmen er slået fra. 

Vanddetektor

Vandalarm

Med en vandalarm koblet til din SMARTalarm kan du få besked i tide og dermed undgå dyre vandskader. Vandalarmen bliver typisk placeret i en kælder eller et bryggers.

 

Nøgleboks

Nøgleboks

Vi går ikke på kompromis med din sikkerhed. Derfor er nøgleboksen en meget vigtig del af G4S SMARTalarmen. Nøgleboksen indeholder en reservenøgle til din bolig, så vores vagt kan komme ind og sikre dit hjem, og afdække eventuelt ødelagte døre og vinduer, hvis alarmen er gået i gang hos dig.

Nøgleboksen betyder ekstra tryghed for dig og din familie, fordi I ved, at I altid kommer hjem til et trygt hjem. 

G4S alarmskilt

Alarmskilte

G4S alarmskilte fortæller, at boligen er sikret og at Danmarks største sikkerhedsvirksomhed og vagtberedskab reagerer, hvis alarmen bliver aktiveret. Det kan skræmme selv de mest garvede indbrudstyve.

 

Sirene

Sirene

Alarmens sirene går i gang, hvis alarmenhederne registrerer et brud eller bevægelse i et rum. Når sirenen går i gang kan det stresse selv de mest garvede indbrudstyve. De ved, at G4S ved at de har brudt ind, og hurtigt kan sende nærmeste vagt til boligen. 

Betjeningspanel

Betjeningspanel

Betjeningspanelet bliver placeret ved indgangen til dit hus. Du slår alarmen til på en knap på panelet og kan bruge talkode og alarmchippen på panelet til, at slå alarmen fra igen. Føler du dig utryg, kan du aktivere panelets SOS tryk.

 

Central

Central

Centralen er "hjernen" bag alarmen. Den holder styr på alle alarmenheder og forbinder dem til kontrolcentralen. Der er internetforbindelse og batteri backup indbygget i centralen. 

 

Smart stik til din kontakter til at styre lyset i dit alarmsystem

Smart kontakt

Med en SMARTswitch i stikkontakten, kan du nemt tænde og slukke lys/komponenter, der er tilsluttet kontakten, direkte i din SMARTalarm app
Smartpære til alarmsystemet

Smart pære

Med en SMARTpære i en lampe, kan du via din SMARTalarm app fx tænde/slukke lyset, skrue op og ned for lysstyrken – og justere farven på lyset.

Sådan virker alarmsystemet

Sådan virker alarmsystemet

Du skal ikke være teknisk anlagt for, at få glæde af alarmsystemet. Når du vil slå alarmsystemet til eller fra, kan du gøre det med en alarmchip, en fjernbetjening eller i appen. Når du slår alarmsystemet til, holder vi øje på kontrolcentralen. Det er din sikkerhed døgnet rundt, året rundt.

Se vores introduktionsvideo til alarmsystemet på 2 minutter.


Mere om bevægelsessensorer

En bevægelsessensor er en vigtig del af en SMARTalarm. Den findes i forskellige varianter. Til vores alarm kan du vælge dør- og vinduesensorer, bevægelsessensorer samt videodetektorer.

Sensorens fornemmeste opgave er, at aktivere en bestemt hændelse fx aktivere sirenen samt alarmere kontrolcentralen, hvis den opdager bevægelse. 

Læs mere om bevægelsessensorer

Sammen finder vi det bedste alarmsystem

Når du henvender dig til os, tilbyder vi dig et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af din bolig.

Her ser vi på, hvordan din bolig er indrettet og lytter til dine ønsker. Du får et tilbud på det bedste alarmsystem til dig, din familie og din bolig.

Få et tilbud på et alarmsystem

Alarmsystem til hjemmet

Det er flere der i dag, der vælger at sikre deres private hjem med et alarmsystem. Du kan vælge mellem flere alarmsystemer. Hos os, får du en privat alarm, som kan sikre dig mod indbrud og brand. Den kan også give dig besked, ved vand i huset. Du får et alarmsystem, som du kan slå til i dit private hus, når du vil føle dig tryg. 

Vi installerer alarmsystemet og hjælper dig i gang. Til alarmen, får du G4S alarmskilte på dit hus. De fortæller en eventuel tyv, at de ikke kan bryde ind i dette private hus, uden at blive opdaget.  

En G4S alarm nedsætter din risiko for at få indbrud i hjemmet. Tyve bryder ind i private hjem, fordi de gerne vil ”arbejde” uden at blive set. Når en tyv ser alarmskiltet på din bolig, ved han at der er en chance for, at bliver opdaget. Bryder tyven ind i hjemmet, vil alarmsystemet opdage det. Kontrolcentralen og husets ejer får straks besked. Og en G4S vagt, kan være på vej. 

Det må stresse selv den mest erfarne tyv.

Smart alarmsystem

Alarmsystemet bliver sat til dit bredbånd (din wifi router). Systemet har forbindelse til vores kontrolcentral. Centralen i alarmsystemet laver sit eget trådløse netværk. Alarmsystemet er ikke koblet direkte til dit wifi.

Går dit wifi ned, så har systemet stadig forbindelse til kontrolcentralen. Sker der noget med dit internet, har centralen et GSM/3G modem som backup. Skulle du være så uheldig, at udover dit internet, så ryger strømmen i din bolig også, så har centralen nogle timers backup-strøm via et batteri. Har du et meget stort hus, så kan vi bruge en wifi extender og forlænge afstand mellem enhed og central?

