CASE

Region Sjælland

Dagligdagen hos Region Sjællands psykiatri i Roskilde, indebærer behandling af personer med svære psykiske lidelser, hvor ekstra opmærksomhed er påkrævet. 

Bedre arbejdsmiljø for personalet 
For at skabe et bedre arbejdsmiljø samt øge sikkerheden og trygheden for medarbejdere hos psykiatrien i Roskilde, assisterer G4S sikkerhedsmedarbejdere det faste pleje- og behandlings personale. Alle vores sikkerheds-medarbejderne er nøje udvalgt, og uddannet til at håndtere de konflikter, der kan forekomme med patienterne, samt holde overblikket i pressede situationer.

Deeskalerende tiltag
Sikkerheds-medarbejderne er uddannet i at deeskalere situationer, så de ikke ender ude af kontrol. Det øgede fokus på den deeskalerende tilgang, er for at nedbringe brugen af tvang generelt i psykiatrien. Udover bedre arbejdsmiljø og øget tryghed, assisterer sikkerhedsmedarbejderne også det faste personale, i de situationer, hvor det er nødvendigt at bruge tvang.

En integreret del af det øvrige personale
Sikkerhedsmedarbejderne arbejder i tæt samarbejde med det faste sundhedsfaglige personale, for at give de bedst mulige rammer for behandling. De løser ikke sundhedsfaglige opgaver, og er udelukkende en assisterende funktion. 

Mere end bare en sikkerhedsvagt
Sikkerheds-medarbejderne kan lave forskellige aktiviteter med patienterne, ved siden af deres daglige sikkerheds-opgaver. Dette for at opbygge relationer, der kan bruges effektivt i forbindelse med det deeskalerende arbejde.

Få mere at vide om psykiatri-vagt

Ring 43 86 50 00

Kontakt os