Hvorfor vælge en G4S alarm?

En G4S SHIELDalarm er overvåget døgnet rund, året rundt, af Danmarks største vagtberedskab. Du slår nemt alarmen til, hver gang du vil føle dig tryg - dag og nat. Sker der noget, kan vi hurtigt sende en vagt og kontakte politi eller brandvæsen - hvis det er nødvendigt.

Beregn din pris

Få én sikkerhedsleverandør, der kan det hele

Du behøver kun at henvende dig ét sted, når du vælger at sikre din bolig med en G4S SHIELDalarm. Vi har egne folk og kan både rådgive, installere og servicere din alarm, hvis der sker noget. Det er os, der overvåger din alarm, og vi har Danmarks største vagtberedskab, som er klar til at rykke ud 24/7/365. På den måde er du aldrig i tvivl om, hvor du skal henvende dig, og hvor ansvaret ligger. 

Få et tilbud på en alarm

"Efter et indbrud hos vores nabo, følte vores børn sig meget utrygge. Vi valgte at få en alarm fra G4S, som sikrer os, når vi sover, og når vi ikke er her. Alarmen skaber meget mere tryghed for os alle sammen."

Annemette Voss

Hør mere om alarmen

Det siger vores kunder om os

Skiltet virker præventivt

Når indbrudstyve ser et G4S alarmskilt, ved de, at boligen er sikret af en tyverialarm med vagtudrykning. Det betyder, at risikoen for at blive opdaget er for stor. Tyvenes tid i boligen bliver så begrænset, at det bedst kan betale sig for dem at finde en anden bolig.

Det får du med i abonnementet

Innovative alarmløsninger

Som noget helt unikt kan en G4S SHIELDalarm også holde øje udendørs. Den kan opdage indbrudstyve, inden de når hen til din bolig. Udendørs sikring er integreret i selve alarmløsningen, som indeholder overvågning og reaktion døgnet rundt, året rundt. 

Læs om alarmsystemet

Din tryghed er vigtig for os

I G4S får du en sikkerhedsløsning, hvor du kan føle dig helt tryg. Vi sørger for, at du kan slå alarmen til dag og nat - så du kan føle dig helt tryg.

Til alarmen er der altid en nøgleboks inkluderet. På den måde kan vores vagt også sikre din bolig indvendigt og slå alarmen til igen. Det er mest sikkert for dig.  

Beregn pris på en G4S alarm