Alarmsystemet er også et SMART home system (ikke at forveksle med Apple HomeKit eller Google Home). Systemet byder på smarte funktioner og kamera. Fx kan du tænde og slukke lys. Via appen bestemmer du selv, hvordan og hvornår lyset skal tænde.

Systemet tillader også, at du selv kan se live video via kameraer i dit hus. Du vælger blot en enhed med indbygget kamera. På kameraet kan du se, hvorfor alarm eller røgalarm gik i gang, eller om din hund ligger i sofaen. Du åbner appen og trykker på kameraet. 

Se hvad du kan med appen

Alarmsystem på abonnement

Når du vælger et G4S alarmsystem får du rådgivning, installation og overvågning af eksperter. Går alarmen i stykker, reparerer vi den. Alarmen er overvåget, og sker der noget, så får du besked. Ved indbrud, får du hurtig og professionel reaktion. Vores vagt sørger for, at der ikke er nogen hjemme hos dig, når du kommer hjem. Det er tryghed for dig og din familie og er hele prisen værd. 

Har du fået en pris på en billig alarm uden abonnement, så er det en god ide at tænke over følgende. Du skal selv installere alarmen og aktivere den evt. til dit internet fordi den er uden abonnement. Det kan være svært at vide, hvor enhederne skal være. Med en alarm uden abonnement, kan du opleve, at alarmsystemet kan gå i gang ved en fejl. Du kan derfor komme til, at udsætte dine naboer for en larmende sirene, til du kommer hjem fx fra en ferie. 

Med en billig alarm uden abonnement, skal du klare det hele selv. Der er ingen, som kan hjælpe dig, hvis alarmen går i stykker. Går alarmen i gang, så pas på. Det kan være meget farligt for dig eller din nabo, at gå ind i dit hus, hvis I møder en indbrudstyv bag en dør. 

Med en alarm uden abonnement, kan du ikke være helt sikker på, at alt virker som det skal. 

Se hvad du får med i dit G4S abonnement

Spørgsmål og svar til alarmsystemet

Hvad er prisen for et alarmsystem?

Når du vælger et G4S alarmsystem får du et alarmsystem, som sikrer dig og din familie bedst muligt mod indbrud, brand og vandskade. Da alle hjem og behov for sikkerhed er forskellige, er det svært at give én pris på et alarmsystem. Derfor anbefaler vi altid, at du får et gratis og uforpligtende tilbud på et alarmsystem af din lokale sikkerhedskonsulent. 

 
 

Hvorfor skal jeg vælge et G4S alarmsystem?

Du får et alarmsystem, som er koblet til Danmarks største vagtberedskab og politigodkendte kontrolcentral. Alarmsystemet kan alarmere dig ved indbrud, brand og vandlækage i dit hus.  Hvis du ønsker det, kan du få alarm på alle døre og vinduer (skalsikring). Du kan også se video, hvis din røgalarm eller vandalarm bliver aktiveret. Og på den måde se, hvorfor alarmen gik i gang. Men det bedste ved alarmsystemet er reaktionen, hvis der sker noget.
 

Skal jeg vælge et alarmsystem med eller uden abonnement?

G4S alarmsystem bliver installeret af os. Du ved, at det fungerer og kan opdage indbrud og brand. Du får adgang til Danmarks største vagt-beredskab 24/7/365. Sker der noget med din alarm, reparerer vi den. Ved indbrud behøver du ikke udsætte dig selv for fare. Vores vagt tjekker din bolig både ude og inde, så du ved, at boligen er tom, når du kommer hjem. Det får du ikke, hvis du vælger en alarm uden abonnement.
 

Flere spørgsmål og svar

Hvordan bruger jeg alarmsystemet?

Når alarmsystemet er installeret, er det klar til brug. Sikkerhedskonsulenten sørger for, at du får en god introduktion til alarm og app. Du kan bruge alarmsystemet med din G4S SMARTalarm app, en fjernbetjening eller en alarmchip. Med alarmsystemet har du 3 tilkoblings-muligheder. Du kan slå alarmsystemet helt til, delvist til (nattilkobling) samt på døre og vinduer (skalsikring). Det aftaler du med sikkerhedskonsulenten.
 

Kan jeg bruge mit håndværkerfradrag på alarmsystemet?

Politikerne vil have antallet af indbrud i Danmark ned. Derfor kan du bruge dit håndværkerfradrag på arbejdsløn i forbindelse med installation af et alarmsystem. Vores alarmsystemer koster ikke så meget i installation, men du kan få op til 6.000 kroner i håndværkerfradrag hos os - og en tryggere hverdag. 

Kan jeg selv se video fra alarmsystemet?

I G4S har vi åbnet op for alarmsystemet, så du selv kan se video fra dit alarmsystem, når du vil. I appen kan du se video her og nu, hvis alarm eller røgalarm er aktiveret, og du kan se gemte videoer. Sidder dine børn i sofaen efter en lang skoledag, så kan de se, at du optager dem. Lyset i overvågningskameraet lyser skarpt rødt, når det optager. Og fordi kameraet har en indbygget blitz, kan det også optage i et mørkt rum.