Hvorfor vælge en alarm fra G4S?

Hos G4S får du en unik alarmløsning, som kan opdage indbrudstyve, inden de når hen til din bolig. Du er sikret overvågning og reaktion fra Danmarks største vagtberedskab - og vores vagter tjekker altid din bolig indvendigt, hvis din alarm bliver aktiveret - så vi ved, at det er sikkert for dig at vende hjem.

Beregn din pris

Få én sikkerhedsleverandør, der kan det hele

Du behøver kun at henvende dig ét sted, når du vælger at sikre din bolig med en G4S SHIELDalarm. Vi har egne folk og kan både rådgive, installere og servicere din alarm, hvis der sker noget. Det er os, der overvåger din alarm, og vi har Danmarks største vagtberedskab, som er klar til at rykke ud 24/7/365. På den måde er du aldrig i tvivl om, hvor du skal henvende dig, og hvor ansvaret ligger. 

Læs om de services du får

Kendt logo virker præventivt

G4S er verdens største sikkerhedsvirksomhed. Vores alarmskilte er kendt af indbrudstyve i hele verden.

Når indbrudstyve kommer til en bolig med et G4S alarmskilt, så ved de, at boligen er sikret af en professionelt overvåget tyverialarm. De ved samtidigt, at vagtudrykning som standard er en del af abonnementet, fremfor at være et tilkøb. Det betyder, at indbrudstyvenes tid i boligen, hvis de bryder ind, er begrænset. Risikoen for at blive opdaget er så stor, at det bedre kan betale sig for dem at finde en anden bolig. 

Innovative alarmløsninger

Hos G4S får du en af markedets mest innovative alarmløsninger. Som noget helt unikt kan en G4S SHIELDalarm også holde øje udendørs. SHIELDalarmen kan opdage indbrudstyve, inden de når hen til din bolig. Udendørs sikring er integreret i selve alarmløsningen, som indeholder overvågning og reaktion 24/7/365. 

Vi opdaterer løbende vores alarmløsninger med nye funktioner.

Læs om udendørs sikring

Din tryghed er vigtig for os

I G4S opfører vi os ordenligt. Vi ser os selv som én af de mest pålidelige sikkerhedsleverandører på markedet.

Derfor kan du være sikker på, at en alarmløsning fra G4S er fuldendt. For eksempel er nøgleboks inkluderet som standard, så vores vagt altid kan sikre din bolig indvendigt - det er nemlig at sætte din sikkerhed i første række.

Beregn pris på en G4S alarm

DET SIGER VORES KUNDER OM OS